Bogense
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 14. december 2022

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 14. december 2022

DR1

06:24  

Rygepauser - vinter
Rygepauser - vinter Søren Ryge læser op af sin bog "Malthes årstider", som handler om sønnen Malthes oplevelser som barn. Vi hører om, da Malthe så dueungerne, klatrede i træer, fandt uglens fjer og mange andre hyggelige minder. Søren Ryge fortæller også om alle de sjove ting, som børn stadigt kan lege udenfor året rundt - forår, sommer, efterår og vinter. Så læn dig tilbage i sofaen og tag en hyggestund og en pause med Søren Ryge.

06:30  

Julehjertets hemmelighed (13:24)
Julehjertets hemmelighed (13:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (13:24). Kongen udnævner Erik til ridder af Dannebrog og forelsker sig i Karens småkager. Karen får Rasmus til at passe på julehjertet og råder ham til at fortælle Marie Louise, at han elsker hende inden hun skal giftes. Men pludselig bliver alle tjenestefolk kaldt til mønstring. Lars påstår, at hans julehjertesmykke er blevet stjålet, men Karen forsøger at bevise, at han lyver og er en efterlyst svindler. Hele landsbyen samles i kirken og venter spændt på bruden, men hvor bliver hun af? Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

FodboldlistenTV
FodboldlistenTV

07:30  

Kyst til kyst - Middelfart til Nyborg (5:7)
Kyst til kyst - Middelfart til Nyborg (5:7) Henover Nordfyn går det fra Lillebæltsbroen i den ene ende til Storebæltsbroen i den anden ende, hvor biolog Line Friis Frederiksen tager på goplejagt og smager måske på vandmanden, som de fleste har en holdning til men kun lidt viden om. Botaniker Flemming Rune går aktivt ind i kampen for at genindføre Danmarks største bille, der ellers var uddød. Arkæolog Marlene Kramm undersøger med metaldetektor, hvordan danskerne egentlig slog svenskerne på slagmarken under Slaget ved Nyborg. Hovedvært Anders Drud undersøger et af Danmarks dybeste huller i Lillebælt og tager til Mågeøerne, hvor ungerne i en stor, fredet skarvkoloni skal ringmærkes. Og så skal der surfes - med heste.

08:30  

Nul Julestjerner (2:4)
Nul Julestjerner (2:4) Julerejsen fortsætter, når Jan og Morten rejser til Tyrol for at blive klogere på den uhyggelige østrigske juletradition - Krampus. Men udover skræmmende uhyrer, byder turen på skinger jodlen og en smuglerrute gennem de østrigske alper og ind i Schweiz. Slutmålet er nemlig en lille by ved navn Samnaun, hvor Jan og Morten skal deltage i mesterskabet over dem alle - VM i julemand.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

5 skarpe om Løgstrup
5 skarpe om Løgstrup De største tanker er tit de sværeste at forstå. Og én af de største i Danmark er den århusianske teolog, K. E. Løgstrup. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der lynhurtigt skærer ind til benet på de tanker, han gjorde sig om livet. De 5 skarpe: Den etiske fordring, Mennesket er skabt, Sindet er sanseligt, De suveræne livsytringer og Det giver mening at tro. Medvirkende: Idéhistoriker, Simon Axø og sognepræst, Henning Nielsen Tilrettelæggelse: Bjarke Stender

08:50  

5 Skarpe om Jesus
5 Skarpe om Jesus Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion. Men dens hovedperson er en gådefuld skikkelse, som ikke desto mindre er blevet et navn, hele verden er kommet på fornavn med. Vi giver dig 5 skarpe om Jesus. De 5 skarpe: Jesus - verdens største brand. Den historiske Jesus. Profet, filosof og revolutionær. Evangeliernes Jesusbilleder. Manden med de tusind ansigter. Medvirkende: Lektor Kasper Bro Larsen. Tilrettelæggelse: Simon Ankjær Andersen.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - holder lillejuleaften
Hunden Ib - holder lillejuleaften

05:20  

Sultne bjørne - julemagi
Sultne bjørne - julemagi

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (9)
Ramasjang Mysteriet V (9) Sus har fået stjålet sit headset. Det er virkelig et problem for hende. Hun skal bruge det for at kunne passe sit arbejde! Men hvem kan dog finde på at stjæle et headset? Dagens mysterium er meget svært, så det er heldigt at Kristian får hjælp. I dag kigger Elliano forbi for at hjælpe ham. Men er det nok?

