Bogense
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: torsdag d. 1. juni 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: torsdag d. 1. juni 2023

DR1

06:15  

Livets opskrift - Sardinien (5:5)
Livets opskrift - Sardinien (5:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til den italienske ø Sardinien, som mest af alt er kendt som et ferieparadis for os danskere. Hvad de danske turister ikke ved er, at de netop på denne ø, lever længere end i resten af verden. Her skal Sisse bo hos en familie, som elsker rødvin, god mad og sociale arrangementer. Besøget indebærer også det traditionsrige karneval, et besøg hos 80årige Bacchis og hans barnebarn som hver dag tager ud i olivenmarken og passer deres træer. Og så besøger Sisse forskeren Gianni Pes, som har været med til at finde de fem steder i verden hvor folk lever ekstremt længe. Så måske det faktisk lykkedes Sisse at finde den endelige opskrift på det gode lange liv. Sendt første gang 06.12.2015

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Skyggekrigen (2:3) De russiske spionskibe
Skyggekrigen (2:3) De russiske spionskibe En tidligere efterretningsofficer i England lytter med, da et formodet russisk spionskib sejler ind i indre dansk farvand mellem Sjællands Odde og Grenå. Skibet med en bevæbnet vagt ombord kan meget vel være en del af det, som eksperter fastslår, kan være en russisk militær operation, der handler om at planlægge sabotage mod havvindmølleparker, strømkabler og internet. Samtidig kommer gruppen af nordiske journalister afgørende nærmere afsløringen af identiteten på en række efterretningsofficerer i Danmark, Norge og Sverige.

DR2

07:15  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

05:55  

Luk op Luk i - SOVE UDE
Luk op Luk i - SOVE UDE Sofie og Katrine skal overnatte hos Mille, men Katrine er bange for at sove ude. Sofie er umiddelbart ovenpå, men det viser sig, at hun faktisk også er utryg. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at skulle sove ude hos en ven.

06:15  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

06:30  

Sarah og And (22)
Sarah og And (22)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:45  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Åh nej! Den sure mand har en opskrift på 'Kæledyr i karry', og nu har han stjålet en flok søde hundehvalpe, som han sætter i bur. Motor Mille og Børnebanden må være ekstra modige for at redde hundehvalpene, inden de ryger i gryden.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (20)
Hey Duggee (20)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (38)
Vidundervovsen Vaffel (38)

08:25  

Mission Valhalla (12)
Mission Valhalla (12) Brokks blæsebælg er borte! Bælgen, der blæser til ilden i dværgene Sindre og Brokks smedje. Det er ikke så godt, for Sindre og Brokk laver nogle af de bedste og vigtigste våben, guderne overhovedet har at forsvare sig med. De våben får de brug for, når de onde jætter en dag går til angreb, og ragnarok står for døren. Tordenguden Thor drager sammen med den modige, jordiske helt Emil ud for at skaffe blæsebælgen tilbage. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:30  

Husdrømme IX (5:10)
Husdrømme IX (5:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Sylvia og Johan ønsker at leve et aktivt liv i samspil med naturen og ønsker at deres naturhus ikke kun skal se godt ud, men også hjælpe dem i deres hverdag med masser af fritidsaktiviteter og snart tre små børn. Huset skal også hjælpe naturen, være bygget af naturlige materialer og være et klimasmart hus. Men uanset hvor velforberedte de er, har de ikke regnet med, at naturen også kæmper tilbage, på mere end én måde.

09:30  

Husdrømme IX (4:10)
Husdrømme IX (4:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Da den ottekantede Södra Björstorp-herregård brændte ned til grunden i 2018, sørgede hele landsbyen over det unikke hus. Der er kun de ydre mure fra 1700-tallet tilbage, og det er usikkert, om gården kan genopbygges. Men for Tuula og hendes børn er der intet alternativ! Men er det muligt at genopbygge den historiske bygning fra det 18. århundrede nu, 300 år senere?

