Bogense
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 6. juni 2024

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 6. juni 2024

DR1

05:30  

Landsbyhospitalet (22)
Landsbyhospitalet (22) Engelsk dramaserie. (The Royal) En fugtig polterabend er tæt på at ende i en tragedie, da deltagerne bliver indlagt med alvorlige forgiftningssymptomer. Nogen har blandet træsprit i deres drinks, og Ken og Alun sætter deres egen efterforskning i gang for at finde ud af hvem. Samtidig forsøger dr. Ormerod at hjælpe en ældre kvinde, der ikke vil på hospitalet, selv om det kan redde hendes liv.

06:20  

Naturfotografen II (10:10)
Naturfotografen II (10:10) Norsk naturserie fra 2022. (Fotobonden) Henrik på 11 kommer på besøg og er lige så optaget af natur som Jostein. Det bliver et møde, som gør dybt indtryk.

07:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:15  

Søren Vesters Have - Bonsai og formklippede hække
Søren Vesters Have - Bonsai og formklippede hække Søren Vester har altid været fascineret af formklippede ting, så nu skal der gang i hækkeklipperen og saksen i haven i Thise. For at søge inspiration, besøger han en århusiansk have med hække i alle former og Emil, som ved alt om den japanske kunstform 'bonsai'. Og så bliver Søren klogere på beskæring af ligusterhække og tager drastiske midler i brug ved den hækrondel, han plantede for et par år siden.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet Katrine Muff er i fuld gang med at gøre den til allemandseje. Din stemme til EP-valget risikerer at havne hos en kandidat, du er lodret uenig med. Flemming Møldrup åbner op om sit komplicerede forhold til sin far i ny bog. Børnene har deres telefon - nu får de ældre også en anonym samtalelinje. Aftenens vært er Mette Bluhme Rieck. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Grænsepolitiet (6:6): Mere end ecstasy
Grænsepolitiet (6:6): Mere end ecstasy Thomas tager prøver fra pakkerne i bilen, og de er proppet med andet end ecstasy. Mathias kommer på en usædvanlig barsk opgave.

08:40  

Puk og Herman stævner ud - Sønderborg (3:6)
Puk og Herman stævner ud - Sønderborg (3:6) Puk og Herman sejler mod Sønderjylland. Denne gang lægger skibet til kaj i Sønderborg. Her giver Puk sig i kast med et vigtigt stykke Danmarkshistorie: den famøse krig i 1864. Puk prøver kræfter som vaskeægte landsoldat og undersøger, hvordan man beskytter Danmark mod fjender til søs. Imens udforsker Herman det sønderjyske køkken. Han får langt om længe opfyldt sin drøm om at invitere til traditionelt sønderjysk kaffebord. Og her skal man bruge mange flere end bare én enkelt kage.

DR2

06:10  

Deadline: Skamløs svælgen i drabelige detaljer?
Deadline: Skamløs svælgen i drabelige detaljer? Vi bliver bombarderet med grusomme detaljer i kriminalsagen fra Kirkerup, og danskerne følger troligt med. Men den voksende appetit på virkelighedens forbrydelser vidner om et problematisk skred hos både medier og medieforbrugere med store omkostninger for de pårørende. Det mener Sandie Westh, der selv har stået midt i orkanens øje. Hun er gæst hos Astrid Berg i Deadline.

06:40  

Deadline: Atomkraft - grøn mirakelkur eller fatamorgana?
Deadline: Atomkraft - grøn mirakelkur eller fatamorgana? 70'erne og 80'ernes debat om for eller imod atomkraft er tilbage for fuld styrke. Både herhjemme og i EU strides der om, hvilken rolle den kontroversielle energiform bør spille. EU har kategoriseret atomkraft som en grøn energikilde, og stadig flere danskere erklærer sig tilhængere af kernekraft. Bør Danmark satse på atomkraft som led i at nå vores danske og europæiske klimamålsætning? Det debatterer EU-kandidaterne Henrik Dahl fra Liberal Alliance og Magnus Barsøe fra Socialdemokratiet. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

07:05  

Deadline: Folketingsåret afsluttes med regering i strid modvind
Deadline: Folketingsåret afsluttes med regering i strid modvind Folketingsåret sluttede formelt i nat med en rekordlang afslutningsdebat og en regeringen i strid modvind. For trods omfattende reformer på centrale mærkesager er det ikke lykkedes at stoppe styrtblødningen af vælgere. Issa Mahmoud Jeppesen gør status over dansk politik og spørger, om vælgerflugten tegner konturerne af et sammenbrud for SVM-samarbejdet.

