Bogense
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 30. januar 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 30. januar 2020

DR1

00:15  

Bryllup, begravelse og dåb (1:2)
Bryllup, begravelse og dåb (1:2) Sunny og Meja skal giftes. Brylluppet fører to meget forskellige familier sammen, men ikke alt på den store festdag går som planlagt. Ti minutters uhæmmet dårskab fletter nemlig familiernes skæbner sammen på en aldeles uventet måde. Stor, svensk drama-miniserie af instruktøren bag filmhittet 'Englegård'.

01:45  

Til undsætning (18:48)
Til undsætning (18:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:30  

Bonderøven 2009 (15)
Bonderøven 2009 (15) Bonderøven Frank prøver at gøre det hele lidt mere enkelt. Han kæmper med at få lavet sin egetræstønde færdig. Der skal plukkes æbler og ikke mindst laves æblekage, og så skal gederne have klippet hove. Der nok at tage fat på for Bonderøven. Sendt første gang 22.11.09

03:00  

Kender Du Typen? 2015 (2)
Kender Du Typen? 2015 (2) Loftet slår revner hos underboen på grund af alle de bøger, hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? har placeret i sit hjem. Underboen tager det dog med et smil, for hovedpersonen har til gengæld lovet at tage ham med til regnskoven i Amazonas for at se papegøjer og kvælerslanger. Livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad må nøjes med at komme i nærkontakt med en støvsugerrobot, når de skal regne ud hvilken kendt dansker, de besøger. Vært: Mads Steffensen

03:45  

Hammerslag 2017 (18)
Hammerslag 2017 (18) Hammerslag er taget til Falster, hvor mæglerne først skal gætte priser på et par sommerhuse ved Marielyst. Begge huse ligger i gåafstand til områdets fine badestrand, men der stopper sammenligningen også. For mens det ene er et interimistisk "mormorhus", er det andet et moderne murstenshus med indendørs swimmingpool. Efter de indledende runder går turen så til Nykøbing Falster, hvor der venter en skøn liebhaverlejlighed med udsigt til Guldborgsund. God fornøjelse! Vært: Christian Degn

04:30  

Skattejægerne
Skattejægerne Knuthenborg Safaripark holder loppemarked, og marskandiseren Rikke Fog og hendes far, Frede, tager benene på nakken for at komme først ind. I Amsterdam finder antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen nogle meget specielle varer. Og skrædderen Pauli Tvilling fortsætter sin tur rundt i Sverige, hvor han blandt andet finder en brudekjole fra 1930'erne, som er topmoderne i dag.

05:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Peter og Jeppe Rose er spændte på, om virksomheden Zwilling bliver tilfreds med de møbler, de har bestilt. Thomas Dambo laver affald om til et kæmpe kunstværk på Roskilde Festival. Men projektet giver store udfordringer undervejs. I Aalborg går Sannie Windelborg i gang med at indrette sit hjem med upcyclede genbrugsmøbler.

05:30  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:45  

Grøn glæde (2:10)
Grøn glæde (2:10) At få den ideelle hæk er dagens tema. Når man står på planteskolen og skal vælge, er der meget at tage hensyn til: Hækken skal helst vokse hurtigt op, men den må ikke blive alt for høj, den skal helst ikke kræve for meget pleje, og samtidig må den gerne være tæt og smuk. Findes en sådan hæk?

06:15  

Søren Ryge: Hjemmefra - Ryges krat og store træer
Søren Ryge: Hjemmefra - Ryges krat og store træer I dette og to følgende programmer vil Søren Ryge fortælle om nogle af de ting og mennesker, der ligger lige i nærheden af hans sted, men som ikke kan nås, når han sender direkte. I aften er det sandgraven, det røde hus, de gamle popler, Ryges krat og store træer.

06:45  

Det vilde Venedig
Det vilde Venedig Få skridt fra turisternes Venedig findes en helt anden verden befolket af de mest fascinerende skabninger. I lagunens vand, i byens parker og i luften over de historiske bygninger lever fugle, fisk, tudser, ræve og andre dyr, som de tusindvis af turister ikke opdager. Tag med på opdagelse i Venedigs ukendte dyreverden.