10:30  

Kyst til kyst III - København (7:8)
Kyst til kyst III - København (7:8) Christian Degn, Line Friis og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. I dette program besøger vi hovedstadens 100% kunstige kyst. Men dét forhindrer ikke Line i at få en kæmpe naturoplevelse, da hun spotter havørne på Kalvebod Fælled. Imens laver Kåre ét af sine hidtil mest sprængfarlige eksperimenter på Middelgrundsfortet. Og Christian er med, når en lods skal guide et kæmpe fragtskib ud igennem havneindsejlingens nåleøje

11:15  

Antikkrejlerne XXI (20:25)
Antikkrejlerne XXI (20:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger
Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger En rævemor må efterlade sine nyfødte hvalpe, for at jage. Mens hun er væk, fryser hvalpene nede i hulen. Rævemoren skal skynde sig at finde noget at spise, så hun kan komme tilbage til hulen, varme ungerne og give dem mælk, så de kan vokse sig store.

09:14  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet? I et tjørnekrat i skoven hænger der døde insekter på tornene. Hvilket dyr kan mon have sat dem på tornene? Og hvorfor?

09:15  

Hemmelige dyr: Hullet i Lunden (2)
Hemmelige dyr: Hullet i Lunden (2) Emilie på 7 år har fundet et underligt og meget dybt hul i en park lige hvor hun bor. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Horsens for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr der bor lige i nærheden.

09:30  

MikroMakkerne - Skovsøen
MikroMakkerne - Skovsøen MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag undersøger Selma og Milton, hvilke dyr der findes i en skovsø. Og så hjælper de NaturMikkel med at skære fisk op.

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:01  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Mission Valhalla (8)
Mission Valhalla (8) Frejas Falkeham er forsvundet! Den magiske fjerham, der kan forvandle dig til og gøre dig i stand til at flyve som en falk. Det er ikke så godt, hvis den er faldet i de forkerte hænder. Tænk hvis en af de onde jætter brugte den til at snige sig in i Valhalla? Tordenguden Thor drager, sammen med den modige, jordiske helt Christian ud for at skaffe falkehammen tilbage. For Valhalla!

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (5)
Cirkusliv i savsmuld (5) Cirkus mangler penge. Cirkusdirektøren reddes dog hjerteligt af Signe og Brasnik, som for et par af direktørens brugte underbukser, låner ham af deres ugeløn.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der kun er én hanløve i hver løveflok? Ta' med Lille Nørd på løvejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor løven brøler så højt.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:55  

Vilde venner III (7)
Vilde venner III (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Adam og Camille, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i et rottebur, de skal bygge et hus til en gruppe flagermus og de skal hjælpe en gås, som er kommet slemt til skade i en skolegård.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2016 (11)
Bonderøven 2016 (11) I denne episode af Bonderøven: Der er liv og glade dage på Kastaniegården. 11 ællinger er blevet udruget, de 9 af en skruk høne, og 2 af en løbeand. Kalven Peter går på græsmarken og brøler, fordi den er blevet skilt fra sin mor et kort øjeblik, idet Frank er begyndt at malke Leonora, mens hun står i stalden. Johan og Alma hjælper med at plukke jordbær i køkkenhaven. Og i stuehuset arbejder Frank med at lægge gulv af fyrrebrædder, han har hentet på et nedrivningsprojekt.

12:45  

Nak & Æd - et rensdyr i Grønland (9:10)
Nak & Æd - et rensdyr i Grønland (9:10) Sæson 9 (2018). Den kolde vind står ind fra indlandsisen. Lige her, op ad isen, har de to venner slået lejr. De skal skyde et rensdyr til kokkens gryder. Men Grønland er et gigantisk land, og man skal vandre i mange timer for at finde det store dyr. Og så er det ikke sikkert, man kan komme tæt nok på.

13:35  

Made in Denmark (3:8)
Made in Denmark (3:8) I denne serie følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. I denne uge besøger kunsthåndværkerne smykkedesigneren Marika i Aarhus. Det bliver et par dage, hvor der skal arbejdes i meget mindre skalaer, end de fleste af deltagerne er vant til. Produkter fremstillet i sølv kræver præcision og finesse. Det volder især problemer for træmanden Kasper og smeden Charlotte.