07:30  

Deadline: Storbritanniens store nedtur
Deadline: Storbritanniens store nedtur Det er to uger siden, Storbritanniens konservative premierminister udskrev valg. Meningsmålingerne ser forfærdelige ud for hans parti, og det afspejler et britisk samfund, der er hårdt udfordret økonomisk og socialt. Hvordan lyder dommen over 14 års konservativt styre? Issa Mahmoud Jeppesen taler med Tinne Hjersing Knudsen, der er DR's korrespondent i London, journalist Mathias Sindberg fra Dagbladet Information, og med den tidligere konservative folketingskandidat Caspar Stefani, der er vokset op i England.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Rosa fra Rouladegade (2)
Rosa fra Rouladegade (2) I dag får Rosa besøg af Frida, der gerne vil overraske sin morfar med en kage. Sammen tager de på hemmelig kagemission i morfars hus, for at finde ud af hvad han godt kan lide, så de kan bage den helt perfekte kage til ham. Og det gælder om at finde en rigtig god forklædning, hvis de ikke skal blive opdaget af morfar og hunden Trille.

05:30  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Hvad er "det lille hus", som den sure mand skal ud på? Og hvorfor skærer han børnebøger i stykker og ruller siderne sammen? Motor Mille og Børnebanden vil have de stjålne børnebøger tilbage, men sækken med bøger er meget tung.

06:40  

F for får V (17)
F for får V (17)

06:50  

Sarah og And (35)
Sarah og And (35)

06:55  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:03  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Simon
Simon

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Bluey III
Bluey III Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:25  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6)

07:40  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

07:45  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (10)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (10) Ude i skoven kæmper Nikoline for at komme ud af Staffans fælde. Tilbage i fængslet slår Joses overilede plan fejl, så hun fanges i cellen sammen med Kristian. Hvordan skal det nu lykkes dem at redde Grundloven?

08:15  

Remy og Boo
Remy og Boo

08:25  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:35  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

08:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:00  

Puk og Herman stævner ud - Anholt (4:6)
Puk og Herman stævner ud - Anholt (4:6) Puk og Herman sætter kursen mod Kattegat. Her går de i land på Anholt - Danmarks mest isolerede ø. De to landkrabber møder øboerne, der fortæller om, hvordan det er at bo et sted, hvor havet helt afskærer én fra resten af samfundet. Er det rart og afslappende eller kedeligt og ensomt? Oven i det kaster Herman sig ud i at tilberede øens berømte jomfruhummere på flere forskellige måder, mens Puk dykker ned i historien om de berygtede satanister på Anholt.

09:40  

Danske Vidundere: Døndalen
Danske Vidundere: Døndalen Danske Vidundere og Ann Marker tage til Døndalen på Bornholm. Døndalen er en af Nordbornholms såkaldte sprækkedale. For millioner af år siden blev sprækkerne i den bornholmske granit skabt af rystelser i undergrunden. I dag kan vi glæde os over en fantastisk natur: I Døndalen er der altid fugtigt og skyggefuldt, og det giver en nærmest jungleagtig natur og meget speciel stemning. Midt i Døndalen buldrer - dønner - Danmarks største vandfald på 20 meter. I udsendelsen besøger vi den lokale matador Carl Aage Reuss, som blandt andet fortæller om, hvorfor han som barn betragtede Døndalen lidt som en "stadsestue" - og vi drager med naturvejleder Søren Sillehoved på opdagelse dybt inde i dalen. Sendt første gang 20.11.07

10:00  

Husdrømme på Sicilien III (3:8)
Husdrømme på Sicilien III (3:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Husdrömmar Sicilien) Almindelige turistattraktioner er ikke noget for Marie. I stedet tager hun veninden Sara med på en opdagelsestur i en Palermo-bygning fra 1400-tallet - som både chokerer og inspirerer. I deres eget palads er der hektisk aktivitet med alle Bill og Maries projekter og ideer. Men samtidig kan de ikke lade være med at holde øjnene åbne for helt nye eventyr.

