Bogense
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 11. december 2018

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 11. december 2018

DR1

00:55  

Kriminalinspektør Bancroft (3:4)
Kriminalinspektør Bancroft (3:4) Kriminalassistent Katherine Stevens begynder at forstå, at Elizabeth Bancroft skjuler noget fra sin fortid. Samtidig opsøges Bancroft netop af en skikkelse fra fortiden - nemlig Tim Fraser, mordofret Lauras daværende mand. Et gensyn, der vækker blandede følelse hos Bancroft.

01:45  

På sporet af det onde: Hævnende engel
På sporet af det onde: Hævnende engel En ung mand stormer ind i en boghandel. Bevæbnet med en pistol tager han flere gidsler - deriblandt psykologen Richard Brock. Brock forsøger at berolige den desperate mand, men uden held. Pludselig skyder manden sig for øjnene af sine gidsler. Dybt rystet beslutter Brock sig for at komme til bunds i tragedien. Hvem var den unge mand? Og hvad drev ham til at tage sit eget liv?

03:15  

Bonderøven (7:7)
Bonderøven (7:7) Frank arbejder videre med andreaskorset i bindingsværket til skuret omkring kalkbrændeovnen, og i dag får han hjælp af den lokale præst. Han skal give en hånd med at rejse bindingsværket, og kan samtidig fortælle hvor navnet andreaskors stammer fra. I marken står ærterne og roerne rigtig fint, desværre går det ikke helt så godt i rapsmarken, hvor planterne er angrebet af skulpegalmyg. Og så viser Johan og Alma, hvad de dyrker i deres køkkenhave.

04:00  

Kender Du Typen? 2015 (11)
Kender Du Typen? 2015 (11) Vandrende pinde, overraskelser i skufferne og en gul penis er blot nogle af de ting, som livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup støder på, når de går på opdagelse i endnu en kendt danskers hjem. En oplevelse, som næsten sender Anne Glad til tælling. Vært: Mads Steffensen

04:45  

Skattejægerne 2014 (10)
Skattejægerne 2014 (10) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Antikvitetshandleren, Rikke Fog Sørensen, sætter alle sejl til for at få solgt ud af butikkens varelager på et stort loppemarked i Forum. I Nordjylland finder marskandiserne, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, personlige favoritter på en auktion, og Pauli Tvilling skal forvandle en værdiløs 80'er kjole til noget moderne og salgbart. Sendt første gang 22.09.14

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:55  

Godsejerne (6:8)
Godsejerne (6:8) På Møllerup Gods har Anne Sophie og Stig Gamborg gang i høsten, men der er opstået et problem. Udbyttet er så stort, at de frygter, de ikke har nok opbevaringsplads - og dét kan blive dyrt. Sanne og Svend Brodersen på Gram Slot har satset 1,5 millioner kroner på at plante økologiske løg. Nu vil det være en katastrofe, hvis de mange tons håndlugede afgrøder ikke kommer sikkert i hus. På Vrejlev Kloster fejrer familien Holst generationsskiftet med en fridag ved Vesterhavet. Men for den nye godsejer Malthe kan det blive en udfordring at slappe af, for derhjemme venter de daglige og nu livslange forpligtelser. Velkommen til Godsejerne.

06:25  

Søren Ryge: Spanske gårdhaver
Søren Ryge: Spanske gårdhaver I Spanien har man en gammel tradition for at lave gårdhaver. De kalder dem patioer. Små rum imellem husene, der er fyldt med planter, blomster. I Cordoba laver man verdens smukkeste patioer, og dem skal vi se. Så kan danskernes potter og krukker på terrasserne godt pakke sammen. Det er mageløst. Sendt første gang 08.07.09

06:55  

Horisont
Horisont

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:45  

Royalisterne (4:10)
Royalisterne (4:10) Nordjyden Poul Erik tager til København, for at takke Dronningen for sin fortjenstmedalje. Rekrutten Josephine skal på rex-tur med Livgarden. Fotografen Chris jagter i Fælledparken Prins Joachim, så han kan få nogle gode billeder.

08:10  

Kender Du Typen? (1)
Kender Du Typen? (1) "Kender Du Typen?" er i aften på besøg i Nordsjælland hos en kendt dansker, der har sin faste plads i hvert eneste rum i huset - og hvis du sætter dig på hans plads, så får du venligt men bestemt besked på at fjerne dig. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der boltrer sig på 133 hektar og fyrer den af med høj musik ud over markerne. Vært: Mads Steffensen

08:55  

Jul - med Timm, Markus og Katrine (2:3)
Jul - med Timm, Markus og Katrine (2:3) Bagedystdommer Katrine Foged Thomsen sørger for masser af julestemning ved at tage sin meddommer Markus Grigo og vært Timm Vladimir med til Dollerup Mølle, hvor Katrine voksede op. Her vil hun fælde juletræ, lave julepynt og vise sine bagedystvenner, hvordan man pynter krydderkager. Timm overrasker de to andre med porchetta, og Markus giver sit bud på en rødkålssalat.

DR2

00:35  

Da vi regerede landet (5:6) - En politisk popstjerne
Da vi regerede landet (5:6) - En politisk popstjerne Norsk dokumentarserie fra 2017 (Org. titel: Da vi styrte landet) Norges tidligere statsminister Jens Stoltenberg havde alt der, der skulle til for at blive statsminister. Han kom fra den rette familien, så utrolig godt ud og så kunne han charmere ethvert publikum, men Arbejderpartiets gulddreng skulle alligevel opleve store nederlag både politisk og personlig, før han i 2011 som statsminister formåede at samle en nation i sorg efter terrorangrebet 22. juli. Serien er fortællingen om de mægtigste personer i Norge i nyere tid, det er historien om landets seks sidste, nulevende statsministre. De mødes for at tale om det helt specielle liv, det embede indebærer. De taler om håb og drømme, om magten, om mål og om tider, hvor det var allersværest.

01:15  

Tjetjenien - uden spor af krig
Tjetjenien - uden spor af krig Efter fem år er alle spor efter den grusomme krig i Tjetjenien forsvundet. Minefelterne og bjergene af murbrokker er erstattet af brede gader med luksusforretninger og skyskrabere med skinnnende glasfacader. Journalisten Manon Loizeau, der gennem de sidste tyve år har dækket krigene i Tjetjenien, er tilbage og afslører med skjult kamera bagsiden af det mirakuløst genopbyggede Grozny. Hun møder en skræmt befolkning i en politistat, som fjerner, torturerer og dræber enhver opposition.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:50  

Nyt hjem - uden vold
Nyt hjem - uden vold I 16 måneder boede boligstylist Mette Helena Rasmussen på krisecenter. Her hjalp hun andre kvinder med at indrette sig, når de flyttede fra krisecentret til deres egen bolig. "Jeg ved godt, at jeg ikke kan redde nogen med sofapuder, men jeg kan hjælpe med at skabe et nyt trygt hjem, og det er altafgørende for at komme videre med sit liv", fortæller Mette Helena Rasmussen. I "Nyt hjem uden vold" hjælper hun Bella med at renovere et hus på en hemmelig adresse. Efter, Bella blev voldtaget af sin eks-mand, blev deres tre børn anbragt og de kommer først hjem, når Bella har fået styr på både sit hjem og sig selv igen.

DR3

00:10  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert

00:45  

Ekstreme præstationer: amerikanske brandmænd
Ekstreme præstationer: amerikanske brandmænd Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Mange brandstationer i USA består af frivillige, og i en forstad til Washington er mange af brandmændene også meget unge. Todd prøver at finde ud af, hvordan man udholder høje varmegrader og finder modet til at trænge ind i en brændende bygning for at redde liv.

01:35  

Hajen - havets farligste rovdyr (2:2)
Hajen - havets farligste rovdyr (2:2) De fleste opfatter hajer som aggressive dræbere. Men hajer er langt mere alsidige end deres rygte. De har regler for socialt samspil, komplicerede parringsritualer, overraskende måder at opfostre unger på, utrolige navigationsevner, og så skaber de helt uventede alliancer med andre dyr og mennesker.

02:25  

Kære Dagbog (3:8)
Kære Dagbog (3:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Bjørn, som i hvert fald ikke er bøsse - selv om han som 15-årig kun har været i seng med mænd, er vild med Charles & Diana og er kommet til at "bøsse ud" med en af sine venner. Sanne hader at gå i gymnasiet og låser blandt andet sin tysklærer ude. Ann må hverken ryge eller drikke og giver sin far 999.000 fuckfingre, mens Ragnhild fra Nordjylland elsker drenge. Indtil de godt gider hende - så dropper hun dem.

02:55  

Kære Dagbog (4:8)
Kære Dagbog (4:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde dramatiske Signe, som går på efterskole i Århus, mens hendes kæreste går på Silkeborg Fodbold College. Og Signe er ikke sådan én, der har det let med adskillelse. Louise elsker Celine Dion og romantiske film og drømmer om at møde en mand som Mulder fra X-Files. Signe skælder ud på det meningsløse koncept "gymnasium", mens Sara kører den sarkastiske stil over for sin egen overvægt og kærlighedssorg.

03:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:30  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:15  

Slaget ved Waterloo
Slaget ved Waterloo Waterloo var det sidste slag i de såkaldte Napoleonskrige. Efter Napoleon Bonapartes flugt fra øen Elba og indtog i Paris i marts 1815, besluttede de allierede at knuse ham en gang for alle. Det skete den 18. juni 1815 ved den lille belgiske by Waterloo, hvor en britisk-nederlandsk hær under general Wellington og en preussisk hær under ledelse af general Blücher knuste Napoleons franske hær med en overvældende styrke.

01:35  

Da gotikken blev moderne (3:3)
Da gotikken blev moderne (3:3) Den gotiske skrækfantasi blev overgået af den ægte rædsel, da sandheden om den mekaniserede krigsførelse dæmrede for en uskyldig verden ved 1. Verdenskrigs begyndelse i 1914. Men det gotiske formsprog blev i stigende grad brugt til at forklare det 20. århundredes mere dystre sider. Fra Karl Marx' analyse af den 'blodsugende' kapitalisme til Joseph Conrads skildring af imperialismen i 'Mørkets hjerte' og T.S. Eliots langdigt 'Ødemarken'.

02:25  

Spanien - fra Kartago til Francos fald (3:3)
Spanien - fra Kartago til Francos fald (3:3) Simon Sebag Montefiore fortæller levende om Spaniens farverige historie. Et land med mange navne og en mangfoldighed i kraft af sin historie, der altid har været større end i resten af Vesteuropa. Spaniens guldalder begyndte med kong Filip 2. (1527-98), der med de enorme indtægter fra Amerika grundlagde Madrid, men havde mindre held med at sende en armada til England. Der fra gik det ned ad bakke. Den sidste hapsburg kong Karl 2. (1661-1700) var offer for indavl og døde barnløs.

03:15  

Lykke (3:10)
Lykke (3:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykke har tiltrukket sig opmærksomhed på SanaFortis med sin nye blog og har nu en ide til, hvordan firmaet kan forbedre sit dårlige image i offentligheden. Hun læner sig op ad en fyring, men så blander Johannes Dams kone sig - og det gør en drilagtig mus også. Det kniber for Anders Assing at tage professionelt hånd om Thomas' problemer og samtidigt håndtere sit eget privatliv. Og Claus må forlade det fælles hjem, efter Charlotte overraskede ham sammen med au pair pigen - men han kommer ikke til at kede sig. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt. Anders Assing: David Dencik. Thomas: Laus Høybye. Maja: Mathilde Norholt. Johannes Dam: Søren Pilmark. Jette Dam: Bodil Jørgensen. Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen. Flemming: Lars Brygmann. Claus: Rasmus Botoft. Eva: Louise Mieritz. Niels: Timm Vladimir. Sigurd: Casper Crump. Ada: Julie Christiansen. Endvidere: Martine Ølbye Hjejle, Tina Gylling Mortensen, Inge Sofie Skovbo, Kaya Brüel, Julie Zangenberg, Gyda Hansen, Rita Angela, Niels Olsen og Nastja Maria Arcel. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Rasmus Videbæk, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

04:15  

Lykke (4:10)
Lykke (4:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykke er på boligjagt, det er Anders Assing også - og det viser sig sjovt nok, at de går efter den samme lejlighed. På SanaFortis står alt, ikke mindst Flemming, på den anden ende. Efter Johannes faldt ned fra sit tag, har han ændret personlighed og reagerer uforudsigeligt - og nu er firmaets amerikanske samarbejdspartner ankommet til et betydningsfuldt møde, som han kun vil afholde med Johannes. Lykke bliver involveret og må stille op til forskellige afledningsmanøvrer. Og så har Charlotte fundet sin egen effektive måde at gøre livet rigtigt surt for Claus på. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt. Anders Assing: David Dencik. Thomas: Laus Høybye. Maja: Mathilde Norholt. Johannes Dam: Søren Pilmark. Jette Dam: Bodil Jørgensen. Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen. Flemming: Lars Brygmann. Claus: Rasmus Botoft. Eva: Louise Mieritz. Niels: Timm Vladimir. Sigurd: Casper Crump. Ada: Julie Christiansen. Endvidere: Martine Ølbye Hjejle, Niels Anders Thorn, Inge Sofie Skovbo, Robert Ashe, Anders Budde Christensen og Rita Angela. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Rasmus Videbæk, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

05:15  

Dagens sang: En rose så jeg skyde
Dagens sang: En rose så jeg skyde - sunget af et af DR's kor.

07:10  

Madsen & Co. (14:32)
Madsen & Co. (14:32) Den nye nabo. Den nye nabo, Jørgen, er ved at flytte ind i Kissers hus - mens de øvrige familiemed- lemmer synes, han er en flink fyr, er Mogens fuld af mistro. Samtidig har Mogens startet sin egen kampagne for at hin- dre nedrivningen at et lokalt, historisk mindesmærke, post- husets kantine. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Jørgen: Peter Gilsfort. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

07:35  

Madsen & Co. (15:32)
Madsen & Co. (15:32) Kissers besøg. Susanne er bortrejst på konference i weekenden, og Kisser har meldt sig som baby- sitter. Hun vil benytte lejlig- heden til at finde ud af, hvor- dan det er at være en rigtig familie - nu hvor hun selv har tænkt sig at få en. Alle får prøvet noget nyt - og Kisser har en tilståelse. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: I Nazaret, i trange kår
Dagens sang: I Nazaret, i trange kår - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

06:15  

Zorro (10)
Zorro (10) Tyven Zorro

06:35  

Dybet (36)
Dybet (36)

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:10  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

07:20  

Wild Kratts (23)
Wild Kratts (23)

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:15  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Skønheder og udyr.

08:25  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Vild bedstemor.

08:40  

Klassens Jul - Den onde pakke (7)
Klassens Jul - Den onde pakke (7) Det er endelig blevet 1. december, og klassen skal starte deres årlige pakkeleg. Men hvilke gaver er fede og hvilke er dårlige? Caroline skal vælge først, og valget bliver ikke nemmere af, at der dukker en mystisk kæmpe pakke op. Hvem har haft den med? og hvad er der inden i den? Spørgsmålene bliver kun flere, da pakken bliver åbnet.

08:50  

Klassens Jul - Hvem stjæler? (8)
Klassens Jul - Hvem stjæler? (8) Frederik og Caroline har sat sig for at finde ud af hvem, der er den mystiske D.O.N. Frederik har en klar mistanke, men han må finde beviser. Caroline mener, at de kan finde spor, hvis de pakker alle de andre gaver op. Men vil Carolines plan bære frugt? og kan de overhovedet slippe godt afsted med det?

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (7)
Den fortryllede karrusel (7) Sørøverskatten

05:10  

Søpapegøjernes ø (21)
Søpapegøjernes ø (21) Pjuskede fjer

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella På telttur

05:25  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Hvor er Sebastians briller? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

05:55  

Chuggington (19)
Chuggington (19)

06:05  

Morten Skildpadde II (16)
Morten Skildpadde II (16) Overnatning uden søvn + Landmanden Morten

06:30  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

06:50  

Inui
Inui

07:00  

Ramajetternes Jul (11:24)
Ramajetternes Jul (11:24) Øvst og Finn Falk finder et vigtigt spor i K. Rampus lejlighed i Italien. Sammen med Sus skynder de sig hjem til Selma i lufthavnen, hvor Flummer endnu en gang får fangst i sin drillenissefælde.

07:15  

Selmas saga (11)
Selmas saga (11) Efraims ungdomskærlighed, Valborg, tror ikke på historien om, at de har brug for hendes sølvsmykke, for at kunne komme til Julemandens Rige. Endnu mindre tror hun på, at en mystisk nisse prøver at stjæle amuletten...

07:30  

Pyjamasheltene (33)
Pyjamasheltene (33)

07:40  

Gurli Gris VI (9)
Gurli Gris VI (9) Natdyr

07:55  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

08:00  

F for får V (14)
F for får V (14)

08:10  

Byttebiksen (3)
Byttebiksen (3) En hård nød Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte kæmper med at få åbnet en genstridig kokosnød, og imens får Byttebiksen besøg af capoeira-glade Ziggy, hinkestærke Vilma og Adam, der har lavet en papirrobot sammen med sin bedstefar.

08:30  

Hemmelige dyr: Der er noget der øffer (7)
Hemmelige dyr: Der er noget der øffer (7) Tristan på 7 år har hørt noget mystisk; der er noget der går og øffer og grynter om aftenen i hans bedsteforældres have. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Slagelse for at finde ud af, om det mon virkelig kan være en gris.

08:45  

Heino fikser alt - Cyklen (12)
Heino fikser alt - Cyklen (12) Malthe har brug for hjælp med sin cykel, men Heino misforstår Malthe en smule, og det går ikke helt som planlagt.

08:55  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

 
DR1

09:35  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:40  

En ny begyndelse V (3:12)
En ny begyndelse V (3:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:30  

Antikkrejlerne XVII (18)
Antikkrejlerne XVII (18) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XVII (19)
Antikkrejlerne XVII (19) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:35  

Jøde! (2:3)
Jøde! (2:3) Skal man være bange fordi man har jødisk baggrund i Danmark i 2018? Sanne Cigale er vokset op med at skulle skjule sit jødiske ophav. Nu gør hun op med sin egen frygt og vil have flere jøder til at stå frem. Hun møder bl.a. Yael, der er stolt af sin jødiske kultur, men holder den bag hjemmets fire vægge, en imam der kender til muslimsk anti-semitisme og professor i psykologi Peter Elsass, for at forstå situationen hos danske jøder lige nu.