14:20  

I hus til halsen III (1)
I hus til halsen III (1) Lydia Lundsgaard og Martin Nielsen gik fra hinanden for fire år siden og har haft deres hus i Hillerød til salg af flere omgange i sammenlagt to et halvt år. Martin bor i huset, og Lydia er flyttet i en lejlighed i nærheden - men indtil huset er solgt, er de tvunget til fortsat at have fællesøkonomi, hvilket piner dem begge. For særligt på det økonomiske punkt, kan de blive uenige, og for deres to drenges skyld betyder det meget for dem at bevare et godt forhold. Heldigvis har ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Anders Faarborg, en plan for, hvordan de vil gøre huset mere attraktivt for potentielle købere. Spørgsmålet er bare, om Lydia og Martin kan enes om udbudsprisen?

DR2

12:00  

Når livet vender VIII (5:7)
Når livet vender VIII (5:7) Svensk dokumentarserie. (När livet vänder) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem.

12:30  

Når livet vender VIII (6:7)
Når livet vender VIII (6:7) Svensk dokumentarserie. (När livet vänder) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem.

13:00  

USA vs John Lennon
USA vs John Lennon Amerikansk dokumentarfilm fra 2006. (The U.S. vs. John Lennon) "Da John fandt Yoko, fandt han resten af sin stemme", siger talsmanden Elliot Mintz. Sandt er det, at John Lennon efter mødet med avantgardekunstneren Yoko Ono bosatte sig i New York og sprang ud som krigsmodstander og fredsaktivist. Han fastholdt dog selv, at han først og fremmest var kunstner, og med enkle budskaber som 'All we are saying/ Is give peace a chance' og 'War is over', fik John Lennon så stor en gennemslagskraft, at han blev opfattet som en alvorlig trussel mod den siddende Nixon-regering. FBI skyggede og aflyttede og forsøgte til sidst at udvise det kontroversielle par. Men John og Yoko besluttede at gå i krig mod den amerikanske regering og fandt i den helt almindelige immigrationssagfører, Leon Wildes, en lidt usandsynlig våbendrager. Foruden de nævnte fortæller bl.a. Angela Davis, Walter Cronkite, Noam Chomsky, Carl Bernstein, Bobby Seale og John Sinclair om kampen mod Vietnamkrigen og Lennons personificering af tidsånden.

14:35  

5 Skarpe: Om eksorcisme
5 Skarpe: Om eksorcisme I Sønderjylland bor en pædagogmedhjælper, der kan fortælle om, hvordan han blev besat af dæmoner og har mødt den onde selv. Det har ført ham fra passiv folkekirkemedlem til et aktivt trosliv i Indre Mission. Og den er ifølge den katolske kirke god nok: Det onde kan manifestere sig i dæmonbesættelser af mennesker, og i så tilfælde er kun eksorcisme og et efterfølgende aktivt kristenliv ifølge kirkens eksorcist en sikring mod flere besættelser.

14:55  

Forsvundne verdener og skjulte skatte (3:3) - Olmekernes stenhoveder
Forsvundne verdener og skjulte skatte (3:3) - Olmekernes stenhoveder Britisk dokumentarserie fra 2019. (Lost Worlds and Hidden Treasures) To af USA's største arkæologer ægteparret, Matthew og Marion Stirling, finder flere mystiske kæmpe stenhoveder i den mexicanske jungle. Hovederne bliver nøglen til opdagelsen af en storslået tabt verden. Arkæologerne sætter sig for at løse gåden om det glemte folk: olmekerne.