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (1:25)
Antikkrejlerne XXIII (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (2:25)
Antikkrejlerne XXIII (2:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:02  

Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp
Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp En hun-hare vil finde den helt rigtige han-hare, at få harekillinger med. Men først skal han-harerne klare hendes tre prøver: Rovdyrs-udkig, boksekamp og hurtigløb. Hvem mon klarer prøverne?

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven
Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven Det er aften i en have. Et han-pindsvin er på udkig efter et hun-pindsvin, som han kan parre sig med. Men han bliver udfordret af et andet han-pindsvin, og de to pindsvin kommer op at slås med deres mange pigge. Spørgsmålet er, hvem der først giver op og ruller sig sammen til en kugle?

09:10  

Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4)
Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4) I cykelskuret på Augusts skole ligger en lille due. Nogle klassekammerater har set den flyve ind i et træ i skolegården, og nu ligger duen helt hjælpeløs og forslået. August tager den med hjem og redder dens liv, ved at give den mad og omsorg. Han ved rigtig meget om fugle og laver et papkasse-shelter i sin have, hvor duen kan prøve at få et bedre. Men efter et par dage har den det stadig skidt, og August gør hvad han kan, for han ønsker virkelig at hjælpe den til at flyve igen. Vil det mon lykkes?

09:25  

MikroMakkerne - Mariehønen
MikroMakkerne - Mariehønen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i baghaven. I dag får Amina og Abdallah hjælp fra mariehønen til at bede om godt vejr. De undersøger, hvordan mariehønen ellers hjælper til i haven, når den går på jagt efter grådige bladlus. Og så skal den hurtigste MikroMakker findes i en sjov ædekonkurrence!

09:35  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:57  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Vidundervovsen Vaffel (26)
Vidundervovsen Vaffel (26)

10:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen Den er plettet, har et af verdens stærkeste bid og er forhadt af både mennesker og dyr. I dag skal Sebastian forsøge at finde et af Afrikas mest afskyede dyr - den plettede hyæne.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at får kan klatre i bjerge? Ta´ med Lille Nørd ud at fange får, og se om det lykkes Anders og Katrine at få klippet et får.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - I
Skæg med bogstaver - I Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet I, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en ispind på sin øde ø.

11:45  

Byttebiksen (4)
Byttebiksen (4) Rosa kommer ved et uheld til at tage en ring på fingeren, som er alt for lille. Så den sidder fast. Men hun får andet at tænke på, når hun får besøg af Ameen, som er den stærkeste dreng i børnehaven, og når hun selv skal hjem til Freja, som elsker at klæde sig ud i sin mors tøj. Lotte skal have Georg i bad og får hjælp af Anna, der elsker discodans.

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2015 (8)
Bonderøven 2015 (8) Kastaniegården får igen en ny beboer, denne gang en drægtig so, som skal gå på den lille græsmark. I det nye stuehus sker der spændende ting, der bliver muret fugtcensorer ind i skillevæggene, så man kan aflæse både temperatur og fugtighed i huset. Derefter bliver hulrummene fyldt med træfiberisolering. Frank planter humle ved stolper, som er forbundet med wirer, så planterne har noget at gro op ad. Johan og Alma hjælper med at rengøre roerenseren, så soen Lone kan få serveret rene roer, inden hun hygger sig med et mudderbad. Sendt første gang 25.02.15

12:15  

Bonderøven 2015 (7)
Bonderøven 2015 (7) Der er kommet en ny bygning på Kastaniegården, nemlig en smedie i træ, hvor Frank er i fuld gang med at lægge brædder på taget for at gøre klar til græstørv. Dyrebestanden er også blevet udvidet, katten har fået killinger - til stor glæde for Johan og Alma. I køkkenhaven laver Frank og Theresa trådhegn, så kæmpe-ærterne har noget at vokse op ad. I drivhuset såes bønner i bakker til senere udplantning. Sendt første gang 18.02.15

12:45  

I haven med Søren Ryge: Havens træer
I haven med Søren Ryge: Havens træer

12:55  

Nak & Æd - en sort råbuk i Tyskland (6:10)
Nak & Æd - en sort råbuk i Tyskland (6:10) Sæson 6 (2015). Det er starten af juni. Jørgen og Nikolaj er kørt syd for grænsen til vores tyske naboer. Denne gang er det en sort råbuk, som Jørgen drømmer om at få på sigtekornet. Nikolaj er i særdeleshed interesseret i at bakke op om Jørgens drøm. Det skyldes nemlig, at den alternative menu denne gang består af den knap så appetitlige bisamrotte. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 01.11.2015