10:05  

Smag på Okinawa med Anthony Bourdain
Smag på Okinawa med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:45  

Smag på Bay Area med Anthony Bourdain
Smag på Bay Area med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

11:25  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (6:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (6:6) Stephen Hawking var en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på om vi kan rejse i tiden.

DR3

10:10  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert

10:50  

Kære Dagbog (3:8)
Kære Dagbog (3:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Bjørn, som i hvert fald ikke er bøsse - selv om han som 15-årig kun har været i seng med mænd, er vild med Charles & Diana og er kommet til at "bøsse ud" med en af sine venner. Sanne hader at gå i gymnasiet og låser blandt andet sin tysklærer ude. Ann må hverken ryge eller drikke og giver sin far 999.000 fuckfingre, mens Ragnhild fra Nordjylland elsker drenge. Indtil de godt gider hende - så dropper hun dem.

11:20  

Kære Dagbog (4:8)
Kære Dagbog (4:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde dramatiske Signe, som går på efterskole i Århus, mens hendes kæreste går på Silkeborg Fodbold College. Og Signe er ikke sådan én, der har det let med adskillelse. Louise elsker Celine Dion og romantiske film og drømmer om at møde en mand som Mulder fra X-Files. Signe skælder ud på det meningsløse koncept "gymnasium", mens Sara kører den sarkastiske stil over for sin egen overvægt og kærlighedssorg.

11:50  

Jomfruernes klub (5:6)
Jomfruernes klub (5:6) I Jomfruernes Klub har Nicolaj for alvor fået travlt. Begge hans forældre var 19, da de fik ham. Selv er han 21 og har ikke engang kysset en pige. Det får ham til at opsøge sin far for at få et råd. Samtidig kaster Kasper sig ud i en date med en fyr og endeligt mister en af de 4 jomfruer sin mødom.

DR K

09:25  

I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst
I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I middelalderen tog Valdemar Den Store på korstog mod de hedenske vendere på Rügen i det nordtyske år efter år. Ét år satte han al sin styrke ind mod hedningene og brugte de kolossale kastemaskiner, bliderne. Men lykkedes strategien? Og hvordan er det at betjene middelalderens voldsomme krigsmaskiner?

10:05  

I krig for Danmark (3:6) - Stormen på København
I krig for Danmark (3:6) - Stormen på København Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I 1659 var Danmarks eksistens på spil, da svenskerne havde taget hele landet på nær København. Borgerne måtte sammen med soldaterne redde hovedstaden fra svenskernes stormløb. En ny metode skulle gøre borgere og bønder til soldater på kort tid. Men kan 1600-tals eksercits skabe effektive soldater? Og kan datidens geværer - musketterne - ramme når det gælder?

10:40  

Fra Baggård til big business (2:5)
Fra Baggård til big business (2:5) Jørgen Clausen er øverste chef for Danmarks største industrivirksomhed, Danfoss. Han blev født til topposten, men der skulle gå 30 år, før han turde tage ansvaret for at føre sin fars livsværk videre. Programserien "Fra baggård til big business" går tæt på den særprægede iværksætter Mads Clausen og hans arvinger. Tilrettelæggelæggelse: Kerstin Freiesleben og Klaus Birch.

11:20  

Fra baggård til big business (3:5)
Fra baggård til big business (3:5) Egmont Harald Petersen startede i 1878 sit beskedne trykkeri hjemme på moderens køkkenbord. I dag er det firma han grundlagde Danmarks største mediekoncern, der blandt andet udgiver Anders And-blade, Hjemmet, Euroman, bøger, og producerer TV-programmer og film. Før han døde havde Egmont et sidste ønske: Firmaets overskud skulle fremover gå til velgørende formål. I dag har Egmont-koncernen 100 datterselskaber over hele verden og en omsætning på 8 milliarder kroner om året. Men overskuddet går stadig til at hjælpe andre mennesker. Tilrettelæggelse: Thomas Gade

DR Ultra

09:00  

JULTRA - Store Nørdernes julekalender (11:24)
JULTRA - Store Nørdernes julekalender (11:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag leger Nørderne med isvinter på flaske og laver blandt andet en gløggbombe ud af det. Togvognen er pyntet op, og den store kasse med krudt, konfekt og kemikalier er fundet frem. I løbet af hele december måned bliver julen vendt på hovedet med skøre eksperimenter og vanvittige byggeprojekter. Og så bliver der konkurreret om at få den perfekte juleaften. Web: www.dr.dk/ultra

09:15  

Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6)
Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program stikker han frivilligt benet ned til tre store brandmænd for at se, hvad der sker, når de omfavner ham med deres fangtråde.

09:30  

Hollywoods vildeste dyr I (1)
Hollywoods vildeste dyr I (1) En Farlig Tiger Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag skal de hjælpe Randy med at træne den farlige tiger Eden til en ny film som den skal være med i. Til sidst får Joakim en chance for at få sit helt eget Hollywood-gennembrud, når det endelig bliver hans tur til at lave sin egen film med den farlige tiger.

09:50  

Thunderbirds II (20)
Thunderbirds II (20) Bedstemor med slag i

10:10  

Thunderbirds II (21)
Thunderbirds II (21) Hjemme på ranchen

10:35  

KreaKampen - Minecraft Special - Tidsaldre
KreaKampen - Minecraft Special - Tidsaldre I denne episode af Kreakampen - Minecraft Special er der dømt tidsrejser. Fire dygtige Minecraft-byggere skal hver især bygge et mesterværk, der repræsenterer en af fire tidsaldre. Til at bedømme de noget særlige bygninger er Brian from Denmark kommet på besøg hos Sofie.

10:50  

Verdens bedste quiz II (10)
Verdens bedste quiz II (10) Er du god til at se om folk lyver? Gæt selv med, når Joakim og quizdeltagerne Sara og Philippa får besøg af Remee, som fortæller langt ude løgnhistorier og gæt hvad hjemmehjælperne har spist til frokost.

11:05  

Verdens bedste quiz II (11)
Verdens bedste quiz II (11) Du troede ikke det kunne blive bedre - men jo, det kunne det godt! Vennerne Marcus og Tobias dyster mod hinanden i kampen om 352 kroner og en flot hovedpude. Gæt selv med når Ultra-vært Christian Trangbæk kommer i studiet og fortæller løgnhistorier og hep med, når der spilles rutineret ringspil.

11:20  

Besat af: Justin Bieber
Besat af: Justin Bieber Fire fans på 12-13 år kan ikke få nok af verdens største youtube-fænomen fra Canada, for de er besatte af Justin Bieber, hans udseende og ikke mindst hans musik! Nu rykker Nicoline, Josephine, Linea og Cecilie deres merchandisefyldte værelser direkte ind i et tv-studie i DR Byen, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idoler! Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "Beliebers" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved på panden! Vinderen tager æren med hjem, taberen rydder op!

11:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Astrid Olsen (7)
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Astrid Olsen (7) Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. I dag skal talenterne Nana, Emma og Kaya konkurrere om at lave det bedste outfit til youtuberen Astrid Olsen, som skal til konfirmationsfest. Men Nana har en stor fordel.

DR Ramasjang

09:15  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

09:35  

Mit kæledyr - undulat
Mit kæledyr - undulat Tue er 7 år og drømmer om at få en undulat. I dag får han besøg af 11-årige Alma, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Tues mor og far kigger med og vurderer, om Tue måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:45  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg en sang om en lille myre, som lærer om kloge ordsprog.

10:10  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at skildpadden kan blive 100 år. Ta´ med Lille Nørd ud og svømme med havskildpadder og se om det lykkes Anders og Katrine at hjælpe skildpaddeungerne sikkert ud til skildpaddebørnehaven.

11:00  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Hvor er Onkel Rejes pibe? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:30  

Kaj og Andrea leger elefant
Kaj og Andrea leger elefant Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skov og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

DR1

12:00  

Bonderøven (1:8)
Bonderøven (1:8) Tjørnehækken har bredt sig alt for meget på Kastaniegården, men heldigvis har Frank fundet et gammelt genialt redskab til at løse det problem. På bygmarken kaster han sig ud i et nørdet projekt med at krydse to nøgenbygsorter ved hjælp af pincet og brodersaks. Og så tager skuret omkring kalkovnen mere form, når skråbåndene pløkkes fast.

12:45  

Kender Du Typen? 2015 (12)
Kender Du Typen? 2015 (12) Hvilken kendt dansker er vild med hajer og elsker at klæde sig ud under madlavningen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor en manipulationsekspert også kigger forbi for at læse livsstilseksperternes tanker. Vært: Mads Steffensen

13:30  

Jul med Price og Blomsterberg (1:4)
Jul med Price og Blomsterberg (1:4) Konditor Mette Blomsterberg og madelsker James Price indtager igen historiske Erik af Pommerns Kammer på Kronborg Slot med gryder, potter, pander - og udsigt til jul. I dag inviterer James Frankrig indenfor, når han laver Escalope fra Normandiet, med æbler og fondantkartofler - og sovs naturligvis - intet mad uden sovs. Eneste lille problem for James er, at retten er meget, meget brun og farveløs. Han synes selv, han har en idé til at give den mere farve - men er nervøs for om Mette er med på idéen... Mette inviterer blodgrapefrugter ned i små hjemmelavede kanelkræmmerhuse med flødeskum. Grapefrugterne forvandles til klar marmelade med masser af vanilje, inden James nænsomt putter dem ned i kræmmerhusene. www.dr.dk/priceogblomsterberg

13:55  

Bergerac: Tålmodighed er en dyd
Bergerac: Tålmodighed er en dyd Bergerac bliver hyret til at efterforske et firma, der har ansøgt om tilladelse til at drive virksomhed på Jersey. Tilsyneladende en rutinesag, men et møde med en nysgerrig forretningsmand får Danielle til at frygte for Bergeracs liv. Og hendes frygt er ikke ubegrundet...

