Bogense
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 3. juli 2024

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 3. juli 2024

DR1

06:00  

Husdrømme IX (2:10)
Husdrømme IX (2:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Ved Helge Å uden for Åhus tror restauratøren Gustav, at han har fundet et fund - en nedlagt stivelsesfabrik, der er helt forfaldet! Den gamle fabriksruin uden vægge, gulv eller tag skal blive Gustavs drømmehjem - og et samlingssted under åben himmel - med arbejderboliger.

07:00  

TVA
TVA De 16 nærmeste naboer til det hus uden for Korsør, hvor der mandag skete en eksplosion, fik sent i går aftes adgang til deres boliger, efter at politiet havde afsluttet deres arbejde på stedet. TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os.

07:15  

Kunstig intelligens: Hvad med mit job?
Kunstig intelligens: Hvad med mit job? Nogle spår, at kunstig intelligens kommer til at koste over 300 millioner jobs. Men er det nødvendigvis en fare, eller kan kunstig intelligens ligefrem skabe nye jobs? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til detaljerne kortlægger vi muligheder og farer ved kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:45  

Fiskeørnen: Søens rovfugl
Fiskeørnen: Søens rovfugl Amerikansk dokumentar fra 2021. (Osprey: Sea Raptor) Fra Sydamerika til Connecticut. Fiskeørnen flyver 6000 kilometer for at nå sit mål. Han skal genforenes med sin mage ved deres gamle rede. Nu begynder kampen. Reden skal genopbygges, forsvares mod andre rovdyr og de skal udruge deres nye kuld. Parrets erfaring kan sikre ungernes overlevelse i saltmarsken, der også huser ræve, hjorte og skovmurmeldyr. Men de har kun en kort sommer til at opfostre den næste generation fiskeørne.

08:40  

Den store juniorbagedyst - Finale med overraskelser
Den store juniorbagedyst - Finale med overraskelser Nu skal vinderen af Den store juniorbagedyst 2024 findes, og det er sidste chance for at imponere dommerne. Markus Grigo har forberedt en særligt høj kageudfordring, der stiller krav til de fire finalisters kreativitet og sans for finish, og konkurrencen om trofæet bliver hård i årets sidste mesterværksudfordring, hvor der skal bages surprise-kager med indvendige overraskelser. Vært: Joakim Ingversen.

08:50  

Vores græske drømmehjem (1:6)
Vores græske drømmehjem (1:6) Canadisk dokumentarserie fra 2023. (Home Greek Home) Tv-vært Sarah Moore har altid drømt om at få et hus på den græske ø Skiathos. Nu har hun købt et hus online uden at have set det. Her følger vi Sarah og hendes familie, mens de ser huset for første gang og opdager de mange komplikationer ved det omfattende renoveringsprojekt i et land med forskellige byggeregler og -forskrifter. Kan hun forvandle huset fra en faldefærdig ruin til et fantastisk familiested?

DR2

05:40  

Deadline: Bye bye Biden?
Deadline: Bye bye Biden? Han skulle have overbevist amerikanerne om, at han var den rette til at lede deres land. Men 81-årige Joe Biden vrøvlede og tabte tråden i debatten med Donald Trump i torsdags, og har nu efterladt det demokratiske parti i vildrede. Skal man skifte præsidentkandidaten ud i sidste øjeblik, eller tør man lade Biden gå planken ud? Vært: Issa Mahmoud Jeppesen

06:10  

Deadline: Kampen om danskernes sjæl under den kolde krig
Deadline: Kampen om danskernes sjæl under den kolde krig Historiker Rasmus Mariager er blandt de fremmeste kendere af Danmark under den kolde krig. I bogen `Sjælekampen' zoomer han ind på kulturkampen, tidsånden og fremtidsfrygten, der gennemsyrede den kolde krig. Mød ham i Deadline. Vært er Niels Krause-Kjær. Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

06:35  

Deadline: Midterregeringens magtdemonstration?
Deadline: Midterregeringens magtdemonstration? CO2-afgiften på landbruget har været en af regeringens allerstørste hovedpiner - ikke mindst for partiet Venstre, hvor alene tanken har truet med at flå det gamle bondeparti fra hinanden. Issa Mahmoud Jeppesen spørger to skarpe analytikere, om den grønne trepartsaftale for landbruget er udtryk for midterregerings handlekraft, og om Venstre nu endegyldigt kan lægge den interne strid om landbruget bag sig.