06:00  

Ernest & Celestine (4)
Ernest & Celestine (4)

06:10  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15)

06:20  

Bamselægen - Forgiftning (2)
Bamselægen - Forgiftning (2) Bamselægen Sandra får besøg af Ingeborg og hendes bamse Kaninus, der på mystisk vis har fået ondt i maven. Ingeborg assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Kaninus, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Ingeborg finder ud af, hvad Kaninus fejler, og om de kan hjælpe bamsen Kaninus til at blive rask igen.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Sebastians Jul (14:24)
Sebastians Jul (14:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag hakker Sebastian oksekød som han putter i grisetarme og laver medisterpølser af. Ulvene bliver også fodret. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (14:24)
Ramajetternes Jul (14:24) Jagten på tyven fører Ramajetterne til Sunset Casino i Kroatien, og denne gang tager Selma selv med. De eneste der bliver tilbage i lufthavnen er Flummer og drillenissen Mib. Men måske er de to alligevel ikke alene. Der er stadig noget, der er helt galt i lufthavnen.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Bluey
Bluey

07:40  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (18)
Vidundervovsen Vaffel (18)

08:30  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Drømmehuset (2:5)
Drømmehuset (2:5) Norsk livsstilsserie. Anne Gunn Rosvold fra Bergen har længe haft et stort ønske om at bo i en husbåd - en moderne bolig, som hun kan tage med sig på tur!

10:00  

Made in Denmark Jul (3:3)
Made in Denmark Jul (3:3) I anledning af julen samles de syv velkendte kunsthåndværkere fra Made in Denmark i et hyggeligt juleværksted i skoven - hvor de skal dyste i unikke julekreationer. Se med og bliv selv inspireret, når kunsthåndværkerne i dette afsnit laver unikke og helt personlige julegaver til hinanden.

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (25:25)
Antikkrejlerne XXIII (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (1:25)
Antikkrejlerne XXIV (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:10  

Edderkoppen (3:6)
Edderkoppen (3:6) Krimi- og kærlighedsdrama fra 2000. Bjarne har fundet Væsel hængt og bliver taget med til afhøring på Politigården, hvor han afslører sin viden om korruption inden for politiets egne rækker. Han får opbakning af en noget rystet Vissing, og Bjarnes beskyldninger er tæt på at få konsekvenser - men så griber politikommissær Gordan ind. Mens Bjarne igen kontaktes af Vanbjerg, knytter hans storebror Ole kontakter til Hjalmar. Lisbeth nyder Bjarnes og Oles selskab, og de er begge betaget af hende. Medvirkende:: Jakob Cedergren, Bent Mejding, Stine Stengade, Lars Mikkelsen, Peter Steen, Bjarne Henriksen m.fl. Instruktion: Ole Christian Madsen.

10:10  

Edderkoppen (4:6)
Edderkoppen (4:6) Krimi- og kærlighedsdrama fra 2000. Bjarnes og Vissings artikler har ikke alene medført et selvmord på Politigården, men betyder også, at de selv må forlade avisen. Samtidigt bliver Hjalmar forrådt og vil have hævn. Mens Ole bliver fatalt fanget ind i Hjalmars spind, vokser forelskelsen mellem Bjarne og Lisbeth - men så griber politikommissær Gordan igen ind, både privat og på Politigården. Bjarne fortsætter sin efterforskning og bliver vidne til noget i Vissings privatliv, han aldrig har anet eksistensen af. Medvirkende: Jakob Cedergren, Stine Stengade, Lars Mikkelsen, Bent Mejding, Bjarne Henriksen, Lars Bom, Peter Steen m.fl. Instruktion: Ole Christian Madsen.

11:10  

Det splittede Danmark (3:3)
Det splittede Danmark (3:3) Da landet mistede sin uskyld. Med ophævelsen af forbudet mod billedporno i 1969 blev Danmark det første land i verden som tillod borgerne statsautoriseret utugt. Formålet var, at fjerne spændingen og den enorme interesse, ved at gøre pornografi legal. Man regnede med, at pornoen ville lide en stille død. Stik imod hensigten boltrede producenterne sig i hidtil usete retninger, og på ganske få måneder blev Danmark en af verdens største pornoeksportører. Og da var det for sent at fortryde. Tilrettelæggelse: Jacob Kofler.

11:50  

De satte livet på spil (1:2)
De satte livet på spil (1:2) 500 danskere tog af sted for at kæmpe i den spanske borgerkrig 1936-1939. Det var en blodig og kaotisk krig i en tid, hvor alle værdier var i spil. 150 danskere faldt, mens mange af dem, der kom hjem, blev behandlet som kriminelle eventyrere. To døtre fortæller, hvad der drev deres fædre af sted til krigen, og om, hvordan man aldrig talte om det bagefter. En af dem mødte aldrig sin far Tilrettelæggelse: Lone Leegaard og Mads Baastrup. Sendt første gang 19.11.2006

TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde
Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde En myreløvelarve har gravet en fælde i strandsandet, så den kan få noget at spise. En myre falder i fælden og prøver at slippe væk. Men så begynder myreløvelarven at skyde med sand efter myren.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp
Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp En stor kronhjort brøler alt hvad han kan. Det gør han for at kalde på hunnerne. Men en anden kronhjort udfordrer ham, og de to kronhjorte går i kamp med deres store gevirer.

09:20  

Hemmelige dyr: Den lille lort (8)
Hemmelige dyr: Den lille lort (8) William på 7 år har fundet noget sjovt i sin have. En lille bitte kulsort lort. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Aalborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har lagt den.