07:35  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

08:10  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

00:45  

Verdenseliten bag lukkede døre: Topmødet i Davos
Verdenseliten bag lukkede døre: Topmødet i Davos Hvert år samles regeringsledere, erhvervsliv og NGO'er til årsmødet World Economic Forum (WEF) i Davos, Schweiz. Her diskuterer de verdens mest presserende problemer som klimakrisen, Brexit, afbrænding af Amazonas regnskov og handelskrigen mellem USA-Kina. Er WEF med til at skabe en bedre fremtid for vores planet, eller fungerer mødet blot som platform for virksomheder til at lobbye for deres egen dagsorden?

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Den 2. dimension (8:8)
Den 2. dimension (8:8) Kristian Leth søger efter åndeligheden i noget, der er større end ham selv. Han møder den kristne mystiker Lars Muhl, som tager ham med ind i den aramæiske kristendoms hemmeligheder. Og så hjælper Ghita Ben-David Kristian til at møde stemmen fra himmelen, som måske kan helbrede hans skavanker.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (13)
Den lille prinsesse (13) Den lille prinsesse har fået en æske fuld af fine nye farver. Hun er så glad for dem, at hun ikke nænner at bruge dem. Og det værste er, at de pludselig forsvinder en efter en.

05:20  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

05:25  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

05:55  

Minisekterne (28)
Minisekterne (28) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Søpapegøjernes ø II (29)
Søpapegøjernes ø II (29)

06:10  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

06:30  

Ernest & Celestine (21)
Ernest & Celestine (21)

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Gurli Gris III (5)
Gurli Gris III (5) Autocamperen

07:00  

Gurli Gris III (6)
Gurli Gris III (6) Campingferie

07:05  

Simon
Simon

07:14  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:20  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

07:30  

Didrik Drage (21)
Didrik Drage (21)

07:45  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Kasper og Sofie II (9)
Kasper og Sofie II (9) Der er planlægningsdag i børnehaven, og Harald skal passe Kasper og Sofie, selvom han egentlig er på arbejde i antikvitetsbutikken. Kasper og Sofie har det sjovt med at undersøge butikken. De lærer om gamle dage og er nysgerrige omkring riddere. Harald må hjælpe en kunde, så han opfordrer børnene til at lege riddere og prinsesse sammen med Løveungen og Frøken Kanin. Børnene har det sjovt med at rode gennem køkkenet efter ting, som vil passe som rekvisitter til rollespillet. I stedet for at blive sur over rodet, leger Harald med og har det sjovt sammen med dem.

08:30  

Sprinter Galore III - Lillesøster (1)
Sprinter Galore III - Lillesøster (1) Alle i huset er helt optaget af den lille ny lillesøster - undtagen Heino, som er mere optaget af at overtale Sprinter til, at de bygger Sprinters rumskib om til en avanceret tyverialarm, som Heino kan blive rig og berømt på. Men hvis Sprinter bygger rumskibet om, kan det jo aldrig flyve mere - og så kan han jo aldrig rejse ud og se mere af verden ... ?

08:55  

TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1)
TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1) Marsvinet Pjuske præsenterer de nyeste nyheder fra dyrenes verden til alle dyr, der kigger med derhjemme. Men hvis du er et menneske, der godt kan lide dyr, er du også velkommen til at se med. I dag kan du få svaret på hvorfor giraffer har så lange halse. Der er en efterlysning af den snedige svindlerkanin Claude. Du kan se rypen Pernille danse stepdans i Dans Med Vildt. Og til sidst er der en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

 
DR1

09:05  

Landsbyhospitalet (19)
Landsbyhospitalet (19) Dr. Ormerod og dr. Weatherill beslutter sig for at gøre deres forhold forbi - blot for at opdage, at hele hospitalet kender deres hemmelighed. Lucy og Samantha overtaler Meryl til en tur i byen. Dr. Klein bliver opsøgt af en stærkt utilfreds tidligere patient. Og et fald fra en hest sætter et ungt par på deres livs hårdeste prøve.