TVR

12:15  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

12:35  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

12:55  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

12:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:30  

Heino fikser alt - Vasen (15)
Heino fikser alt - Vasen (15) Hubert har ringet efter Heino, fordi han har haft et uheld: Han er kommet til at smadre sin mors vase, da han spillede bold indenfor. Det er nu op til Heino at fikse vasen inden Hubert's mor kommer hjem.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Under Silkes seng bor der et dumt fantasi-monster med 100 arme og ét ben, som godt kan lide kogte ting. Men nu gider Silke ikke være bange for det længere! Hun ringer til MonsterBusters, og sammen med MonsterBuster Mille lægger hun en snedig fælde, der buster monstret langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

14:00  

Oda Omvendt II (8)
Oda Omvendt II (8) For at bekæmpe Balders tidstyveri, laver Oda Omvendt en slow motion-knap på sin zapper. Anissa går på line, men det vil Balder ikke have, for det tager for lang tid. Balder hurtig-zapper Anissas forældre, så de kan lære Anissa, hvordan man bedst udnytter den sparsomme tid. Heldigvis kommer Oda Omvendt til hjælp og laver en tidslomme af børnetid til Anissa og hendes forældre. Oda og Balder har en zapperduel, der ender galt.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Børnebanden opdager den sure mand Granberg henne ved en børnehave. Han vil klæde sig ud for at komme ind, så han kan bruge Vokseværk til at forvandle alle børnene til voksne. Motor Mille og Børnebanden lægger snedige snublefælder for den sure mand.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Gårdens grimmeste gris (10)
TV AVISEN for dyr - Gårdens grimmeste gris (10) Torskene er sure over, at man kan sige " torske-dum". Derfor har de samlet sig i en stor torskedemonstration. Nyhedsværten Pjuske spørger dem, hvad man kan gøre ved problemet. Stefan tager ud på en bondegård, for at fortælle grisen Murphy, at han har vundet konkurrencen "Gårdens grimmeste gris". Og så er der dyregymnastik med odderen Lotus, der viser nogle afslappende yoga-øvelser, som får selv værten Pjuske til at slappe fuldstændigt af.

14:55  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

14:56  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:05  

Kender Du Typen? 2021 - Med kogende vand og kioskbesøg
Kender Du Typen? 2021 - Med kogende vand og kioskbesøg Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de seneste år. Året er 2017, og Mads Steffensen maler med orange maling på hovedpersonens lilla badeværelse. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der har en drilsk vandhane og altid køber det samme i kiosken.

15:35  

Columbo: En sag om ære
Columbo: En sag om ære Amerikansk krimi fra 1976. (Columbo: A Matter Of Honor) En tidligere tyrefægter redder en ung fyr fra at blive dræbt af en gal tyr. Senere vil tyrefægteren gøre en ende på tyrens liv sammen med sin gamle ven, den unge mands far. Det bliver også enden på vennens liv. Tilfældigvis er Columbo i nærheden.

16:50  

Downton Abbey II (8:10)
Downton Abbey II (8:10) Engelsk dramaserie fra 2011. Forberedelserne til Matthews og Lavinias bryllup er begyndt. Samtidig skaber Sybil og Branson postyr, da de meddeler, at de også har planer om at gifte sig. Men beboerne på Downton Abbey får snart andre ting at bekymre sig om. Den spanske syge er nået til England, og Downton Abbey går ikke ram forbi.

17:10  

Downton Abbey II (9:10)
Downton Abbey II (9:10) Engelsk dramaserie fra 2011. Julen 1919. Bates er blevet anholdt, mistænkt for at have myrdet sin kone, og det kaster en stor skygge over den årlige julefest på Downton Abbey. Samtidig begynder Mary igen at overveje, om det er klogt at gifte sig med sir Richard Carlisle - mens Rosamund bringer en ny beundrer med til julefest.