14:50  

Fader Brown (36)
Fader Brown (36) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

12:10  

Sandheden om vores elektroniske affald
Sandheden om vores elektroniske affald Hvorfor ender tre fjerdedele af alt europæisk elektronisk affald på lossepladsen i stedet for at blive genanvendt? I forstæderne til Accra, hovedstaden i Ghana, leger børnene med skrottet elektronisk udstyr omgivet af modbydelige, ildelugtende og giftige dampe. Den ghanesiske journalist og miljøekspert Mike Anane vil gerne vide, hvorfor hans land er endt som de udviklede landes skraldespand.

13:05  

Tiger tutors
Tiger tutors Mark Theroux og Lottie Gammon undersøger det stadigt voksende marked i Hong Kong for de såkaldte 'tiger tutors', korpset af privatlærere, der tjener millioner på skoleelevernes, men især forældres akademiske ambitioner på deres børns vegne.

13:30  

Læge i Syrien
Læge i Syrien Under konstant bombardement fra de syriske regeringsstyrker følger Evan Williams og James Brabazon den britisk uddannede syriske læge Rami Habib, der kæmper mod alle odds for at holde sit enterimistiske hospital i gang i den lille by Selma.

13:55  

Jeg bliver myrdet
Jeg bliver myrdet En historie om mord, kærlighed og politisk konspiration. I maj 2009 blev den velhavende og karismatiske sagfører Rodrigo Rosenberg myrdet under en cykeltur nær sit hjem i Guatamala City. Mordet var ikke usædvanligt. Guatamala har en mordrate, der er fire gange højere end i Mexico, og for civile var det farligere at opholde sig i Guatemala end i Irak under krigen der. Det sære ved Rosenbergs død var, at han vidste, at han skulle dø. Kort før sin død indspillede han en video, hvor han forudså sin egen død og beskyldte Guatemalas præsident for mordet. Da videoen blev lagt ud på Youtube, fik det næsten regeringen til at falde. En særlig anklager indledte en efterforskning. Det blev en rejse ind i Rosenbergs sjæl og Guatemalas særlige helvede og førte efter flere mærkværdige drejninger til en forbløffende afsløring.

DR3

12:20  

Verdens grimmeste hund
Verdens grimmeste hund Mød den ansurd grimme hund Mugly, der som den første hund fra Storbritannien, rejser til Californien for at deltage i konkurrencen om at blive kåret som verdens grimmeste hund. Konkurrencen 'Verdens grimmeste hund' blev grundlagt med det formål at sætte fokus på dyrevelfærd og at hylde utraditionel skønhed. Kig med og se, om Mugly har, hvad der skal til for at løbe af med den særprægede titel.

13:05  

Ekstreme præstationer: amerikanske brandmænd
Ekstreme præstationer: amerikanske brandmænd Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Mange brandstationer i USA består af frivillige, og i en forstad til Washington er mange af brandmændene også meget unge. Todd prøver at finde ud af, hvordan man udholder høje varmegrader og finder modet til at trænge ind i en brændende bygning for at redde liv.

13:50  

Dyrenes syv dødssynder (2:7)
Dyrenes syv dødssynder (2:7) Rchard E Grants Seven Deadly Sins of the Animal Kingdom Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her kommer fænomenet vellyst under kærlig behandling.

14:35  

Dyrenes syv dødssynder (3:7)
Dyrenes syv dødssynder (3:7) Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her står dovenskab for skud.

DR K

12:00  

Kvindernes historie - ude og hjemme
Kvindernes historie - ude og hjemme Den britiske historiker, Amanda Foreman, undersøger i Vietnam, Kina og Japan kvindernes rolle under konfucianismen og buddhismen fra det første århundrede og op til nutiden. Hvordan idealerne om kvindelig dyd og adskillelsen mellem hjemmet som den kvindelige verden og en mandlig verden af forretning og politik blev et kendetegn for kinesisk identitet, som har kastet lange skygger ikke alene for de kinesiske kvinder, men for alle asiatiske kvinder.

13:00  

Joanna Lumleys transsibiriske eventyr (2:3)
Joanna Lumleys transsibiriske eventyr (2:3) Den charmerende og sjove britiske skuespiller Joanna Lumley er den vidende og nysgerrige guide på en fantastisk togtur fra Hongkong over Beijing og Mongoliet og hele den lange tur gennem Sibirien til Moskva. Efter lidt sendrægtigt bureaukrati ved grænsen mellem Kina og Mongoliet og en tur gennem Gobiørkenen ankommer Joanna Lumley i Mongoliets hovedstad Ulan Bator, hvor hun bl.a. møder den lokale nomadekultur og en shaman.

13:50  

Kærlighed og kaos i kollektivet (1:5)
Kærlighed og kaos i kollektivet (1:5) Kollektivet Felicia på Amager var indrettet til åbne forhold, ingen par måtte bo på værelse sammen, heller ikke på samme etage. Når der var flere seksuelle trekanter i huset var det smart med 3 etager. På mændenes initiativ havde de fået fælles soverum, men flere kvinder udviklede angst overfor rummet. I kollektivet Kana i Nordsjælland var idealet også det åbne forhold, og børn overværede de voksne have sex. Det var mest mændene der boltrede sig i den seksuelle frigørelse - kvinderne følte sig presset, men sagde ikke fra af frygt for at få prædikatet snerpet.

14:20  

Kærlighed og kaos i kollektivet (2:5)
Kærlighed og kaos i kollektivet (2:5) Thomas Vinterberg flyttede som 7-årig til kollektivet Nordkrog i Hellerup sammen med sin familie. Hans forældre havde en aftale om at det var OK med seksuelle forhold til andre men de ville vedblive at være kernefamilie. Modellen holdt nogle år - så blev de skilt. Nadia Kløvedal Reich og hendes mor flyttede også til Nordkrog - og for Nadias mor betød kollektivet en helt ny frihed for hende som kvinde. Så meget at Nadia knyttede sig til de andre voksne og i dag har hun - til hendes mors fortrydelse - et tættere forhold til de andre voksne fra kollektivet end til sin mor.

14:50  

aHA!
aHA! Mød Sofie Lassen-Kahlke, Karl Bille, Flemming Jensen og Kirsten Peuliche. Hvem ved mest om julen? Nissebanden eller Brødrene Mortensens julehold?

DR Ultra

12:05  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Lil Rahbek fra Kl
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Lil Rahbek fra Kl Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. Talentfulde Nana, Emma og Kaya konkurrerer i dag om at lave det bedste tv-outfit til Lil Rahbek, som spiller Signe i Ultra-serien Klassen. Hvem får et outfit med i Klassen?

12:20  

Monica Chef - Vanesas video (33)
Monica Chef - Vanesas video (33)

12:45  

Monica Chef - Sebas i problemer (34)
Monica Chef - Sebas i problemer (34)

13:10  

Dagens ret: Ovnbagt laks
Dagens ret: Ovnbagt laks Ovnbagt laks med bønnesalat I dag er Chris og Jose stået tidligt op. De har nemlig været ude på en havn og skaffe en monsterstor frisk laks, som de vil hjem og pifte op i ovnen med masser af hvidløg, frisk persille og citron. Fiskehandleren, pigerne møder, giver dem både et par gode laksetips - og lidt af en kold og våd overraskelse til slut, som Jose har svært ved at ryste af sig!

13:25  

Klassen - Skolens smukkeste pige (89)
Klassen - Skolens smukkeste pige (89) Tobias har meldt sig til årets musical, men finder ud af at drengene synes det er mega åndsvagt. Han prøver at holde det hemmeligt.

13:35  

Klassen - Dobbeltdaten (90)
Klassen - Dobbeltdaten (90) Emil og Sofia skal på dobbeltdate med det nye par Emma og Liam. Det bliver slet ikke den perfekte dag, de havde håbet på.

13:45  

Sofie Linde Show II (10) - Klassen
Sofie Linde Show II (10) - Klassen I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af de otte hovedroller fra DR ULTRA serien 'Klassen'. De er hoppet ind i Sofies gamle dagbogsfortællinger og hjælper hende med at genopleve sin barndom igen. Og så har Sofie forberedt den helt store reunion. Stjernereporter Bubber har denne gang fundet på et helt nyt tv-format til de gamle mennesker - Nemlig Paradise Camping. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:15  

JULTRA - Sofie og Bubbers jul
JULTRA - Sofie og Bubbers jul Sofie & Bubber spreder juleglæde hele december og i dag bumper Sofie ind i Store Nørderne Kåre og Emil, som vil give Sofie og Bubbers julekalender et lille pift. Nørderne vil nemlig gerne vise verdenspremieren på deres nyeste tv-satsning; Strithaartv..kom.