07:05  

Deadline: Passer du heller ikke ind i kernefamilien?
Deadline: Passer du heller ikke ind i kernefamilien? Kernefamilien er fortsat idealet for de fleste, selvom der findes 37 forskellige familieformer i Danmark, og 40 procent af os bliver skilt. Så hvorfor har kernefamilien stadig en så dominerende plads i vores kultur? Og hvorfor er det så svært for dem, der bryder med normerne ikke selv at søge tilbage mod det traditionelle ideal? Det taler Astrid Berg med to bogaktuelle forfattere om. Dy Plambeck og Linea Maja Ernst skriver om at bryde med kernefamilien og dens samtidigt magnetiske kraft.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA Seneste nyt fra TVA (TV Avisen) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

TVR

05:00  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

05:31  

Hunden Ib - går langt
Hunden Ib - går langt

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:40  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:55  

Bamselægen - Nakken (3)
Bamselægen - Nakken (3) Alvin er bekymret for sin bamse Busa, der pludselig har fået meget ondt i nakken. Heldigvis kender Alvin nummeret på Bamselægen Sandra. Hun suser af sted i sin bamselance for at hente Alvin og Busa. Tilbage på Bamselægens hospital undersøger Bamselægen og Alvin ved fælles hjælp Busa, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, der i dag er sprængfyldt med energi. Følg med og se, om Alvin og Bamselægen løser mysteriet omkring Busas nakkesmerter.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

06:45  

F for Får IV (4)
F for Får IV (4)

06:50  

Sarah og And (23)
Sarah og And (23)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey III
Bluey III Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:30  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9) Lou elsker naturen. Det gør Balder ikke - og han hader, at Lou slæber naturen og al dens kriblekrablen med ind på Sort Stue; naturen hører hjemme i naturen! Hjemme fjerner Lous forældre hans insekthotel, men desværre har Oda Omvendt stadig problemer med zapperen og kan derfor ikke hjælpe - til gengæld regner hun og Lou ud, hvad der er sket med forældrenes fantasi!

07:40  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

07:45  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Skurken Cleopatra har bygget en mekanisk bille, så hun kan udspionere og fange Sprinter, men billen havner hos Basker, der døber billen Teo - og er Teo nu også så farlig, når det kommer til stykket?

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Mission Valhalla (5)
Mission Valhalla (5) Iduns æbler er blevet forbyttet! De magiske æbler, der holder guderne unge og raske og klar til kamp imod de onde jætter. Med ragnarok lige om hjørnet, er det ikke så godt, hvis guderne ikke er i topform. Ungdommens gudinde Idun må sammen med den modige, jordiske helt Esaiah drage ud for at skaffe de magiske æbler tilbage. For Valhalla!

08:20  

Remy og Boo
Remy og Boo

08:30  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:30  

Fra bøllehund til bedsteven (3:7)
Fra bøllehund til bedsteven (3:7) Norsk dokumentarserie fra 2020. (Fra bølle til bestevenn) Den ualmindeligt stædige newfoundlænder Anton skal øve sig i at gå ind i en bil, og hundeejerne får de sidste tips, før de skal hjem og træne alene.