09:55  

Antikkrejlerne XVI (11)
Antikkrejlerne XVI (11) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

10:40  

Antikkrejlerne XVI (12)
Antikkrejlerne XVI (12) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:25  

Skattejægerne
Skattejægerne Et advokatkontor skal flytte til mindre rammer, og derfor har marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen fået lov til at byde på kontorets inventar. Men advokaten er ikke nem at forhandle med. Marskandiseren Rikke Fog og hendes far, Frede, får lov at komme tidligt ind på et spejderloppemarked fyldt med gamle sager. Og boligstylisten Katrine Martensen-Larsen er på jagt efter ting i tin til en fotoserie.

11:50  

Bonderøven 2009 (16)
Bonderøven 2009 (16) Frank har fået fat i et enestående tærskeværk fra krigens tid, så nu skal der tærskes korn! Men først skal han have fat i en motor til den vidunderlige maskine. Frank får også besøg af en gammel karl, der arbejdede på gården i 50´erne. Og så går han i gang med julegaven til Theresa. Sendt første gang 29.11.09

DR2

09:00  

Hvis vægge kunne tale (3:8)
Hvis vægge kunne tale (3:8) Ljusbacken var tidligere et berygtet hjem for fattige, syge og gamle mennesker. I dag er det omdannet til et kollektiv, hvor alt ånder fred og ro. Husets beboere vil gerne have Christopher til at undersøge, om rygterne fra husets tid som institution taler sandt. Sammen med kollektivet går Erika i gang med at renovere hele facaden, den skal skrabes i bund og males med linoliefarve.

10:00  

Arving ukendt (4:5)
Arving ukendt (4:5) Da Alexander Nordqvist dør alene i Stockholm i 2012, efterlader han sig mere end syv millioner svenske kroner, men ingen børn. Alexander var søn af en charlatan, en skrupelløs mand, som havde bedraget adskillige kvinder rundt omkring i Europa, og som svigtede sin søn gang på gang. Spørgsmålet er derfor, om Alexander kan have nogle halvsøskende?

11:00  

Arving ukendt (5:5)
Arving ukendt (5:5) Maria de Fatima Magane hentede i 1974 en ung slægtning fra det krigshærgede Mocambique til Sverige. Er denne dreng, nu en voksen mand, den eneste arving efter Maria de Fatima, der døde i 2013? For første gang i sit liv vover han nu at søge efter sine rødder i Afrika, og det kommer til at ændre hans liv og give ham en ny familie.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (3)
Flaskepost fra Stillehavet (3)

09:20  

Vitello - gør en god gerning (11)
Vitello - gør en god gerning (11) Møgungen William er blevet spejder og måske får han engang en kniv. Vitello synes det med kniven lyder sejt og vil være med. Nu skal de bare finde nogen at gøre gode gerninger på.

09:27  

Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller
Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller

09:30  

Far, mor og bjørn - Syg (6:8)
Far, mor og bjørn - Syg (6:8) Der trænger i den grad til at blive gjort rent i huset! Men netop som de skal i gang med spand og støvsuger, bliver Bruno syg. Signe og Anders pusler om ham, men lige meget hjælper det - lægen må tilkaldes. Hvad fejler den stakkels bjørn dog? Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Peter Lund Madsen og Johan Olsen. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

09:55  

Mig og mine to hjem - Anemone (1)
Mig og mine to hjem - Anemone (1) Anemone er lige kommet hjem til sin far igen. Hun bliver ked af det og vil være alene, og far må gøre alt for at Anemone kan blive glad igen.

10:00  

Vilde venner II (8)
Vilde venner II (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. Der er efterårsrengøring på basen, så dyreburerne skal renses og sikres mod regnen. Og så skal Vilde Venner hjælpe en ged, der er kommet langt væk hjemmefra.

10:25  

Mit kæledyr - en dværghamster
Mit kæledyr - en dværghamster Liva er 6 år og drømmer om at få en dværghamster. I dag får hun besøg af 7-årige Caroline, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Livas mor kigger med og vurderer om Liva måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking.

10:35  

Skæg med bogstaver - G
Skæg med bogstaver - G I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant G, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en guitar i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med G.