13:40  

Gintberg på Kanten - Dyrenes Beskyttelse
Gintberg på Kanten - Dyrenes Beskyttelse På en udrykning med dyreambulancen hos Dyrenes Beskyttelse sættes alt ind på at redde en and, og Jan opdager, at man aldrig må kigge sådan en svømmefugl i øjnene. Dyrekærligheden er ellers oversvømmende i dette afsnit, ikke mindst da Jan besøger Lene på dyreinternatet, hvor såkaldte genbrugsdyr går som varmt brød, og senere på en tur til Bruxelles, hvor europæiske dyreorganisationer står sammen om mantraet "EndPigPain"!

14:10  

Hammerslag - I anden række til vandet
Hammerslag - I anden række til vandet Det er oftest boligerne i første række til vandet, der løber med al opmærksomheden, men hvad kan anden række egentlig? Det undersøger Hammerslag, når vært, Sofie Østergaard, byder indenfor i to vidt forskellige boliger, der begge har det til fælles, at de ligger i anden række til vandet. Lars Lyng og Kristine Virén dyster mod Christian Torp og Mira Lie Nielsen, når prisen skal gættes på en gammel købmandsgård ud til lystbådehavnen i idylliske Præstø. Herefter går turen til Greve, hvor eksperterne skal gætte prisen på et hus, der har privat strandgrund.

14:10  

Hammerslag - Arkitekttegnede sommerhuse
Hammerslag - Arkitekttegnede sommerhuse Arkitekttegnede sommerhuse går som varmt brød i Ebeltoft. Vært, Sofie Østergaard, byder indenfor i to helt unikke sommerhuse tegnet af den Aarhusianske arkitektduo Friis og Moltke. Mira Lie Nielsen og Christian Torp Carlsen dyster mod Kristine Virén og Lars Lyng, når prisen skal gættes på et sommerhus på bare 56 kvadratmeter, der står helt originalt. Konkurrencen fortsætter i et renoveret sommerhus med respekt for de oprindelige detaljer.

14:40  

Kender Du Typen? 2018 - Med finkultur og russisk gadevold
Kender Du Typen? 2018 - Med finkultur og russisk gadevold I tegnebogen er der et sæsonkort til Louisiana Museet, og på tabletten bliver der bingewatchet russiske "road rage" videoer. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal bruge alle deres evner for at regne ud, hvem tegnebogen og tabletten tilhører, når de gæster en lejlighed på Nørrebro. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:05  

Sprinter Galore IV - Autoværksted (1)
Sprinter Galore IV - Autoværksted (1) Sprinter er på vej mod en øde ø, da han pludselig får problemer og styrter ned med sit rumskib. For at fikse rumskibet leder han efter ledninger på et autoværksted, hvor han møder Max, som leger i en gammel bil, der desværre skal skrottes. Sprinter kan måske fikse bilen - men er det nu også en god idé?

12:20  

Sprinter Galore IV - Pizza (2)
Sprinter Galore IV - Pizza (2) Livas far har et pizzeria, og Liva vil hjælpe ham med at lave pizzaer - men ovnen er i stykker. Sprinter lander sit rumskib og kan da hurtigt lige fikse sådan en smule ovn for hende; men måske fikser han den faktisk for godt?

12:35  

Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN
Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.

12:56  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

13:01  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

13:05  

Transformers
Transformers Robby bakker ud af Alex' traditionelle wakwak-jagt, så Alex deler sin familiehistorie med Bumblebee, mens Twitch, der er ivrig efter at få sine egne traditioner, møder "Far 2" - Wheeljack.

13:30  

Lucky Luke - Talismanen (46)
Lucky Luke - Talismanen (46) Talismanen.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

13:58  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

14:05  

Oda Omvendt II (6)
Oda Omvendt II (6) Oda Omvendt smider Balder ud hjemmefra - så nu må han sove nede i børnehaven. Balder bliver sur på Stine over, at hun laver papmaché i mere end 30 sekunder, og da Stines fædre slet ikke vil lytte til Balders snak om tidseffektivisering, hurtig-zapper Balder dem. Oda Omvendt laver en tidslomme med børnetid til Stine og hendes fædre - men Balder står klar med hurtig-zapperen.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Nu har Motor Mille og Børnebanden kortet til de sure mænds rigtige lager af Vokseværk. Børnebanden forklæder sig som tønder, så de kan komme ind på lageret, og Motor Mille bruger en knallert og en monstertruck til at lokke de sure mænd væk.