10:10  

Auktionssommer (2:8)
Auktionssommer (2:8) Svensk dokumentarserie fra 2019. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

11:10  

Antikkrejlerne XXIII (20:25)
Antikkrejlerne XXIII (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:09  

Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt
Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt En sulten søstjerne angriber en kammusling. Søstjernen håber, at den kan åbne kammuslingen og spise den. Men kammuslingen slår med skallerne og flygter. Søstjernen må følge efter. Hvem mon giver op først?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr
Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr I en rotterede i en kloak ligger en rottemor med sine unger. Men det regner, og regnvandet løber ned i kloakken. Rottemoren bliver nødt til at prøve, at flytte sine unger fra reden, før de drukner.

09:20  

Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3)
Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3) Carlos på 8 år har fundet nogle mystiske og bitte små sandbunker i sin baghave. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Odense for at hjælpe ham med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der er på spil lige i nærheden.

09:30  

MikroMakkerne - Rejen
MikroMakkerne - Rejen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt ved havet. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de mange rejer, som lever langs Danmarks kyster. De får et spændende kig på livet under havets overflade og undersøger rejernes smarte måder at gemme sig på! Og så kaster de sig selv i forklædning som en pungreje og skal dyste om at samle flest æg på maven!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Vidundervovsen Vaffel (45)
Vidundervovsen Vaffel (45)

10:20  

Hr. Skægs hotel - Piloten (5)
Hr. Skægs hotel - Piloten (5) Hr. Skæg bliver forvirret, da en kinesisk pilot vil fejre nytår, for det er ikke nytårsaften. Men det er kinesisk nytår på netop denne dag. Hr. Skæg prøver at gøre piloten glad ved at arrangere en nytårsfest komplet med mad, pynt og nytårsløjer.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ørentvister kravler ind i dit øre? Tag med Lille Nørd på ørentvist-jagt, og se hvorfor Katrine vil skrumpe Anders i sin magi-maskine.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

11:30  

Skæg med bogstaver - Ø
Skæg med bogstaver - Ø Afsnit Ø I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Ø, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en økse i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Ø.

11:55  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent

11:55  

Byttebiksen (5)
Byttebiksen (5) Rosa har byttet sig til en flot gave, og Lotte er ved at gå ud af sit gode skind for at åbne den. Desværre er der ingen der har fødselsdag. Heller ikke Ida Sofie, der snart skal være storesøster, Sigurd, der elsker at lege med sin vilde racerbane, eller Ronja, der gerne vil bytte en bamse væk.

DR1

12:00  

TVA
TVA I dag åbner festivalpladsen på Roskilde Festival. Musikscenerne byder på knap 200 koncerter, og for første gang nogensinde vil der stå flere kvinder i front på festivalens mange scener. TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os.

12:15  

Bonderøven 2016 (3)
Bonderøven 2016 (3) I stalden er der kamp om maden, når Frank serverer løvhø for køerne og fårene. I værkstedet laver han nye træskafter til to fine hakker fra henholdsvis Ukraine og Afrika. Og på marken hjælper Alma med at udskifte gamle tentorpæle til nye af egetræ.

12:15  

Bonderøven 2016 (2)
Bonderøven 2016 (2) Frank har fået fat i en gammel fyldningsdør til det nye hus, men den skal afkortes, og det kræver en specialhøvl. Der er trangt med plads når han lægger det sidste loft oppe under kip i det nye stuehus. Og så skal den hjemmelavede bresaola endelig prøvesmages.

12:45  

Nak & Æd - en oribi i Cameroun (4:10)
Nak & Æd - en oribi i Cameroun (4:10) Sæson 8 (2017). De to venner har fundet et gammelt skinderhus de kan slå lejr i. Herfra vil de gå på jagt efter en ny slags antilope i Cameroun. Denne gang er det en oribi, der skal i gryden. Men dyret er hurtig, sky og på hjemmebane, så der venter Jørgen og Nikolaj lidt af en udfordring i bushens kvælende hede. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Kender Du Typen? 2019 - med stripperstang og biksemad
Kender Du Typen? 2019 - med stripperstang og biksemad Hvem har både en stripperstang og en Mickey Mouse-telefon i stuen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Amager. Hovedpersonen har vand i baghaven, og han fanger altid fanger noget, når han smider fiskesnøren ud - siger han. Vært: Mads Steffensen

14:20  

Wimbledon: Muller - Medvedev, herresingle, 2. runde, direkte
Wimbledon: Muller - Medvedev, herresingle, 2. runde, direkte Franske Alexandre Muller møder den femteseedede Daniil Medvedev i dagens kamp på Centre Court. Kommentatorer: Henrik Liniger og Michael Mortensen.