14:20  

JULTRA: Bubbers Juleshow (11:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (11:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

14:30  

Isas Stepz (17)
Isas Stepz (17) Isa bliver overtalt af Ronja til, at hun og Georg skal på dobbeltdate med Ronja og Zac. Men Isa ombestemmer sig, da Ronja afslører, at det hele går ud på at kysse. Ronja er slet ikke til at stoppe. Hun arrangerer, og får endda også Elliot til at lave en surprise til daten. Heldigvis for Isa er hun ikke den eneste, der har svært ved, at Ronja vil styre alting.

14:45  

Isas Stepz (18)
Isas Stepz (18) Lucas er flyttet ind på danseskolen. Men han viser sig at være et gigantisk rodehoved, der fylder danseskolen med gamle pizzabakker og madrester. Isa vil have svineriet stoppet, men det er svært, når man som Isa helst kun vil sige søde ting til andre og hele tiden får besøg af en rastløs Zac. Og så var der vist også noget med en aftale med Georg, var der ikke?

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Lykkes det overhovedet for Bamse at bygge sin idé? Bamse: Lars Bom. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de brandvarme rødder fra Hot Roots kæmpe imod de halmstrå-tyggende og fugleskræmsel-klædte Bonderøvene. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Lalandias tropiske badeland og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

13:25  

Byttebiksen (9)
Byttebiksen (9) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte har fået den gode idé at overraske Rosa med en kage. Men det er ikke så let, som man skulle tro, for sådan noget dej kan let blive noget nas. Victoria har en kæreste, som hun rigtig godt kan lide, så hun vil gerne bytte til noget, som han bliver glad for. Også Balthazar og Pelle kommer forbi Byttebiksen og får byttet deres legetøj til noget andet.

13:45  

Min mosters historier (2)
Min mosters historier (2) " DEN HVIDE HVAL " Theodor vil se hvalen Moby Dick. Med hjælp fra Lola og skibskokken Pande bygger Theodor et kæmpe net med Moby Dicks livret, rejer! Men hvalfangst kræver tålmodighed og det er ikke altid der er bid.

13:55  

Sikker & Søn IV (8)
Sikker & Søn IV (8) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et hurlumhejhus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

14:30  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

14:45  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

DR1

15:35  

Dommer John Deed (20)
Dommer John Deed (20) En indsat i et fængsel anklages for mordet på sin cellekammerat - og for at have spist af liget bagefter. John Deed beslutter at sætte fokus på fængselsvæsnets optræden i sagen. Dermed lægger den stædige højesteretsdommer sig endnu en gang ud med indenrigsministeren.

17:05  

En ny begyndelse V (4:12)
En ny begyndelse V (4:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

Mobbet i skolen
Mobbet i skolen Mobning koster ikke alene samfundet mange penge, men er også en af de ting, der virker mest sårende eller endda invaliderende for den enkelte i det moderne samfund - i skolen, på arbejdspladsen og på nettet. Men hvordan skal vi forstå fænomenet mobning, tæmme det og måske finde måder at bekæmpe det på? Her fortæller både ofre og mobbere, og psykologer fortæller, hvordan en mobbers hjerne udvikler sig og frontallappens betydning for evnen til at føle empati for andre.

16:10  

I krig med Scientology
I krig med Scientology Tidligere højtstående Scientology-medlem Marty Rathbun fortæller om de chokerende metoder Scientology-kirken bruger til at afpresse og miskreditere Scientology-afhoppere. Marty Rathbun, som arbejdede tæt sammen med Scientology-lederen David Miscavige, hævder bl.a., at hans job var at straffe enhver, der forholdt sig kritisk til Scientologys ledelse.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:20  

Svært begavet (4:4)
Svært begavet (4:4) Mikkels IQ gør, at han kan lære de ting, han sætter sig for. Sammen med to andre har han vundet en "nørde-konkurrence" hos Lego, så de skal til møde hos legetøjsgiganten. Jens er taget på loppemarked med sin far for at skille sig af med alle de ting, der ikke har overlevet hans detaljerede øje. August er både klog og smuk, og nu har han fået mulighed for at komme til modelcasting hos Unique Models. Når det hele bliver lidt for svært for Kamma, er mor en god støtte at læne sig op ad.

15:50  

Mere voksen end Bjerrehuus (2:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (2:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Men skal Oscar sige nej til det sjove, vilde og kreative liv, hans forældre selv har præsenteret ham for? Et tilbud fra fars modelbureau sætter Oscar i en ny situation. Men kan han gøre det på sin egen måde?

16:20  

Ekstremt vejr: Orkanens øje
Ekstremt vejr: Orkanens øje Ekstreme vejrforhold kan omdanne menneskers liv til mareridt på rekordtid. Hør hvordan, en britisk snowboarder er tæt på at miste livet, da han bliver fanget i en lavine på Mount Cook i New Zealand. Og få historien om et ægtepar, hvis liv kommer i overhængende fare, da en voldsom ildstorm pludslig hærger Costa del sol.

17:10  

Hajen - havets farligste rovdyr (2:2)
Hajen - havets farligste rovdyr (2:2) De fleste opfatter hajer som aggressive dræbere. Men hajer er langt mere alsidige end deres rygte. De har regler for socialt samspil, komplicerede parringsritualer, overraskende måder at opfostre unger på, utrolige navigationsevner, og så skaber de helt uventede alliancer med andre dyr og mennesker.

DR K

15:35  

aHA!
aHA! Mød Regner Grasten, Michael Hardinger, Puk Elgård og Kirsten Siggaard i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukom- melse fra året 1985. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

16:15  

Mig og 70'erne (3:4)
Mig og 70'erne (3:4) I fire afsnit tager vi på en nostalgisk rejse til 70'erne, når vi sammen med en række kendte danskere spoler tiden tilbage til det årti, hvor de gik fra teenager til voksen. Det årti, hvor de købte den første plade og tunede knallerten, inden de drønede af sted mod det første kys og den første kæreste. I dette afsnit dykker vi ned i ferien og fritiden i 70'erne. Hvad fik man tiden til at gå med, når man kom hjem fra skole, og hvor gik familiens ferier hen i et årti, hvor charterferien tager fart? Og hvorfor var det lige at de lækre drenge hakkede, borede og tunede deres knallerter - og at mærket på knallerten bestemt ikke var lige meget?

16:45  

Mig og 70'erne (4:4)
Mig og 70'erne (4:4) I fire afsnit tager vi på en nostalgisk rejse til 70'erne, når vi sammen med en række kendte danskere spoler tiden tilbage til det årti, hvor de gik fra teenager til voksen. Det årti, hvor de købte den første plade og tunede knallerten, inden de drønede af sted mod det første kys og den første kæreste. Med hjælp fra musikorakel Henrik Milling, ser vi denne gang nærmere på hvordan 70'ernes musik lød. Hvad var forskellen på Sweet og Slade? Hvorfor elskede alle Gasolin'? Og hvad skete der egentlig i teltene på 70'ernes festivaler?

17:15  

Mig og 68'erne (2:2)
Mig og 68'erne (2:2) I 1968 vendte ungdomsoprøret Danmark og verden på hovedet, og de unge forandrede danskernes forhold til sex, musik, stoffer, politik, køn og mode. Spørgsmålet er, hvorfor verdenshistoriens indtil da mest trygge, velbjærgede og sikre generation blev til en hær af seksuelle aktivister, larmende musikere, provokerende kunstnere, langhårede hippier og normsmadrende politiske unge? I to programmer spoler vi tiden tilbage til 1968 og omegn og spørger seks af oprørets deltagere, hvordan de oplevede omvæltningerne og hvordan oprøret påvirkede deres liv dengang.

DR Ultra

15:00  

Backstage II (4)
Backstage II (4) KO - PEG - NIKUS: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I fjerde afsnit får Skadestuen besøg af filmstjernen Nicolaj Kopernikus. Bitten påstår, der foregår mobning backstage og tager derfor initiativ til at lave et mobbeseminar med tillidsøvelser for børnene.

15:15  

Grizzy og lemmingerne (70)
Grizzy og lemmingerne (70)

15:20  

Thunderbirds II (2)
Thunderbirds II (2) Det iskolde dyb

15:45  

Wild Kratts (25)
Wild Kratts (25)

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:20  

Junglebanden
Junglebanden

16:30  

The Thundermans
The Thundermans

16:50  

Sam & Cat II (7)
Sam & Cat II (7) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:15  

Bella and the Bulldogs II (17)
Bella and the Bulldogs II (17)

17:40  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

17:50  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

DR Ramasjang

15:00  

Kika og Bob
Kika og Bob Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

15:10  

Den lille prinsesse (31)
Den lille prinsesse (31) Den lille prinsesse vil gerne lave et show for sin grandtante. Hun fortæller alle de andre, hvad de hver især skal optræde med. Men det er ikke så nemt at få dem til at lystre.

15:25  

Gurli Gris II (6)
Gurli Gris II (6) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:30  

Chuggington (2)
Chuggington (2)

15:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Store sten

15:50  

Junglebogen (46)
Junglebogen (46) En ægte ulv.