17:55  

Antikduellen (8:12)
Antikduellen (8:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Lis Messmann fra Staarup Hovedgaard ved Skive eller Thomas Bildtoft fra Genfund på Frederiksberg, der kan tjene mest på sine penge. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting i henholdsvis Aarhus, Roskilde og Aabenraa. Nerverne sidder uden på tøjet, når buddene fyger gennem luften på Haderslev Auktion. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder, og som en ekstra joker, har antikduellanterne sat enkelte af deres ting til salg online, så hele verden har budt med på deres indkøb. Sendt første gang 12.12.13

DR2

15:55  

Jacob A. Riis der ændrede Amerika
Jacob A. Riis der ændrede Amerika Historisk dokumentar fra 2022. Historikeren Tom Buk-Swienty tager os med på en rejse gennem Jacob A. Riis' utrolige liv. Jacob udvandrer i 1870 som fattig tømrersvend fra Ribe til Amerika på grund af ulykkelig kærlighed. Men i New York bliver han hjemløs og er døden nær af sult. Stædigt kæmper han sig op gennem samfundslagene, og bliver en kendt journalist og reportagefotograf. Han ender som bedste ven med præsident Theodor Roosevelt og én af de vigtigste reformatorer af det amerikanske samfund.

17:30  

Når katastrofen rammer Danmark (3:3)
Når katastrofen rammer Danmark (3:3) I dette afsnit møder vi nogle af de danske preppere, der er villige til at gå allerlængst for at klare sig. Mathias bestræber sig på at blive 100% selvforsynende i en krisesituation, imens "Danmarks bedst forberedte prepper" ikke stoler på andre end sig selv og ikke har nogen grænse for, hvor langt han vil gå for at passe på sig selv og sin familie. Spørgsmålet er: Bør vi danskere i virkeligheden gå rundt og bekymre os?

TVR

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Ultimativ redning: Vovserne forhindrer en nedsmeltning + Ultimativ redning: Vovserne og mysteriet om de forsvundne mobiltelefoner

16:55  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Oda Omvendt lægger sidste hånd på en ny opfindelse: En børnlighedsautomat.

17:05  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

17:25  

Motor Mille og Børnebanden - Fanget i rutsjebanen
Motor Mille og Børnebanden - Fanget i rutsjebanen Åh nej, Børnebanden er blevet fanget. Mor vil have fat på pokalen for Byens Artigste Barn, og hun vil være sikker på, at kun Langemand kan vinde den. Motor Mille må prøve at befri børnene, så de kan vise de voksne, at det er Langemand og hans mor, der har stået bag al balladen i byen.

17:40  

Vennerne og det grønne lys 3 (18:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (18:20) Feroxium Juiceren suger det grønne lys ud af ringen, og Clora får det skidt! Hugo har dårlig samvittighed. Men hvem er vigtigst, Pixel eller Clora?

17:52  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

17:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

I hjernen på stjernen - Thomas Blachman (3:5)
I hjernen på stjernen - Thomas Blachman (3:5) Som dommer i X Factor tænker Thomas Blachman for det meste i de højere luftlag, hvor vi andre nogle gange kan have svært ved at følge med. Denne gang tager vi ham derop, hvor han kan se sit liv fra oven. Denne gang er det Thomas, som skal følge med Jan, når hypnotisøren tryllebinder musikeren og kaster lys over det, som betyder noget for ham. Samtidig dykker Josefine Høgh ned i en side af Thomas, vi sjældent ser - familiefaren, som halvdelen af året er hjemmegående for at passe på sin flok af fire børn. Der bliver spillet på alle tangenter i dette program for at give trommeslageren og komponisten et fornyet blik på sig selv som andet end bare benhård bag dommerbordet.

DR2

18:00  

5 Skarpe: Om Helvede
5 Skarpe: Om Helvede Rejse mellem under-, mellem-og oververdenen? Allerede for 40.000 år siden mente man i flere shamanistiske bevægelser, at de døde risikerer at komme til et ubehageligt sted, som kun shamanen kunne hjælpe dem ud af. Siden har religionerne digtet heftigt videre på forestillinger om, hvordan der mon egentlig er i helvede, og hvem der risikerer at havne der. I dag er der mange vidnesbyrd om, at helvede måske mest findes på jord - i hvert fald er de dødes helvede for mange troende mest blevet et spørgsmål om, hvor stygt man kan bande.