DR2

12:00  

Wimbledon: Fognini - Ruud, herresingle, 2. runde, direkte
Wimbledon: Fognini - Ruud, herresingle, 2. runde, direkte Kampen er udsat pga. regn og vises ikke på DR. Kl. 14 sendes Todoni - Gauff, damesingle, 2. runde. Italienske Fabio Fognini møder den ottendeseedede Casper Ruud fra Norge. Kommentator: Kasper Thrane.

13:30  

Wimbledon: Collins - Tauson, damesingle, 1. runde, direkte
Wimbledon: Collins - Tauson, damesingle, 1. runde, direkte Vi sender live fra Grand Slam-turneringen i London.

14:00  

Wimbledon: Todoni - Gauff, damesingle, 2. runde, direkte
Wimbledon: Todoni - Gauff, damesingle, 2. runde, direkte Rumænske Anca Todoni skal prøve kræfter mod den andenseedede Coco Gauff i anden runde af kvindernes singleturnering. Kommentator: Anders Haahr.

TVR

12:15  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

12:30  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

12:45  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

13:05  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

13:07  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

13:10  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

13:10  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

13:10  

Zorro (1)
Zorro (1) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

13:10  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

13:35  

Lucky Luke - Daltonbrødrenes stedfar (15)
Lucky Luke - Daltonbrødrenes stedfar (15) Daltonbrødrenes stedfar.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

14:05  

Oda Omvendt II (1)
Oda Omvendt II (1) Christiane elsker at spille bold, men hendes stressede far har slet ikke tid til alt det boldspilleri, for der er så meget, de skal nå. Heldigvis bor Oda Omvendt lige i nærheden i sin store, orange hoppebold. Sammen får Christiane og Oda Omvendt med Odas nye tidszapper og en god portion børnetidsmagi sat en stopper for de voksnes tids-stresseri. Men så får Balder besøg fra det Allerhøjeste Sted.

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

14:45  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

14:55  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

DR1

16:15  

Wimbledon: Collins - Tauson, damesingle, 1. runde, direkte
Wimbledon: Collins - Tauson, damesingle, 1. runde, direkte Clara Tauson fortsætter kampen for videre avancement i Wimbledon, efter hendes kamp i går måtte afbrydes ved 4-4 i andet sæt. Danskeren tabte desværre det første sæt til amerikanske Danielle Collins. Kommentatorer: Henrik Liniger og Michael Mortensen.

16:40  

Wimbledon: Muller - Medvedev, herresingle, 2. runde, direkte
Wimbledon: Muller - Medvedev, herresingle, 2. runde, direkte Franske Alexandre Muller tager imod den femteseedede Daniil Medvedev i dagens kamp på Centre Court. Kommentator: Kasper Thrane.

DR2

15:35  

Wimbledon: Alcaraz - Vukic, herresingle, 2. runde, direkte
Wimbledon: Alcaraz - Vukic, herresingle, 2. runde, direkte Sidste års Wimbledon-mester Carlos Alcaraz møder australske Aleksandar Vukic i anden runde af herrernes singleturnering. Kommentator: Anders Haahr Rasmussen.

17:50  

Wimbledon: Raducanu - Mertens, damesingle, 2. runde, direkte
Wimbledon: Raducanu - Mertens, damesingle, 2. runde, direkte I anden runde af kvindernes singleturnering mødes britiske Emma Raducanu og belgiske Elise Mertens. Kommentator: Torben Schou.