16:00  

Ernest & Celestine (11)
Ernest & Celestine (11)

16:15  

Pyjamasheltene (35)
Pyjamasheltene (35)

16:25  

Didrik Drage (2)
Didrik Drage (2) Drageklippen

16:40  

Pingu
Pingu

16:45  

Rasmus Klump
Rasmus Klump

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative julekort. Onkel Reje har fået lov til at låne Julemandens pibe, som han har fyldt med krudt. Og så får de fornemt besøg af Julemanden, som Onkel Reje skal telefoninterviewe for at høre, om han virkelig findes. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:01  

Selmas saga (11)
Selmas saga (11) Efraims ungdomskærlighed, Valborg, tror ikke på historien om, at de har brug for hendes sølvsmykke, for at kunne komme til Julemandens Rige. Endnu mindre tror hun på, at en mystisk nisse prøver at stjæle amuletten...

17:15  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:20  

Ramajetternes Jul (11:24)
Ramajetternes Jul (11:24) Øvst og Finn Falk finder et vigtigt spor i K. Rampus lejlighed i Italien. Sammen med Sus skynder de sig hjem til Selma i lufthavnen, hvor Flummer endnu en gang får fangst i sin drillenissefælde.

17:35  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:40  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

17:55  

Albi
Albi

DR1

18:00  

Skattejægerne 2014 (11)
Skattejægerne 2014 (11) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. I aften dyster marskandiserne, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, om mere end æren i en intern salgskonkurrence. Marskandiseren, Charles Maibom, tager på den helt store indkøbstur på den jyske vestkyst, og Lone Riis tager på loppemarked i København og finder kuriositeter til sin vintageforretning. Sendt første gang 23.09.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Theo & Den Magiske Talisman (11:24)
Theo & Den Magiske Talisman (11:24) Det lykkes endelig Theo og Simone at komme til Thannanaya. De ender igen på afveje, men måske kan de endelig indhente Harald. Der er en mystisk kraft på spil, der er opsat på at forhindre dem i deres mål. Faunen opdager, at Theo har den talisman, han så gerne vil have, og det gør bestemt ikke tingene lettere. Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Sporløs (8:8)
Sporløs (8:8) Sporløs har flere gange rejst i Bulgarien, hvor vi har mødt barske fortællinger fra landets børnehjem. Historier om manglende omsorg, fysisk afstraffelse og sågar dødsfald. Kasper Christensens historie er ingen undtagelse. Også han har dunkle minder fra sin tid på børnehjemmet. I denne specielle udgave af Sporløs rejser vi tilbage til Bulgarien sammen med Kasper for at lede efter hans biologiske mor, men også for at undersøge, hvordan forholdene er på de bulgarske institutioner i dag.

20:45  

Madmagasinet: Julefrokost
Madmagasinet: Julefrokost Det er blevet julefrokosttid! Tina Müller ser nærmere på supermarkedets færdige produkter som fx sild og karrysalat. Og så lærer hun at lave sin helt egen julesnaps. I køkkenet guider Adam Aamann os igennem klassiske juleretter og lover, at alle kan få succes med julefrokosten derhjemme. Det gælder også Tina, som denne gang er gæst i køkkenet.

DR2

18:30  

Himalaya: En livsfarlig ekspedition (1:5)
Himalaya: En livsfarlig ekspedition (1:5) Militærmanden Levison Wood har endnu engang snøret sine vandrestøvler og er klar til et eventyr på toppen af verden. Denne gang gælder det bjergkæden Himalaya. Levison Wood udforsker den barske natur, der udfordrer ham med oversvømmelser, sne og højdesyge. I fire måneder rejser han rundt og møder munke, soldater og nomadestammer på sin vej. Han indleder rejsen i den afghanske Wakhan-korridor for derfra at rejse gennem sne og is til Pakistan.

19:15  

Vil du føde mit barn? (2:2)
Vil du føde mit barn? (2:2) Hvert 10. barn bliver i dag født ved kunstig befrugtning af en singlemor. Det efterlader hver 5. mand barnløs. Mænd, der aldrig bliver fædre ender ofte i en ensom og håbløs situation fyldt med tabuer, uopfyldte drømme og til tider depression. I 2017 er det 10 år siden det blev lovligt i Danmark at inseminere enlige kvinder på fertilitetsklinikkerne og antallet af kvinder, der får børn med sig selv er stigende. Har denne lov skabt en generation af barnløse mænd? Debattør Anne Sophia Hermansen undersøger, hvorfor kvinder "ordner det selv" og bliver gravide alene - og dermed hægter mændene af. Følg fire singlemænd, der alle kæmper for at få opfyldt deres største ønske om at få et barn. De er nået en vis alder uden at have fået børn. Nu vil de gøre alt - og er der mon en kvinde derude, der vil føde deres barn?

20:00  

Hvem dræbte Birgitte? (2:9)
Hvem dræbte Birgitte? (2:9) På den lille idylliske norske ø, Karmøy, bliver den 17-årige Birgitte Teng tæt på hjemmet i 1995 fundet brutalt voldtaget og myrdet. Drabet er stadig uopklaret. Efter fundet af Birgittes lig rykker Kripos, drabsafdelingen, ind. Efterforskerne oplever et gerningssted præget af kaos. Et drab udendørs byder altid på særlige udfordringer, og her begåes der desværre uoprettelige fejl. Også pressen ankommer nu til Kopervik.

20:45  

Hjælp, jeg er vred (3:4)
Hjælp, jeg er vred (3:4) I fire programmer undersøger værten Adam Holm, der selv er en temperamentsfuld herre, hvad vrede egentlig er for en størrelse? Hvornår er vrede en positiv drivkraft? Og hvornår er vreden et ustyrligt monster?

DR3

18:00  

Kommer Sigmund i helvede? (1:2)
Kommer Sigmund i helvede? (1:2) Sigmund er bange for Gud og skammer sig over at være homo. Sigmunds kristne opvækst i Vestjylland har plantet en frygt og en skam i ham, som han nu vil forsøge at slippe af med. Derfor flytter han til København, hvor han endelig kan udforske det liv, han altid har drømt om. Han skal for første gang opleve Copenhagen Pride, hvor han ovenikøbet skal åbne med et stort show. Desværre går dagen ikke helt som forventet.

18:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert

19:10  

Family Guy
Family Guy Efter et besøg i den lokale pornobutik beslutter Peter sig for at skrive en erotisk roman. Han udgiver den i sin stenrige svigerfars navn, og som resultat bliver svigerfar sagsøgt for alt, han ejer. Nu flytter svigerfar ind hos Peter, hvor han må lære at leve, som man gør, når man tilhører den lavere middelklasse.

19:35  

Family Guy
Family Guy Brians homoseksuelle fætter Jasper kommer på besøg med sin kæreste. Peter giver dem lov til at holde deres bryllup i familien Griffins hus. Dermed lægger han sig ud med den katolske kirke, det republikanske parti og sin kone.

20:00  

James Camerons historie om science fiction (5:6)
James Camerons historie om science fiction (5:6) Megen science fiction handler om ny teknologi. Steven Spielberg, Arnold Schwarzenegger, George Lucas og andre forsøger at besvare det store spørgsmål: Vil alle de kloge maskiner, som science fiction-forfatterne har forudset redde menneskeheden eller vil det føre til vores undergang?

20:45  

Superheltenes historie (5:6)
Superheltenes historie (5:6) Denne gang historien om Milestone Comics storhed og fald. Milestone Comic blev grundlagt i New York i 1993 af en gruppe afroamerikanske tegnere og forfattere, der mente, at de etniske minoriteter kun var sparsomt repræsenteret i det amerikanske tegneserieunivers og besluttede at rette op på det.

DR K

18:00  

Livvagterne II (6:10)
Livvagterne II (6:10) Fortsat fra forrige afsnit. Den lovende politiker Thomas Eriksens yngste datter er forsvundet - og Leons folk bliver hurtigt klar over, at en del af hans forklaring om, hvad der skete i forbindelse med hendes forsvinden, er usand. Samtidigt er statsministeren ved at gøre klar til en ministerrokade, og Eriksen er kandidat til en ministerpost. Jonas er i fuld gang med at forberede sit gensyn med Tanya, mens Jasmina får sig en overraskelse, da hun besøger sine forældre i Århus. Medvirkende: Jasmina: Cecilie Stenspil. Rasmus: Søren Vejby. Jonas: André Babikian. Leon: Thomas W. Gabrielsson. Diana: Ditte Gråbøl. Boas: Tommy Kenter. Lille Kurt: Rasmus Bjerg. Tønne: Ellen Hillingsø. Endvidere: Esben Dalgaard Andersen, Laura Kold, Chiara W. Carbone, Emily Gerrild, Jens Jørn Spottag, Rasmus Botoft, Tove Bornhøft, Stefania Omarsdóttir, Søren Spanning, Peter Christoffersen, Anne Birgitte Lind, Malin Morgan, Flemming Sørensen, Lane Lind, Albert Nielsen, Benjamin Boe Rasmussen, Michael Sand, Kim Jansson og Sandra Yi Sencindiver. Manuskript: Peter Thorsboe og Mai Brostrøm. Instruktion: Mikkel Serup. Foto: Rasmus Heise. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. "Uegnet for børn".