18:20  

Verdens smukkeste togrejser - Californien
Verdens smukkeste togrejser - Californien Britisk dokumentarserie fra 2022. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra San Diego til San Luis Obispo. Vi rejser nordpå med Pacific Surfliner, et skinnende Siemens Charger-lokomotiv med fem dobbeltdækker vogne, via byen Carlsbad, der oprindeligt var en snackbar langs jernbanen. San Clemente byder på præsident Nixons yndlingsstrand, og Los Angeles en Oscar-vindende sporvogn. Efter ca. 560 km er endestationen San Luis Obispo og Madonna Inn - en passende afslutning på en californisk drømmerejse.

19:05  

Det fantastiske byliv I (3:6) Paris
Det fantastiske byliv I (3:6) Paris Canadisk dokumentarserie fra 2017. (The Life-Sized City) Paris er byernes by, mytisk og luksuriøs, fuld af haute-cuisine og haute-couture. Udødeliggjort i utallige film og romaner. Fødested for revolutioner. Bag Eiffeltårnet blinkende lys er en urban revolution i gang. Sammen med sine børn udforsker den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen Frankrigs rebelske hovedstad. De går på opdagelse i et skjult Paris, der er baseret på hårdt arbejde, solidaritet og opfindsomhed.

20:00  

Skandaleprinsen Andrew (1:2) Charmerende playboy-prins
Skandaleprinsen Andrew (1:2) Charmerende playboy-prins Britisk-amerikansk dokumentarserie fra 2023. (We Need to Talk About Prince Andrew) Prins Andrew gik fra at være dronning Elizabeth II's yndling og 'Prince Charming' til at blive anklaget for lyssky aftaler og seksuelt overgreb. Vi dykker ned i prinsens liv og opvækst, og det skæbnesvangre venskab med rigmanden Jeffrey Epstein, som blev dømt for sexhandel. Hvad førte f.eks. til et katastrofalt interview med BBC i 2019, hvor prins Andrew efterfølgende fik frataget alle sine officielle forpligtelser?

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Cirkusdirektøren stjæler lederen af en flok lemurer, så andre vil følge med, kommer Petronix redderne i tvivl, om de kan redde lemurerne uden deres egen leder, Mads, som skal hjælpe dem i marken. Men Mads' opmuntring og langdistance-lederskab lærer vores team, at de også kan redde dyr uden ham.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (1)
Svampebob Firkant VIII (1) Ulykker sker + Den anden Patrick

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Havfruer er generelt flinke nok. Men ferskvandshavfruer er rædselsvækkende. Måske har denne skællede skabning brug for en håndsrækning fra tre unge monstereksperter.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Når kvinder slår ihjel - Fra omsorg til ondskab
Når kvinder slår ihjel - Fra omsorg til ondskab I denne serie dykker eksperterne i den første episode ned i et bestialsk rovmord på en handicappet pensionist i Silkeborg i 2002. Her medbragte en ung kvindelig sosu-assistent en marmor-kagerulle på dagens sidste besøg. Men hvorfor og hvad skete der?

21:55  

The Bay IV (1:3)
The Bay IV (1:3) Britisk krimiserie fra 2023. I den nordengelske kystby Morecambe kaldes kriminalassistent Jenn Townsend ud til en dødsbrand i en families hus. Nu må hun vinde familiens tillid for at hjælpe med at opklare sagen. På hjemmefronten har Jenn sine egne problemer med at holde styr på sin sammenbragte familie.

23:25  

Alene i vildmarken USA VIII (3:12)
Alene i vildmarken USA VIII (3:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Rovdyrene udgør en stigende trussel for deltagerne, så nye strategier tages i brug for at skaffe mad. En deltager frygter at have spist en giftig plante, mens en lille ubuden gæst saboterer en anden deltagers eneste chance for at jage.