11:00  

Kaj og Andrea leger med tænder
Kaj og Andrea leger med tænder Kaj og Andrea skal ikke børste tænder - for de har ikke nogen! Men det skal Ole. Hvis man har et gebis, kan man jo lege, Kaj har tænder. Så kan han komme til tandlægen, få en rokketand hevet ud og få besøg af tandfeen. De leger Rødhætte og Ulven og snakker om store dyr med store tænder.

11:30  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse er i dårligt humør. Han siger NEJ til alting. NEJ til Kylling og NEJ til Ælling. Han bliver først i godt humør, da Ælling lærer at sige eet ord. Og det må endda være et ord, Ælling har lært af Bamse! For det er ikke et ord, Kylling bruger, men et ord, Bamse bruger meget. Men det er godt nok irriterende, at Kylling ikke vil tro på, at Ælling har lært at sige et nyt ord.

DR1

12:25  

Kender Du Typen? 2015 (3)
Kender Du Typen? 2015 (3) Der bliver trængsel i Kender du typen?, når livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup besøger en kendt dansker, der deler beskedne 67 kvadratmeter med sin kæreste og to børn. Det kan være noget af en udfordring, især fordi der hverken følger kælder- eller loftsrum med til lejligheden. Der er dog en helt særlig grund til, at de ikke nænner at flytte. Se hvordan det hænger sammen i aften i Kender du typen? Vært: Mads Steffensen

13:10  

Hammerslag 2017 (19)
Hammerslag 2017 (19) Der er en første gang for alting, og i aften har Hammerslag sin debut i både den charmerende by Præstø og på den idylliske lille ø Nyord, som ligger nord for Møn. Vi starter på netop Nyord, som er så populær at husene bliver revet væk. Derefter går turen ind til fastlandet og til en landejendom i fredelige, naturlige omgivelser. Vi slutter af med at sende hold øst og vest ind i midten af den charmerende gamle havneby Præstø - og hvad koster så en fin patriciervilla hernede 1 times kørsel fra København.. Vært: Christian Degn

13:55  

Gintberg på Kanten - Klampenborg
Gintberg på Kanten - Klampenborg Jan Gintberg har taget turen op ad Strandvejen til forstaden Klampenborg nord for København. Her møder han blandt andet ejendomsmægleren med Danmarks dyreste hus til salg, hestefolket på Klampenborg Galopbane, og så er han med til at uddrive en ånd fra en villa sammen med en clairvoyant. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

14:30  

Mormor på mandejagt (4:4)
Mormor på mandejagt (4:4) Kan man finde den store kærlighed, når man er i livets efterår? Mona skal endelig på date med underboen Poul, som hun har jagtet under hele sin ferie. Judith er i tvivl om hvilken retning hendes forhold til Kaj skal tage. Og Bentes date med Peter kommer godt fra start, med høj puls og en enkelt rød rose.

DR2

12:00  

Nixons beskidte tricks (3:4) - Politisk stormvejr
Nixons beskidte tricks (3:4) - Politisk stormvejr Richard Nixon er en af det 20. århundredes mest omdiskuterede politikere. Gennem fire programmer udforsker vi hans liv - fra hans tidlige politiske karriere, de nervepirrende tv-debatter med John F. Kennedy og til Watergate-skandalen, der tvang ham til at trække sig fra præsident-embedet. Denne gang ser vi nærmere på Nixons sejr ved præsidentvalget i 1968, der var baseret på et løfte om at afslutte Vietnamkrigen, men som han selv saboterede.

12:45  

Nordvestpassagen - i Roald Amundsens spor (3:3)
Nordvestpassagen - i Roald Amundsens spor (3:3) Tre mænd er på vej gennem Arktis i polarforskeren Roald Amundsens spor. De nærmer sig nu Gjøahavn - den by, hvor Amundsen måtte overvintre i to år, inden hans ekspedition kunne fortsætte. Klarer de tre turen mod alle odds? Kan de leve op til deres norske polarhelte, eller er de nødt til at afbryde deres livs eventyr?