14:45  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

DR1

15:25  

Inspector Morse: Den bitre bryg
Inspector Morse: Den bitre bryg Engelsk krimi fra 1990. (Inspector Morse: The Sins of the Fathers) En multinational virksomhed vil købe et gammelt familiebryggeri, men midt under forhandlingerne bliver bryggeriets direktør myrdet. Bryggeriet har været i familien Radfords eje i mere end 150 år, og indflydelsesrige familiemedlemmer er stærkt imod salget. Alligevel kan Morse ikke få øje på nogen oplagt sammenhæng mellem mordet og planerne om at sælge bryggeriet. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Isobel Radford: Isabel Dean. Instruktion: Peter Hammond.

15:25  

Inspector Morse: Den djævelske slange
Inspector Morse: Den djævelske slange Engelsk krimi fra 1990. (Inspector Morse: The Infernal Serpent) Miljøforkæmperen Julian Dear skal holde tale på universitetet. Rygtet vil vide, at hans emne er kontroversielt, og måske er det derfor, han bliver slået ned på vej til foredragssalen. Dear dør af sine kvæstelser, og universitetslektoren Jake Normington antyder, at nogen i det akademiske miljø har villet lukke munden på ham. Men hvad var det, Dear havde at fortælle? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Jake Normington: Tom Wilkinson. Instruktion: John Madden.

17:10  

Landsbyhospitalet (23)
Landsbyhospitalet (23) Engelsk dramaserie. (The Royal) En landmand bliver indlagt med alvorlige helbredsproblemer, men det kræver et større detektivarbejde at finde ud af, hvad han fejler. Samtidig viser portøren Ken, at han har lært et kneb eller to af sine lægekolleger - mens søster Brigid og dr. Weatherill forsøger at hjælpe en tavs ung kvinde med problemer på familiefronten.

DR2

17:30  

Rejsen til slagmarken: D-dag
Rejsen til slagmarken: D-dag På D-dag d.6. juni 1944 angreb de allierede styrker de nazistiske forsvarsstillinger i Normandiet i verdenshistoriens største operation fra vandet. I dette program rejser Cecilie Nielsen til de franske slagmarker for at fortælle om de enorme forberedelser, tekniske genistreger, blodige kampe på strandene, nazisternes nederlag, og ikke mindst historien om danskeren John Andreasen, som kæmpede for de allierede på strandene d. 6. juni. Sendt første gang 05.12.2018

17:30  

Explainer - Er atomkraft løsningen på klimakrisen?
Explainer - Er atomkraft løsningen på klimakrisen? Mens kloden bliver varmere og krigen fortsætter, har en kontroversiel energikilde sneget sig tilbage i varmen. Nemlig atomkraft. Mens nogle kun ser ulykker, affald og stråling, ser andre en stabil og grøn energikilde. Men er atomkraftens blakkede ry ved at fordufte, og bliver det klimaets redning?

17:30  

Jeg var der - 4. maj
Jeg var der - 4. maj Den 4. maj 1945 er Jytte Abildstrøm 11 år, da hun sammen med familien over radioen hører, at Danmark atter var et frit land. I de bevægede befrielsesdage opdager hun, at naboen har skjult jøder i kælderen, men bliver dybt chokeret, da genboen bliver tvangsklippet for at have arbejdet for tyskerne. Vores historie er stykket sammen af en endeløs række af begivenheder. Nogle af dem bliver milepæle i vores fælles bevidsthed. Andre er markante øjeblikke, som skifter historiens kurs. Og så er der de stærke billeder, som brænder sig fast på nethinden for altid. I denne serie genoplever vi nogle af de hændelser, sammen med dem der var der.