DR2

21:30  

Nul stjerner (1:6) Storbyferie i Delhi
Nul stjerner (1:6) Storbyferie i Delhi Nul Stjerner tager til Indiens kaotiske hovedstad, Delhi. Et tumultarisk møde med storbyens larm, det tvivlsomme gadekøkken og en kultur, hvor hellige køer huserer i gaderne. Og tilmed får Jan og Morten lov at smage på koens gyldne dråber, som eftersigende skulle have sundhedsmæssige fordele.

22:30  

Kroppen er mit tempel
Kroppen er mit tempel Dansk dokumentar 2020. Hvis du tror at vegetarmad og daglig motion er moderne fænomener, så tro om igen. Allerede for over 100 år siden skriver to danske mænd en bog hver, som får stor betydning for danskernes syn på kroppen. Og sikrer dem berømmelse langt ud over Danmarks grænser. Mændene hedder I.P. Müller og Mikkel Hindhede og deres banebrydende tanker om vegetarisme, daglig gymnastik og seksuel frigørelse bliver toneangivende i årtierne frem til 2. verdenskrig og lægger fundamentet for et kropsligt moderne gennembrud. Historiker Adam Holm går i de to forfatteres fodspor for at undersøge på egen krop, hvor de radikale tanker kommer fra og om nutidens madvaner og kropskultur kan lære noget af de 100 år gamle ideer. Sendt første gang 09.09.2020

23:30  

Abraham Lincoln (2:3) Borgerkrig
Abraham Lincoln (2:3) Borgerkrig Amerikansk dokumentarserie fra 2022. Abraham Lincoln er netop blevet præsident. Men syv stater i syden har allerede revet sig løs fra unionen. Fort Sumter er faldet, og borgerkrigen raser lige på kanten af Washington D.C. Abraham Lincoln indkalder tropper, og begynder at benytte sig af sine krigsbeføjelser. Men krigen trækker i langdrag og bliver mere og mere blodig. I 1863 frigiver han sydstaternes slaver. Det er en kompliceret politisk manøvre, der kan ændre udfaldet af krigen.

TVR
DR1

00:25  

Mere voksen end Bjerrehuus (4:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (4:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for, hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Oscar skal besøge sin mor og håber, de kan få talt om det hele. Fars fødselsdagsfejring går til gengæld ikke som planlagt.

00:55  

Forvarsel
Forvarsel Amerikansk thriller fra 2007. (Premonition) Alt i Linda og Jim Hansons liv ånder idyl, indtil Linda en morgen får besked om, at Jim er omkommet i en trafikulykke. Det sære er, at da Linda vågner morgenen efter, sidder Jim i køkkenet og spiser morgenmad - ganske uskadt. Det bliver starten på et mareridt, hvor Linda må navigere mellem to virkeligheder. Har hun haft et forvarsel om Jims død - og er det muligt at forhindre ulykken? Medvirkende: Sandra Bullock, Julian McMahon, Shyann McClure m.fl. Instruktion: Mennan Yapo.

02:30  

Columbo: Urørlig - men sårbar
Columbo: Urørlig - men sårbar Amerikansk krimi fra 1975. (Columbo: A Case of Immunity) Columbo arbejder med en sag, der synes at have politiske motiver. Han udsættes for et højtstående medlem af en udenlandsk repræsentation, som ønsker en politisk modstander skaffet af vejen. Og som benytter nogle studenterdemonstrationer til at skjule, hvad der virkelig foregår.

03:40  

Antikkrejlerne XXI (18:25)
Antikkrejlerne XXI (18:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

01:10  

Zlatan - en svensk saga
Zlatan - en svensk saga Svensk dokumentar fra 2018. (Zlatan - The Statue) I efteråret bliver der rejst en statue af den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic i hjembyen Malmø. Det markerer afslutningen på en fantastisk karriere, men for Zlatan selv symboliserer det også starten på en ny æra, som forhåbentlig kan tjene som inspiration for kommende generationer. Her fortæller Zlatan selv om sin opvækst, om kærligheden til Sverige, om tiden på det svenske landshold i fodbold, men også om den racisme og had, som han er blevet udsat for - på grund af sit navn!

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, BOGENSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0531170539