TVR

15:10  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:15  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:15  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:20  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:30  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gurli Gris X
Gurli Gris X

16:05  

Simon III
Simon III

16:10  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:15  

Pip og Poppy II
Pip og Poppy II Kaninen Pip og musen Poppy er meget forskellige - og allerbedste venner. De elsker at lege med hinanden, og når de leger, bliver det nærmest til små eventyr. Animeret serie bygget over børnebøgerne af Camilla Reid og Axel Scheffler, kendt fra Grøffeldyret.

16:20  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne stopper super-rysteren + Vovserne redder et flyvende stuehus.

17:00  

Onkel Rejes fede sommerferie (1)
Onkel Rejes fede sommerferie (1) Sommerferien tager pludselig en herlig drejning, da Krølle flytter ind i kolonihaven hos Onkel Reje og Brille. Dagens helt store overraskelse kommer dog, da Onkel Reje finder ud af, hvorfor han har gået rundt med kvalme - men inden da er der dømt både drikkekonkurrence, indbrud og tissestænger.

17:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (2)
Onkel Rejes fede sommerferie (2) Onkel Reje tager turen forbi Dr. Mogens for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at han er gravid. Men når man er bange for nåle, er det godt at Dr. Mogens kan tage blodprøver på en helt ny og overraskende måde. Imens har Onkel Rejes børnehadende naboer Didrik og Skidrik travlt med at finde ud af, hvordan de skal tilintetgøre Onkel Reje.

17:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (3)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (3) Bjørn, Nikoline og Jose prøver at blive enige om den rigtige plan for at stjæle Grundloven, men de er i kapløb med skurkene. I hemmelighed vil Kristian grave en tunnel, så han kan flygte ud af fængslet. Camping Vagn hører børnene fra deres skjulested - fanger han dem?

17:40  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7)

17:56  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:15  

Wimbledon: Osaka - Navarro, damesingle, 2. runde, direkte
Wimbledon: Osaka - Navarro, damesingle, 2. runde, direkte Japanske Naomi Osaka møder amerikanske Emma Navarro på Centre Court. Kommentator: Per Colstrup Vinkel.

18:15  

Wimbledon: Sinner - Berretini, herresingle, 2. runde, direkte
Wimbledon: Sinner - Berretini, herresingle, 2. runde, direkte Vi sender live fra Grand Slam-turneringen i London.

18:25  

Wimbledon: 2. runde, direkte
Wimbledon: 2. runde, direkte Vi sender live fra Grand Slam-turneringen i London.

18:30  

TVA
TVA Naboerne har nu set ødelæggelserne i deres huse efter krudt-eksplosionen ved Korsør mandag - og nu er der kritik af myndighederne - det er for nemt at skaffe kemikalier til fyrværkeri, lyder det . TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet Sammen med dagens gæstevært Caspar Phillipson ser vi på rystelserne efter eksplosionen ved Frølunde Fed, hvor naboerne først nu er kommet tilbage i deres medtagne huse. Og så skal det handle om, hvad bier betyder for biodiversiteten og naturen, og hvordan de knap 300 biarter har det med hinanden. Det summer Sebastian Klein og biforsker- og avler Lise Hansted over. I morgen går briterne til valg, og vi spørger Lone Theils, hvad valget betyder for Danmark. "Motor" Mille Gori og Mads "Onkel Reje" Geertsen bruger sommeren på at arbejde, men hvordan er det, når alle andre holder ferie? Værter: Johannes Langkilde og Caspar Phillipson DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kender Du Typen? - Med beton og hemmelige rum
Kender Du Typen? - Med beton og hemmelige rum Kender Du Typen? er draget til Klitmøller i Nordvestjylland for at træde ind i en kendt danskers nybyggede sommerhus. Men hvem er det, der selv har støbt et hus med 24 hjørner og et hemmeligt rum? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen duellere om at regne ud, når det går løs i klitterne. Vært: Tobias Hansen

20:30  

Gensyn med Stokholm og Strøm (6:8) Politik
Gensyn med Stokholm og Strøm (6:8) Politik "Edderkoppen" fortjener et gensyn. "Cafe Echelon" fortjener et gensyn. Palle og Nikolaj bliver i hvert fald blæst bagover af energien i sidstnævnte. Vi genser Mogens Glistrup i krydsilden hos Steffen Kretz og Nikolaj får problemer i quizzen, da der ikke er nogle biler i klippet fra "Hvornår var det nu det var".