17:50  

D-Dag: Europas befrielse (1:2)
D-Dag: Europas befrielse (1:2) Fransk dokumentarserie fra 2023. (D-Day: 100 Days to Beat the Third Reich) Juni 1944. De allierede går i land i Normandiet. Det kommer til at tage dem næsten 100 dage at knække den tyske modstand i en militæroperation uden sidestykke i historien. 100 dage, hvor soldaterne på begge sider gennemlever et helvede. 100 dage, hvor mænd, kvinder og børn bliver brutalt kastet ud i kaos. Gennem vidnesbyrd fra militære og civile, tyskere og allierede fortælles historien om de 100 dage, hvor hele verden holdt vejret.

TVR

15:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

15:12  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:15  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:20  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:30  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gurli Gris X
Gurli Gris X

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:25  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder de fangede borgmestre + Vovserne redder programmet

16:45  

Vestens vildeste hamster
Vestens vildeste hamster

17:00  

Nana (2:6)
Nana (2:6) Dansk børneserie fra 1988. Klemmer Nanas gummistøvler? Eller vil hun bare ikke have dem på? Så hun virkelig to bankrøvere og en børnelokker på vej til skole - eller er det bare en syg undskyldning? Trolde eksisterer i hvert fald ikke, men det gør politibetjente, og dengang Nanas far gik i skole, fortalte han simpelthen sine forældre alt. Medvirkende: Barbara Topsøe-Rothenborg, Jesper Christensen, Katrine Jensenius, Ilse Rande m.fl.

17:25  

Onkel Reje og Galaksens Helte
Onkel Reje og Galaksens Helte Onkel Reje og Klump er sammen med bjørnen Lomborg på vej til Space Burger for at smage på planetens bedste burgere. Her får de også mulighed for at støde til modstandsbevægelsen, der prøver at få Den Kejserlige Kejserlighed væltet af tronen. Og måske er det måden de kan befri Mormor og Morfar på. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke, Viktoria Mynthe Ranum Kierkegaard, Niels Böttcher, Kurt Dreyer og Laura Kvist.

17:35  

Onkel Reje og Galaksens Helte
Onkel Reje og Galaksens Helte Onkel Reje og Klump er stødt til modstandsbevægelsen for på den måde at befri Mormor og Morfar. Men da Ricky Martini prøver at tilintetgøre dem, udvikler det sig til en hæsblæsende UFO-jagt. Samtidig ser Morfar noget, han ikke skulle have set - og slet ikke have talt højt om. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke, Viktoria Mynthe Ranum Kierkegaard, Niels Böttcher, Kurt Dreyer og Laura Kvist.

17:55  

F for får V (14)
F for får V (14)

DR1

18:00  

Skattejægerne (4:10)
Skattejægerne (4:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne tager Helle Vilsbæk og Michael Christiansen på skattejagt i et gammelt og nedlagt snedkerværksted. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel falder pladask for en unik Volvo. Og Bettina Pedersen fra butikken SeChloé går på jagt efter specifikke kundeønsker på Langeskov Marked.

18:00  

Skattejægerne (5:10)
Skattejægerne (5:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne satser Søren Falk fra Quriosa benhårdt på at få 100 lamper med hjem til butikken. Margit og Jesper Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik får mulighed for at købe en unik guldmønt fra en af de tidligere danske kolonier. Og Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen får hjælp til at passe deres stand af deres flygtningeven fra Syrien, når de afholder loppemarked på Lykkegaard.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

De arktiske reddere (4:4) Den farlige is
De arktiske reddere (4:4) Den farlige is I en lille bygd er en mand døende, da han har været udsat for grov vold, og redningsholdet må arbejde hurtigt, mens en eventyrer skal evakueres langt inde på indlandsisen med forfrysninger og fare for at miste nogle af sine fingre. Helikopterredningsholdet skal altid være klar til et møde med isbjørnen og bliver trænet i, hvordan de skal agere over for det farlige rovdyr.

DR2

18:40  

D-Dag: Europas befrielse (2:2)
D-Dag: Europas befrielse (2:2) Fransk dokumentarserie fra 2023. (D-Day: 100 Days to Beat the Third Reich) Efter slaget ved strandene står de allierede over for en ukendt skjult fjende i Normandiets landskab. Enge med levende hegn og skovstrækninger, hvor der gemmer sig tyske snigskytter overalt, og døden er allestedsnærværende. Tabene er forfærdelige. Mange tusind soldater, både britiske og amerikanske, bukker under for deres traumatiske oplevelser. Nogle er i chok og kan ikke længere kæmpe. Det vil tage næsten to måneder endelig at befri Paris.