19:00  

Livvagterne II (7:10)
Livvagterne II (7:10) Efter at have deltaget i Tanyas begravelse i Moskva, skal Jonas sammen med Rasmus og Lille Kurt, beskytte den kontroversielle nonne, Søster Abraham, som er i København for at deltage i et meget omtalt dialogmøde om forsoning mellem de forskellige trosretninger. Søster Abraham har tidligere været udsat for et attentat, og der er netop igen fremsat dødstrusler mod hende. På trods af det forhøjede sikkerhedsniveau, bliver Rasmus nødt til at reagere drastisk, med voldsomme konsekvenser til følge. Fjordby er mærket af tabet af sin makker og ven, Nyholm - mens Jasmina kommer i nærkontakt med Rasmus' tidligere kæreste. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Jasmina: Cecilie Stenspil. Rasmus: Søren Vejby. Jonas: André Babikian. Leon: Thomas W. Gabrielsson. Diana: Ditte Gråbøl. Boas: Tommy Kenter. Lille Kurt: Rasmus Bjerg. Tønne: Ellen Hillingsø. Endvidere: Helmut Zierl, Jessica Zandén, Mellica Mehraban, Jacob Ottensten, Anette Støvelbæk, Anne-Lise Gabold, Anne-Louise Abegg, Malena Laszlo, Ida Dwinger, Kim Jansson, Michael Sand, Benjamin Boe Rasmussen, Julie Riis, Caspar Phillipson, Lene Johansen, Stinne Hedrup, Morten Hebsgaard, Elena Strøbech og Julie Agnete Vang. Manuskript: Peter Thorsboe og Mai Brostrøm. Instruktion: Fabian Wullenweber. Foto: Jacob Kusk, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. "Uegnet for børn".

19:56  

Dagens sang: I Nazaret, i trange kår
Dagens sang: I Nazaret, i trange kår - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Grevinde Danner
Grevinde Danner Grevinde Danner er en af de mest enestående skæbner i danmarkshistorien. Hun var en stærk, begavet og oprørsk kvinde, der med politisk tæft var langt forud for sin tid. Hun var 1800-tallets store mønsterbryder: Selvom hun var født som uægte barn i yderst fattigdom, kæmpede hun sig op gennem de sociale klasser og endte som Kong Frederiks d. 7.'s hustru. Undervejs måtte hun opgive sit livs kærlighed, bogtrykkeren Carl Berling, og deres fælles søn, som hun livet igennem måtte bevare som en stor hemmelighed. Via sit forhold til Kong Frederik fik hun indflydelse på afskaffelse af enevælden og indførslen af demokrati i Danmark. Takket være hende, endte Kong Frederik som en af de mest populære konger i danmarkshistorien. Grevinde Danner blev lagt for had af den overklasse, hun blev en del af, men hun glemte aldrig, hvor hun kom fra. Hun døde som en af de mest velhavende kvinder i Danmark, men testamenterede sine penge til fattige og socialt udsatte børn og unge.

20:45  

Kunstquiz
Kunstquiz Adrian Hughes er vært, når to hold kunsteksperter dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte, hvilke berømte værker værten klæder sig ud som? Kan de to kunstmalere tegne, så man kan gætte hvad det er? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger? Hold 1: Kunstkritikeren Trine Ross, kunstmaleren Martin Bigum og seniorkurator Marie Nipper. Hold 2: Kunstkritikeren Bente Scavenius, kunstmaleren Peter Carlsen og museumsdirektør Gitte Ørskou.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (7)
The Next Step III (7) En ny begyndelse

18:30  

KreaKampen Jul - Juledekoration i en...sko? (12:20)
KreaKampen Jul - Juledekoration i en...sko? (12:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. I dag dyster de fingerfærdige deltagere i kategorien BYG om at lave det bedste julebord. Og kun den dygtigste og mest kreative deltager går videre til den afgørende finale om KreaKampens Juletrofæ.

18:40  

BaseBoys 2 - Slås på scenen (7)
BaseBoys 2 - Slås på scenen (7) For at stoppe GoldGirls' succes til afskedskoncerten, prøver BaseBoys at overtage scenen. Stemningen er kaotisk, men publikum elsker det - og det gør Fritz også. Seertallene på Gunpowders live-stream er nemlig højere end nogensinde før, og Fritz får en genial idé.

18:50  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

19:00  

Theo & Den Magiske Talisman (10:24)
Theo & Den Magiske Talisman (10:24) Faunen forsøger at få Harald til at aflevere talismanen. Theos ønske om at få morfar hjem igen synes nu endnu mere umuligt. Som om det ikke var slemt nok, har Simon også dårlige nyheder. Theo er ved at miste alt håb, men så ringer Bjørn. Der er sket noget utroligt. Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:20  

Theo & det magiske Talkshow
Theo & det magiske Talkshow

19:30  

Snydt!
Snydt!

19:50  

Theo & det magiske Talkshow
Theo & det magiske Talkshow

20:00  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

20:10  

Kampen (6)
Kampen (6) Kampen mod mørket.

20:20  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

20:25  

Bella and the Bulldogs I (6)
Bella and the Bulldogs I (6)

20:45  

ZombieLars (6:13)
ZombieLars (6:13) Der dukker en ny levende død op i Bekkebakken. Der bliver gang i den, da Frederik bestemmer sig for at snyde fremmedhaderne på benzintanken

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (21)
F for Får (21) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Lille Roy (9)
Lille Roy (9) Vågn op

18:30  

Far, mor og bjørn - Fars dag (3:8)
Far, mor og bjørn - Fars dag (3:8) Signe og Anders føler sig næsten som forældre til Bruno, og Anders vil gerne give ham nogle gode far-søn-oplevelser. Og hvad er mere nærliggende end en fisketur hvor man kan nyde naturen sammen og rigtigt få talt ud. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Jimmy Jørgensen. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

18:55  

Tre venner (3)
Tre venner (3) Annas mor vil gerne have, at Anna møder morens nye ven, Trygve. Anna kan godt fornemme, at der er noget på spil, så hun bliver jaloux og besværlig.

19:00  

Wild Kratts (22)
Wild Kratts (22)

19:20  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

19:45  

Yakari IV (6)
Yakari IV (6)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Arne Dahls A-gruppen: Himmeløje
Arne Dahls A-gruppen: Himmeløje A-gruppen er i hælene på lederen af en international narkoliga. Samtidig jager gruppen en grusom seriemorder, der torterer og dræber kvinder, som tilhørte den samme vennekreds i gymnasiet. Hvad er morderens motiv? Er de to sager forbundne?

DR2

21:15  

Efter skandalen - Jyllinges kamp mod vandmasserne
Efter skandalen - Jyllinges kamp mod vandmasserne Mere end 200 huse blev oversvømmet i Jyllinge-Nordmark, da stormen Bodil hærgede i 2013. Siden har beboerne kæmpet en lang kamp for at få bygget et dige, der kan beskytte husene mod nye oversvømmelser. Alt imens flere storme har ramt området. Men hvordan endte det hele - og hvilke konsekvenser har stormene og oversvømmelserne haft for området og de mennesker, der bor der? Vært: Mette Vibe Utzon

21:30  

Jagten på den sidste Dinosaur (3:4)
Jagten på den sidste Dinosaur (3:4) Den danske ekspedition er efter en udmattende vandring gennem den sumpede jungle endelig nået frem til den mytiske sø Lac Telé. Jagten går nu helhjertet ind på at Mokele Mbembe, den sidste levende dinosauer. Mikkel kæmper med at få sit DNA udstyr til at fungere i den fugtige varme, mens Knuth og Ole gennemsøger søen og opstiller kamerafælder i junglen. Til sidst kommer ekspeditionen frem til en opdagelse, men det er ikke en opdagelse, som de have regnet med.

22:00  

So ein Ding og Falske Videoer (3:4)
So ein Ding og Falske Videoer (3:4) Nikolaj Sonne afprøver hvor let det er, at lave falsk video - en computer med kunstig intelligens bliver sat til at lave Sonne om til statsminister Lars Løkke, der holder tale. I en tid hvor falske historier skaber ægte overskrifter er manipuleret video og syntetisk tale skabt med kunstig intellignes noget, der skal tages alvorligt. Ikke kun fordi Hollywoods smukkeste skuespillerinder optræder i pornofilm, de aldrig har lavet.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Facebooks dilemma (1:2)
Facebooks dilemma (1:2) Marc Zuckerbergs drøm var med Facebook at skabe en 'åben og forbundet' verden. Det lyder smukt, men måske også en smule naivt. Især da firmaet selv blev så forhippet på at vokse sig store og stærke ved at høste og kapitalisere på brugernes data, at både grundlæggeren og hans nærmeste medarbejdere overhørte alle advarsler om brud på privatlivets fred og trusler mod demokratiet.

DR3

21:25  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show

22:20  

Go with Me
Go with Me Den unge Lillian er netop vendt hjem til sin fødeby på kanten af vildmarken. Hun chikaneres groft af eksstrømeren Blackway, der ustraffet driver gangstervirksomhed i det lille samfund. Sheriffen råder hende til at rejse væk, men i stedet opsøger Lillian en gammel skovhugger og hans unge følgesvend - de eneste i byen, der er modige eller skøre nok til at hjælpe hende med at tage kampen op med Blackway. Lillian: Julia Stiles. Lester: Anthony Hopkins. Blackway: Ray Liotta. Instruktion: Daniel Alfredson.

23:45  

DR3 Dok: Ung og hjemløs
DR3 Dok: Ung og hjemløs I ni måneder fulgte den britiske journalist Stacey Dooley fire unge hjemløse i deres kamp for en tålelig hverdag. Et svimlende antal teenagere står uden et sted at bo og søger ly i natbusser, venners sofaer eller - hvis de er heldige - et herberg. Mange er blevet smidt ud af deres forældre, mens andre er flygtet hjemmefra efter misbrug. Hjælpeorganisationer skønner, at op mod 103.000 unge er hjemløse eller i fare for at blive det i Storbritannien.