DR2

19:25  

Wimbledon: Osaka - Navarro, damesingle, 2. runde, direkte
Wimbledon: Osaka - Navarro, damesingle, 2. runde, direkte Japanske Naomi Osaka møder amerikanske Emma Navarro på Centre Court. Kommentator: Per Colstrup Vinkel.

19:40  

Wimbledon: Sinner - Berretini, herresingle, 2. runde, direkte
Wimbledon: Sinner - Berretini, herresingle, 2. runde, direkte Verdensranglistens nummer et, Jannik Sinner, tager i dagens tredje kamp på Centre Court imod Matteo Berrettini fra Italien. Kommentator: Per Colstrup Vinkel.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Cirkusdirektøren har fanget nogle syngende hunde fra Ny Guinea for at bruge dem som kor, presser Matt Jia til at gå over hendes grænser med hendes pianofon. Desværre får hun krampe og taber instrumentet, og Barney får samlet det op!

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn De mesterlige monsterbørn dykker dybere ned i tidsslimens fascinerende verden. Denne substans er monsterjægerens mest effektive våben.

19:45  

Fluernes Herman
Fluernes Herman

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TVA
TVA Biden skal mødes med de demokratiske delstats-guvernører i Det Hvide Hus. Guvernørerne er bekymrede. For er Biden den rette til jobbet som præsident. TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os.

21:20  

Løvens hule - velkommen til virkeligheden (4:5)
Løvens hule - velkommen til virkeligheden (4:5) Løven Morten Larsen forsøger at få de unge iværksættere Emil og Jakob til at forstå, at man ikke bare kan åbne op for salg i et nyt marked i udlandet. Louise og Tahir møder modstand fra Nanna fra møbelvirksomheden Intarsia Furniture, når de forsøger at få hende til at genoverveje priserne på sine hylder.

21:50  

Mordene i Brokenwood (2:4)
Mordene i Brokenwood (2:4) Newzealandsk krimiserie fra 2014. (The Brokenwood Mysteries) Den erfarne politimand Mike Shepherd har købt en jordlod med vinplanter i den lille newzealandske by Brokenwood, så han ser frem sig til byens årlige vinfestival. Glæden bliver desværre kort, for snart må Mike i arbejdstøjet. En af konkurrencens dommere findes nemlig druknet i et gærkar. Uheld eller mord?

23:30  

Gift ved første blik UK VIII (16:36)
Gift ved første blik UK VIII (16:36) Britisk kærlighedseksperiment fra 2023. (Married at First Sight UK) Bølgerne går højt mellem to brude, og ubehagelige spørgsmål sender chokbølger gennem gruppen.

DR2

21:00  

Wimbledon: Højdepunkter
Wimbledon: Højdepunkter Vi sender live fra Grand Slam-turneringen i London.

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:55  

Legenderne fra Wimbledon (2:3) Björn Borg og John McEnroe
Legenderne fra Wimbledon (2:3) Björn Borg og John McEnroe BBC-dokumentarserie fra 2023. (Gods of Tennis) I 1981 strømmer folk til for at se mændenes Wimbledonfinale mellem svenskeren Björn Borg og newyorkeren John McEnroe. Den ene er kølig og sexet, den anden vred og eksplosiv. McEnroe har ikke megen respekt for Wimbledons uskrevne regler. Han er blevet kendt for spektakulære sammenstød med dommerne. I 1980'erne elsker sladderpressen McEnroes udbrud, men mediedækningen er intens, og det er den rolige og fattede Borg, der har svært ved at klare det.