19:30  

D-Dag - De overlevendes fortælling (1:3)
D-Dag - De overlevendes fortælling (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2023. (D-Day: The Unheard Tapes) Det var blodigt, kaotisk og skræmmende. Den 6. juni 1944 indledte 156000 allierede soldater invasionen af Normandiet. Gennem optagede vidnesbyrd med britiske, amerikanske og tyske soldater og franske vidner, der oplevede D-Dag på første hånd, fortælles historien om den største amfibieoperation i historien.

20:30  

D-Dag - De overlevendes fortælling (2:3)
D-Dag - De overlevendes fortælling (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2023. (D-Day: The Unheard Tapes) Det var blodigt, kaotisk og skræmmende. Den 6. juni 1944 indledte 156000 allierede soldater invasionen af Normandiet. Gennem optagede vidnesbyrd med britiske, amerikanske og tyske soldater og franske vidner, der oplevede D-Dag på første hånd, fortælles historien om den største amfibieoperation i historien.

TVR

18:00  

F for får V (15)
F for får V (15)

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Prinsesse Ranedyr får sin nye kæledyrspingvin til at "flyve", føler Tim ikke, at han kan hjælpe redderne, da han er den eneste redder med et Petronix-dyr, som ikke har kan flyve eller hoppe.

18:25  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Edith, Bo og Ernst forsøger at lære et utilpasset sumpmonster, hvordan man opfører sig blandt almindelige mennesker. Men hverken sumpmonsteret eller de almindelige mennesker er helt klar til det møde.

19:45  

Fluernes Herman
Fluernes Herman

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Europas Fremtid - Den sidste debat
Europas Fremtid - Den sidste debat DR og TV2 samler spidskandidaterne til den sidste debat inden valget. Hvad vil spidskandidaterne arbejde for i Europa-Parlamentet, og i hvilken retning skal EU bevæge sig? DR's Kåre Quist og TV2's Cecilie Beck er værter.

22:30  

Nedtakt Europas Fremtid - Den sidste debat
Nedtakt Europas Fremtid - Den sidste debat Nedtakt efter den sidste debat inden EU-valget.

23:00  

Shetland VI (5:6)
Shetland VI (5:6) Britisk krimiserie fra 2022. Perez har fundet ud af, at Lloyd har en skjult fortid. Har han noget at gøre med mordene på Shetland? Samtidig er der indbrud hos en leverandør til landbruget. Det eneste, der bliver stjålet, er kunstgødning. Tilsyneladende er der endnu en bombemager på spil.

23:55  

Shetland VI (6:6)
Shetland VI (6:6) Britisk krimiserie fra 2022. Perez befinder sig midt i et kapløb med tiden. Kan han afsløre morderen - og forhindre Lerwick i at blive ramt af en katastrofe?

DR2

21:30  

D-Dag - De overlevendes fortælling (3:3)
D-Dag - De overlevendes fortælling (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2023. (D-Day: The Unheard Tapes) Det var blodigt, kaotisk og skræmmende. Den 6. juni 1944 indledte 156000 allierede soldater invasionen af Normandiet. Gennem optagede vidnesbyrd med britiske, amerikanske og tyske soldater og franske vidner, der oplevede D-Dag på første hånd, fortælles historien om den største amfibieoperation i historien.

23:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

23:15  

Flugten fra Nordkorea
Flugten fra Nordkorea Amerikansk prisvindende dokumentar fra 2023. (Beyond Utopia) En mor, der desperat vil genforenes med sit barn. En familie med små børn og en bedstemor, der prøver at krydse Kinas dødsensfarlige bjerge. Nordkorea er et af de meste undertrykkende lande i verden, selvom regimet prøver at overbevise indbyggerne om, at det er et paradis. Nordkoreanere, der prøver at flygte, risikerer dødsstraf. Efterladt familie risikerer også at blive straffet. Alligevel er de villige til at risikere livet for at opnå frihed. (Dokumania)

TVR

21:00  

Tegnsprogstolket: Europas Fremtid - Den sidste debat
Tegnsprogstolket: Europas Fremtid - Den sidste debat DR og TV2 samler spidskandidaterne til den sidste debat inden valget. Hvad vil spidskandidaterne arbejde for i Europa-Parlamentet, og i hvilken retning skal EU bevæge sig? DR's Kåre Quist og TV2's Cecilie Beck er værter.