13:15  

Fremtidens bolig
Fremtidens bolig Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050? Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? At have sin egen bolig betyder velvære, sikkerhed, lykke, privatliv og frihed. Men hver uge flytter en million mennesker fra land til by, og det betyder, at i 2050 vil to tredjedele af klodens indbyggere bo i byer. Hvilke udfordringer giver det for fremtiden byplanlægning, menneskeligt, socialt og miljømæssigt?

14:10  

Din forunderlige hjerne: Hvad er virkelighed?
Din forunderlige hjerne: Hvad er virkelighed? Hvad er virkelighed? Kom med dybt ind i den menneskelige hjerne, når den berømte neuroforsker David Eagleman undersøger, hvordan dens hundrede milliarder neuroner formår at omdanne alt det, den oplever til noget meningsfuldt. Er det vi ser, lugter og hører blot en illusion, der skabes inde i hovedet?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den anden kvartfinale skal de friske Formel 1-drenge køre imod verdens bedste Jorden Rundt. Der bliver smæk på, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en smørgul rapsmark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

12:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

12:45  

Kika og Bob (3)
Kika og Bob (3) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (29)
Junglebogen (29)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at bæveren kan fælde træer med sine fortænder? Ta´ med Lille Nørd på bæverjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at bygge en rigtig bæverdæmning.

13:40  

Sikker & Søn III (1)
Sikker & Søn III (1) Søns cykelhjelm bliver snuppet af en ørn. Nu ligger cykelhjelmen i en rede på en høj klippetop, og ørnen har lagt et æg i den. Hvad skal Søn gøre?

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være skiløber. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor der serveres en helt speciel pizza. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

14:10  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

14:20  

Byttebiksen (5)
Byttebiksen (5) Rosa har byttet sig til en flot gave, og Lotte er ved at gå ud af sit gode skind for at åbne den. Desværre er der ingen der har fødselsdag. Heller ikke Ida Sofie, der snart skal være storesøster, Sigurd, der elsker at lege med sin vilde racerbane, eller Ronja, der gerne vil bytte en bamse væk.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:15  

Kriminalkommissær Foyle (25)
Kriminalkommissær Foyle (25) "Operation Solsikke". Den tidligere SS-officer Karl Strasser har slået sig ned i England med ny identitet som hollandsk kunstekspert. MI5 holder hånden over Strasser, fordi han har vigtig viden om sovjetiske spionnetværk. Nu frygter Strasser, at nogen er ude på at myrde ham. Foyle får til opgave at finde ud af hvem, selv om han ikke nærer den mindste sympati for den tidligere naziofficer. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Hilda Pierce: Ellie Haddington. Instruktion: Andy Hay.

16:45  

Landsbyhospitalet (21)
Landsbyhospitalet (21) Spåkonen fra det lokale tivoli bliver indlagt på det lille hospital The Royal i 60ernes Nordengland, og staben benytter lejligheden til at høre lidt om deres fremtid. Samtidig får en karruselulykke alvorlige følger, mens psykologen dr. Klein forsøger at komme til bunds i en usædvanlig voldssag.

17:35  

Jordemoderen II (3:10)
Jordemoderen II (3:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

15:00  

Ekstreme togrejser II (4:6)
Ekstreme togrejser II (4:6) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Cuba er den eneste østat i Caribien, der kan prale med at have et omfattende jernbanenet. Chris tager på den betagende smukke tur fra hovedstaden Havana østpå mod Santiago de Cuba og med endestation ved den amerikanske flådebase ved Guantanamobugten.

15:45  

Ekstreme togrejser II (5:6)
Ekstreme togrejser II (5:6) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Er japanske jernbaner verdens bedste? Chris er taget til den 'Opgående sols land' for på en 1.500 kilometer lang togtur at finde ud af, hvorfor japanerne er så besatte af deres jernbaner. Undervejs møder han en af arkitekterne bag højhastighedstoget, en stationsforstanders berømte kat, og en gruppe atombombeoverlevere, der kører veterantog.

16:30  

Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (1:4)
Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (1:4) I middelalderen kæmper magtfulde familiedynastier om dominans over Europa. Magtspillet om arveretten til den franske trone bringer intriger, mord og kaos med sig. Og kaster England og Frankrig ud i den længste og blodigste konflikt i europæisk historie: Hundredårskrigen. Se, hvordan tørsten efter magt blandt datidens fyrster ændrede Europas grænser, når de episke historier rekonstrueres her.