23:50  

Quick
Quick Svensk krimidrama fra 2019. En kannibalsk seriemorder, der voldtog og myrdede med koldt blod? Eller et uskyldigt offer på livstid i et psykiatrisk fængsel? Thomas Quick blev dømt for otte mord og tilstod yderligere 25 andre. Ingen ønskede, at han nogensinde blev løsladt. Journalisterne Hannes Råstam og Jenny Küttim hvirvles ind i Sveriges største retsskandale. Baseret på virkelige hændelser. Medvirkende: Jonas Karlsson, Alba August, David Dencik, m. fl. Instruktion: Mikael Håfström.

TVR
DR1

00:17  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Ældretelefonen hos Ældre Sagen, depression og hvordan man bør søge hjælp samt Alzheimerforeningen.

00:20  

Braveheart
Braveheart Amerikansk Oscar-belønnet actiondrama fra 1996. I slutningen af 1200-tallet regeres Skotland med jernhånd af den engelske konge, Edward 1. Den skotske godsejer William Wallace ønsker kun et fredeligt liv, men da han oplever englændernes brutalitet på nærmeste hold, får sækkepiben en anden lyd. Fast besluttet på at befri Skotland samler Wallace en hær og drager i krig mod de talmæssigt overlegne engelske styrker. Medvirkende: Mel Gibson, Sophie Marceau, Patrick McGoohan m.fl. Instruktion: Mel Gibson.

03:05  

Antikkrejlerne XXIII (16:25)
Antikkrejlerne XXIII (16:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:50  

Auktionssommer (1:8)
Auktionssommer (1:8) Svensk dokumentarserie fra 2019. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

DR2

01:50  

Verden ifølge Kim Jong-un
Verden ifølge Kim Jong-un Fransk dokumentar fra 2023. (The World According to Kim Jong Un) Han er besat af atomvåben. Nordkoreas diktator Kim Jong-un er lige så despotisk som sine forgængere. Det er lykkedes ham at bryde landets diplomatiske isolation. Han har skaffet Nordkorea en plads ved bordet sammen med de store nationer. Men først og fremmest har han gjort sin nation til en atommagt, som udgør en stor trussel mod verden. Hvor seriøst skal vi tage denne nye trussel? Det her er historien om Kim Jong-un: arving til verdens farligste diktatur.

02:45  

Top Gear - Bonds bedste biler
Top Gear - Bonds bedste biler Britisk underholdningsprogram fra 2021. (Top Gear) Værtstrioen afprøver nogle af James Bonds bedste biler, inklusiv den legendariske Aston Martin DB5. Freddie sætter sig ind i en Extreme E racerbil i noget af en udfordring. Kan han nå frem før fyren med raketter på ryggen? Og så kører Chris og Paddy om kap i en ny Ferrari og en meget gammel Alfa.

03:45  

Forbandede film - myterne bag de største gys (1:5)
Forbandede film - myterne bag de største gys (1:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Cursed Films) "They're here." En række mystiske dødsfald under og efter skabelsen af Poltergeist skabte rygter om, at produktionen var forbandet. Rygterne blev forstærket af myter om, at der blev brugt virkelige menneskelige skeletter som rekvisitter på settet. Her kaster holdet bag filmen lys over påstandene og fortæller om tragedierne, der påvirkede dem personligt.

03:55  

Guldkorn 1970'erne: 1973
Guldkorn 1970'erne: 1973 Der er krise i Danmark. Staten griber ind med bilfrie søndage og dagpenge til de trængende. Fedtet skal der også skære ned på - og i 73 rammer letmælken de danske kølediske. Det er også året, hvor aborten gøres lovligt og hvor der gives offentlige kroner til en satirisk sex-film om Jesus.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, BOGENSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0703235825