DR1

00:50  

Gift ved første blik UK VIII (1:36)
Gift ved første blik UK VIII (1:36) Britisk kærlighedseksperiment fra 2023. (Married at First Sight UK) 16 modige, britiske singler har tilmeldt sig det mest ekstraordinære kærlighedseksperiment. De skal giftes med en komplet fremmed. Vil det lykkes eksperterne at finde det perfekte match til dem, eller opstår der tvivl allerede ved alteret?

01:55  

Inspector Morse: Mordet på cricketbanen
Inspector Morse: Mordet på cricketbanen Engelsk krimi fra 1989. (Inspector Morse: Deceived by Flight) Da et crickethold kommer til byen, er det ikke selve spillet, men gensynet med gamle studiekammerater, der optager Morse. Da en af spillerne findes myrdet, har Morse mistanke om, at morderen skal findes blandt hans medspillere, og kriminalassistent Lewis får chancen for at vise sine evner på en cricketbane, da Morse får sat ham ind på holdet som erstatning for den dræbte. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Russell: Amanda Hillwood. Instruktion: Anthony Simmons.

02:00  

Antikkrejlerne XXI (24:25)
Antikkrejlerne XXI (24:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:45  

Antikkrejlerne XXI (25:25)
Antikkrejlerne XXI (25:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:15  

Antikkrejlerne XXI (23:25)
Antikkrejlerne XXI (23:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:30  

Husdrømme på Sicilien III (2:8)
Husdrømme på Sicilien III (2:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Husdrömmar Sicilien) Vennerne Sara og Patrik hilser på i Palazzo Cirillo, men når man er gæst hos Bill og Marie, bliver det ikke kun til ferie. Man bliver en del af familien og sættes i arbejde. Marie vil også være en god værtinde og fremviser sit elskede antikmarked i Palermo.

DR2

01:10  

Pigerne fra Ouagadougou
Pigerne fra Ouagadougou Svensk dokumentar fra 2017. (Quaga Girls) De er unge. De er kvinder. De bor i Ouagadougou, hovedstaden i det vestafrikanske land Burkina Faso. Og så går de i skole for at blive automekanikere. I et land med en ungdomsarbejdsløshed på 52 procent er det ikke nogen ringe bedrift, men deres valg af profession støder mod det omgivende samfunds forventninger til, hvordan en kvinde skal være.

02:10  

Hitlers hemmelige Danmarksbilleder (3:3)
Hitlers hemmelige Danmarksbilleder (3:3) Nazifotografens afgørende møde med Hitler Ændrede den tyske fotograf Walter Frentz Danmarkshistorien, da han i sommeren 1943 fortalte Hitler, hvad han havde set og oplevet på sin rejse rundt i Danmark? Var han medvirkende til samarbejdspolitikkens sammenbrud og dermed ændre Danmarkshistorien? I dette afsnit følger værten Mikkel Frey Damgaard Walter Frentz på den sidste del af rejsen i Danmark til Frederikshavn og derefter til Hitlers hovedkvarter Ulveskansen i det østlige Polen. For netop her skulle fotografen møde Hitler og fortælle om sine oplevelser i Danmark. Og det blev et møde med store konsekvenser for Danmark.

02:40  

Jerusalem - Kampen om den hellige by (4:6)
Jerusalem - Kampen om den hellige by (4:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Jerusalem: City of Faith and Fury) Jerusalem, 1914. I starten af 1. verdenskrig er Jerusalem en del af det muslimske Osmannerrige. Men den brutale Djemal Pasha er upopulær hos araberne. Prins Faysal deltager i Den Arabiske Revolte, der bliver støttet af Storbritannien og officeren T.E. Lawrence. Da 1. verdenskrig slutter, er hele Mellemøsten forandret for altid. Briterne kontrollerer Palæstina og Jerusalem. Og scenen er sat til den næste store konflikt.

03:20  

Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (5:6)
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (5:6) En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering.

03:50  

På skuldrene af Bohr (3:6)
På skuldrene af Bohr (3:6) Hvis du tror, universet er uendeligt, så skal du nok tro om igen. Flere ting peger på, at det er endeligt, og spørgsmålet er så selvfølgelig, hvad der er på den anden side? Hvis der altså er en anden side? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

TVR

01:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, BOGENSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0606064159