17:15  

Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (2:4)
Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (2:4) Som 24-årig mister Karl 6. af Frankrig sin forstand - og bringer den franske trone i fare. Det udløser en borgerkrig mellem burgunderne og armagnacerne, som Henrik 5. af England udnytter. Hundredårskrigen blusser op igen og tvinger Frankrigs gale konge til at afgive sin trone til England, når han dør. Hør, hvordan tørsten efter magt blandt datidens fyrster ændrede Europas grænser, når de episke historier rekonstrueres her.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VI (24)
Gurli Gris VI (24) Fiskedammen

15:10  

Gurli Gris VI (25)
Gurli Gris VI (25) De gamle dage

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (60)
Vidundervovsen Vaffel (60)

15:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

16:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Skadedyr

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Flygtningene

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V

16:50  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

17:00  

Hr. Skægs hotel - Piloten (5)
Hr. Skægs hotel - Piloten (5) Hr. Skæg bliver forvirret, da en kinesisk pilot vil fejre nytår, for det er ikke nytårsaften. Men det er kinesisk nytår på netop denne dag. Hr. Skæg prøver at gøre piloten glad ved at arrangere en nytårsfest komplet med mad, pynt og nytårsløjer.

17:15  

Bamselægen - Hovedet (5)
Bamselægen - Hovedet (5) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Amanda. Hun ved ikke hvorfor hendes Bamse Hundi har så ondt i hovedet. Heldigvis kommer Sandra og henter dem og der går ikke længe, før de finder ud af, hvad der er galt med Hundi.

17:35  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

17:45  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Løvens hule
Løvens hule

DR2

18:00  

Anklaget for voldtægt
Anklaget for voldtægt Antallet af seksuelle overgreb er steget dramatisk på de amerikanske universiteter. Derfor har flere steder nu indført strengere adfærdsregler blandt de studerende og gjort det lettere, for voldtægtsofre, at dokumentere og bevise et overgreb. Her følger vi Louis Theroux, når han møder studerende anklaget for at have begået voldtægt. Krænker de nye regler og procedurer retssikkerheden og skader uskyldige mennesker?

19:00  

Virkelighedens retsmedicinere: Alt efterlader sig et spor
Virkelighedens retsmedicinere: Alt efterlader sig et spor En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at stykke tekniske spor sammen og fange en ukendt gerningsmand, der har voldtaget en teenager i en park. Kan de finde ham ud fra hans digitale fingeraftryk?

20:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (17)
F for får V (17)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (9:10)
Pax' jordiske eventyr III (9:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde på et hotel. Hun bærer tunge tasker, hun renser og finder boller, hun laver sjov med den søde gamle mand - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (30)
Pyjamasheltene (30)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Svampebob Firkant VII (3)
Svampebob Firkant VII (3) Plankton i skindpelsen + Inden i SvampeBob

19:45  

Vi' bare bjørne III (29)
Vi' bare bjørne III (29)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Lortemor (4:4)
Lortemor (4:4) Vi føler ansvaret for vores børns opdragelse alene er vores, selv om vi sender vores børn flere og flere timer i institution. Det giver dårlig samvittighed at overlade ansvaret til de pressede pædagoger. Mister vi kontrollen for vores børns ve og vel?

21:55  

Kriminalinspektør Banks: Krystalkysset
Kriminalinspektør Banks: Krystalkysset En journalist findes død i et feriehus. Tilsyneladende var han ved at efterforske et mystisk dødsfald, der ramte kultbandet The Crystal Kiss i slutningen af 80'erne. Det gør ikke sagen mindre kompliceret, at journalisten var søn af den højtstående politimand Jack Barber, der nu er kandidat til posten som politidirektør. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Helen Morton: Caroline Catz. Instruktion: Ed Bazalgette.