DR K

21:30  

Jeg mødte Jesus (3:3)
Jeg mødte Jesus (3:3) Kan tro være en trøst, når stor sorg rammer os? Vi mennesker har igennem tiderne altid afbilledet vores forhold til tro og religion. Men kan alle de billeder, som Charlotte er vokset op med i virkeligheden have præget hende til at få en bestemt opfattelse af, hvordan Jesus ser ud? Det mener religionsforsker Olav Hammer.

22:00  

Vild med bøger
Vild med bøger Flemming Møldrup får besøg af en aktuel forfatter.

22:30  

Velkommen til fremtiden - kærlighed
Velkommen til fremtiden - kærlighed Drømmen om den eneste ene er svær at nå i virkeligheden, og derfor tænkes der nyt på kærlighedsfronten. Camilla Mauritzen er netop blevet mor, alene, til lille Alvin. Den hvide prins dukkede aldrig op. Birgitte og Hans-Erik har efter 21 års ægteskab fundet ud af, at den eneste ene ikke kan stå alene og har givet hinanden lov til at have kærester på siden. Og i en lejlighed på Østerbro mødes en gruppe af folk hver uge for at få stillet deres hudsult ved at kramme med hinanden. Verden er lige nu i vild forandring. Det er i brydningstider som disse, vi finder nye måder at leve på. I denne serie møder vi en række danskere, der allerede har taget hul på fremtiden. Vi dykker ned i fire emner, der tegner vores tid, og som er under forandring: Fordybelse, relationer, præstation og kærlighed.

23:00  

Natbio: Factory Girl
Natbio: Factory Girl I 1965 møder den smukke, unge overklassepige Edie Sedwick Andy Warhol. Snart er hun fast inventar i The Factory, Warhols løsslupne kunstnerparadis, hvor kreative typer af enhver art skaber kunst om dagen og holder vilde fester om natten. Edie bliver Warhols muse og hele USA's mediedarling, men den unge kvindes fald fra tinderne bliver lige så brat som hendes opstigning. Edie Sedgwick: Sienna Miller. Andy Warhol: Guy Pearce. Musikeren: Hayden Christensen. Instruktion: George Hickenlooper.

DR Ultra

21:00  

Riisings flotte talkshow I (8)
Riisings flotte talkshow I (8) Der findes næppe noget flottere end en fredag aften i selskab med et flot stykke mandfolk som Jacob Riising. I sit helt eget flotte talkshow tager han og et stort flot børnepublikum imod kendte, flotte gæster til løs snak, underlødige konkurrencer og højtråbende adfærd. Denne uge taler han med musiker og skuespiller Martin Brygmann samt tv-vært Sofie Linde om de voldsomme fobier, de begge lider af. Og Jacob har besluttet sig for at hjælpe dem i deres nød. Men også et storslået musikalsk øjeblik bliver det til, når Martin og Sofie sammen giver den gas i "Gæt et hit".

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Taggart: Hemmeligheder (1:3)
Taggart: Hemmeligheder (1:3) Den skotske bogverden summer af spænding forud for uddelingen af en prestigefuld litteraturpris. Men tingene bliver lidt for spændende, da en af forfatterne, Colin Friel, modtager en kuvert med en riffelpatron. Det er næppe ment som en spøg, og Taggart tager da også sagen alvorligt, for det er ikke første gang, den kontroversielle Friel bliver truet på livet. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Marcus DF White.

01:15  

I farezonen (16:61)
I farezonen (16:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:05  

De uheldige helte (18)
De uheldige helte (18) Danny besøger et sydengelsk casino og er mere end almindelig heldig. Han vinder ustyrlige summer, før han opdager, at casinoejeren har forvekslet ham med en hemmelig agent, der skulle have haft pengene. Men da er det for sent, og snart har Danny en hel forbryderorganisation på nakken.

02:55  

Bonderøven (1:8)
Bonderøven (1:8) Tjørnehækken har bredt sig alt for meget på Kastaniegården, men heldigvis har Frank fundet et gammelt genialt redskab til at løse det problem. På bygmarken kaster han sig ud i et nørdet projekt med at krydse to nøgenbygsorter ved hjælp af pincet og brodersaks. Og så tager skuret omkring kalkovnen mere form, når skråbåndene pløkkes fast.

03:35  

Kender Du Typen? 2015 (12)
Kender Du Typen? 2015 (12) Hvilken kendt dansker er vild med hajer og elsker at klæde sig ud under madlavningen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor en manipulationsekspert også kigger forbi for at læse livsstilseksperternes tanker. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:00  

Horisont
Horisont

00:25  

En overhængende trussel
En overhængende trussel I de sidste femten år er 'krigen mod terror' blevet brugt til at retfærdiggøre alt fra masseovervågning og spionage til dronedrab på mistænkte terrorister uden bevisførelse og rettergang. Det er ikke nyt, at magthavere overvåger mennesker, som opfattes som en sikkerhedsrisiko, men det nuværende omfang er uden fortilfælde. Er der grænser for 'krigen mod terror'? Hvordan kan vi forene de borgerlige rettigheder med tryghed og sikkerhed?

01:25  

Burma, rubiner og religion
Burma, rubiner og religion Burma eller Myanmar blev betragtet som et af verdens værste militærdiktaturer, indtil militærjuntaen i 2011 overraskende valgte at træde tilbage. Men status er nu, at folk stadig kæmper for deres frihed. Militæret sidder stadig tungt på magten og deler det betragtelige overskud med mineejerne, der sidder på verdens største forekomster af rubiner.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:45  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert

01:25  

Hajen under overfladen
Hajen under overfladen Hajer opfattes af mange som dumme og brutale dræbermaskiner. Men virkeligheden er en anden. Hajer er intelligente, er selskabeligt anlagt og har nogle af naturens skarpeste sanser. Tag med et hold forskere dybt ned under havets overflade og blive klogere på de fascinerende hajer.

02:15  

Kære Dagbog (5:8)
Kære Dagbog (5:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Karen, der som 13-årig aldrig har kysset en dreng, men er ivrig efter at komme i gang. Lidt for ivrig. Cecilie er vokset op i et kristent hjem og er opdraget med, at man skal vente med sex til efter ægteskabet. Men det er ikke nemt at overholde, når man har en sund seksuel appetit. Niels læser op af sine rejsebreve fra Tyrkiet, hvor han svulstigt og med sans for dramatik beskriver sin 3 ugers dannelsesrejse. Christina bliver i 1.g besat af en 3.g'er, som har langt hår, drikker Lipton te i skolens vindeueskarm og ligner hendes idol Dave Gahan fra Depeche Mode. Især pga. det lille hoved.

02:45  

Kære Dagbog (6:8)
Kære Dagbog (6:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Nikolaj, der som 15-årig har en selvtillid udover det normale. Stine fra Amager skriver kærestebreve til Jesper, der er på søfartsskole, mens Stine sidder derhjemme og bliver pænt vild i sit underliv. Signe Vadgaard tager til England efter gymnasiet på det, der skal være hendes livs rejse - men hun har ikke tjekket op på, hvad vandrebyen Horton-In-Ribbelsdale egentlig kan tilbyde en 18-årig pige. Signe Schmidt synes, det er hårdt at være i puberteten med menstruation, tamponer og det egoistiske svin Kurt Cobain, der tog sit eget liv.

03:15  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:25  

Timbuktu
Timbuktu I 2012 tager jihadister magten i det nordlige Mali. Snart er harmonien brudt mellem mennesker af forskellig tro og livsanskuelse. Rygning forbydes, det samme gør musik. Kvinder påbydes konstant at være tildækkede med både slør og handsker. Og børnene må ikke længere spille fodbold. Kidane: Ibrahim Ahmed. Abdelkerim: Abel Jafri. Satima: Toulou Kiki. Instruktion: Abderrahmane Sissako.

01:55  

Granny's Dancing on the Table
Granny's Dancing on the Table

03:25  

Lykke (4:10)
Lykke (4:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykke er på boligjagt, det er Anders Assing også - og det viser sig sjovt nok, at de går efter den samme lejlighed. På SanaFortis står alt, ikke mindst Flemming, på den anden ende. Efter Johannes faldt ned fra sit tag, har han ændret personlighed og reagerer uforudsigeligt - og nu er firmaets amerikanske samarbejdspartner ankommet til et betydningsfuldt møde, som han kun vil afholde med Johannes. Lykke bliver involveret og må stille op til forskellige afledningsmanøvrer. Og så har Charlotte fundet sin egen effektive måde at gøre livet rigtigt surt for Claus på. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt. Anders Assing: David Dencik. Thomas: Laus Høybye. Maja: Mathilde Norholt. Johannes Dam: Søren Pilmark. Jette Dam: Bodil Jørgensen. Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen. Flemming: Lars Brygmann. Claus: Rasmus Botoft. Eva: Louise Mieritz. Niels: Timm Vladimir. Sigurd: Casper Crump. Ada: Julie Christiansen. Endvidere: Martine Ølbye Hjejle, Niels Anders Thorn, Inge Sofie Skovbo, Robert Ashe, Anders Budde Christensen og Rita Angela. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Rasmus Videbæk, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BOGENSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1211015224