23:25  

Jordemoderen II (3:10)
Jordemoderen II (3:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

21:00  

Sektlederens hemmelighed (1:3)
Sektlederens hemmelighed (1:3) Roald Bergmann er en karismatisk ungdomspræst, der i sluthalvfemserne får børn og unge til at dyrke troen på helbredelser, tungetale og dommedag i den lokale Pinsekirke på Bornholm. Han får skabt sin egen ungdomssekt, men noget går galt, og trækker spor af smerte frem til i dag. Sektlederens hemmeligheder er en historie om ensomhed og fælleskabets store styrke og om religionens fantastiske kræfter. Over tre afsnit følger Roald Bergmann fodsporet gennem sin families hemmeligheder og opdager hvordan, de er tæt forbundne til hans egen ungdom. Hvad er sandheden om den tro, der har givet så meget håb og kostet så meget ulykke?

21:30  

Sex og kærlighed i åbne parforhold
Sex og kærlighed i åbne parforhold Er det traditionelle ægteskab passé? I hundreder af år har romantiske forhold, i den vestlige verden, været baseret på ideen om monogami. Men med stigende skilsmissestatistikker tyder noget på, at tosomhed ikke længere er fyldestgørende. Her undersøger Louis Theroux polyamorøse eller åbne forhold, som for mange betyder mere kærlighed og større lykke. Men for andre har ført til jalousi og hjertesorg.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Makulator med Tine Gøtzsche
Makulator med Tine Gøtzsche

23:30  

På mission i underverdenen (3:6)
På mission i underverdenen (3:6) Den albanske mafia er kendt for at være ekstremt voldelig og uden nåde. Den består af familie-klaner, der handler med våben, narkotika og kvinder og opererer i hele verden. Krigskorrespondenten David Beriain flytter til Albanien for at få indblik i den magtfulde organisation. Her oplever han et klan-samfund, der baserer sig på forfædrenes kanun-kodeks, hvor hævn er obligatorisk.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:15  

Bryllup, begravelse og dåb (2:2)
Bryllup, begravelse og dåb (2:2) Efter et uventet dødsfald sættes alt på spidsen, og Grace må klare sig på egen hånd. Begravelsen samler igen de to familier. Det hele fører til et sammenstød, hvor de svimlende sandheder kommer frem i lyset.

01:45  

Kriminalkommissær Foyle (22)
Kriminalkommissær Foyle (22) "Forræderen". August 1945. Foyles afløser er endelig ankommet, men før den erfarne kommissær kan sige farvel til politiarbejdet, er der en sidste sag, der tiltrækker sig hans opmærksomhed. Et medlem af det britiske frikorps, der kæmpede på nazisternes side, risikerer dødsstraf for forræderi. Foyle undrer sig over, at den unge mand nægter at tale sin egen sag. Hvad er det, han ønsker at skjule? Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Stuart Orme.

03:15  

Bonderøven 2009 (16)
Bonderøven 2009 (16) Frank har fået fat i et enestående tærskeværk fra krigens tid, så nu skal der tærskes korn! Men først skal han have fat i en motor til den vidunderlige maskine. Frank får også besøg af en gammel karl, der arbejdede på gården i 50´erne. Og så går han i gang med julegaven til Theresa. Sendt første gang 29.11.09

03:45  

Kender Du Typen? 2015 (3)
Kender Du Typen? 2015 (3) Der bliver trængsel i Kender du typen?, når livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup besøger en kendt dansker, der deler beskedne 67 kvadratmeter med sin kæreste og to børn. Det kan være noget af en udfordring, især fordi der hverken følger kælder- eller loftsrum med til lejligheden. Der er dog en helt særlig grund til, at de ikke nænner at flytte. Se hvordan det hænger sammen i aften i Kender du typen? Vært: Mads Steffensen

DR2

00:25  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:25  

Forbrydelse og straf (4:6) - Prøveløsladelse
Forbrydelse og straf (4:6) - Prøveløsladelse Retsvæsenet i Storbritannien er i krise. Men hvorfor? Gennem seks afsnit undersøger vi årsagerne og sætter politiets arbejde, domstolene og kriminalforsorgen under lup. Denne gang følger vi William, der har afsonet 15 års fængsel for mordforsøg og nu forbereder sig på sin prøveløsladelse. Bør han få lov til at komme tilbage til samfundet, eller er han stadig for farlig?

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BOGENSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0126092150