09:30  

MikroMakkerne - Skolopender
MikroMakkerne - Skolopender MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag tager Amina og Abdallah ud i den mørke skov og ser nærmere på skolopenderen, der er lynhurtig og krigerisk. Og så opfinder de deres helt egen leg - skolopender-fodbold!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (3)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (3) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (12)
Cirkusliv i savsmuld (12) Cirkusdirektøren har cirkusdag og bliver fejret gevaldigt af sine venner . Med sang, dans og gaver - ikke mindst dem han giver sig selv, bliver dagen en stor succes for fødselaren.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at eremitkrebsen kan bo i en coladåse? Se med når Kristian og Katrine ser på eremitkrebse, og se om det lykkes bolighajen Lars Krejler at sælge Elin Haps et nyt hus til hendes bløde eremitkrebsenumse.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:35  

Skæg med bogstaver - G
Skæg med bogstaver - G Afsnit G. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant G, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en guitar i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med G.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2011 (4)
Bonderøven 2011 (4) Det lille føl på Kastaniegården skal for første gang lokkes fra stalden og ud på marken. Frank kører i sin gamle Toyota til en skovplanteskole for at vælge buske til et kæmpe læhegn rundt om ejendommen. Valnød podekvistene har nu ligget i kuvøse i 3 uger, og hvis de har dannet kallus, skal de udplantes. Og endelig er der en spade, der skal klinkes. Sendt første gang 13.04.11

12:15  

Bonderøven 2011 (3)
Bonderøven 2011 (3) På Kastaniegården er øksesæsonen gået i gang. Det første Frank økser er en granstamme til hestestalden. Hesten Solvej har fået et hingsteføl, som naturligvis vækker stor opmærksomhed. Vi skal følge Franks forsøg med at lave spegeskinker. Det er ikke helt enkelt at så tjørn, her må Frank benytte sig af både blender, vand, jord og ikke mindst en stor portion tålmodighed. Sendt første gang 06.04.11

12:45  

Nak & Æd - en stenbuk i Spanien
Nak & Æd - en stenbuk i Spanien Det er sommer i Sydspanien. Og det siges, at den spanske stenbuk smager fuldstændigt af ged. Den tese vil Jørgen og Nikolaj modbevise - hvis de altså kan få ram på én. For stenbukken lader sig ikke narre, og så holder den til højt oppe i de Andalusiske bjerge. De to kammesjukker provianterer derfor en ekstra gang på energi og selvtillid før, at jagten på klippernes konge kan begynde.

13:45  

Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: Tycho Brahe
Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: Tycho Brahe En helt unik urinopsamler til kvinder, forklæder lavet af æg og sansepuder med stjernestøvsmusik. Det er blot nogle af de opsigtsvækkende opfindelser, som komikerne Jan Gintberg og Carsten Eskelund falder over på deres rejse i astronomen Tycho Brahes fodspor i deres jagt på nye spændende opfindelser på Tychos hjemegn. En rejse, der starter i Sverige, hvor Tycho er født, men som også runder Helsingør og ikke mindst Kaj, som har opfundet et tørrestativ, der ikke kan vælte.

14:20  

Hammerslag 2017 (20)
Hammerslag 2017 (20) Hammerslag tager i aften temperaturen på boligmarkedet i "det omvendte whiskybælte" syd for København. Først skal de to mæglerhold forsøge at gætte prisen på en charmerende lille gennemrenoveret sag fra 1777 i Karlslunde landsby. Dernæst en spritny og spændende lejlighed med havkig i Solrød Strand. Og sidst men ikke mindst et halvt dobbelthus i første række til Øresund i Karlslunde Strand med masser af lækre detaljer, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Vært: Christian Degn

DR2

12:30  

Vores mystiske planet (5:5)
Vores mystiske planet (5:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) Lige uden for Rio de Janeiro ligger en glemt verden. Mata Atlantica - Brasiliens atlantiske regnskov. En fortidsverden, der er levested for ejendommeligt og enestående liv som løveaber, hornfrøer og træpindsvin. Hvordan er denne skov blevet et af klodens store hotspots for biodiversitet? Og hvorfor er den blevet glemt? For at få svar på det må vi begive os ind i en af de mest bemærkelsesværdige skove på kloden.

13:20  

Musikikoner gennem linsen (1:6) - Stjerner
Musikikoner gennem linsen (1:6) - Stjerner Britisk musikdokumentarserie fra 2020. (ICON - Music Through the Lens) "Hvad gør et billede ikonisk?" Gennem interviews med nogle af verdens største musikfotografer undersøges det, hvordan det var at stå på begge sider af kameraet, da nogle af musikhistoriens mest kanoniserede billeder blev taget.

14:20  

Dansk teater 300 år (1:10)
Dansk teater 300 år (1:10) Året er 1722. Den 23. september. I hjertet af København, i et bindingsværkshus - et teater - med tre etager i Lille Grønnegade. Her skabes teaterhistorie. Og en ny tid begynder. Tidligere er teaterstykker blevet spillet på sprog, som publikum ofte ikke forstår, men nu begynder Ludvig Holberg at skrive replikker på dansk. Han er en af Danmarks største nationale klenodier, og dansk teaters grundlægger. På fem år skriver Holberg 27 dramaer, hvoraf mange spilles den dag i dag

14:30  

Charité - I Murens skygge (3:6)
Charité - I Murens skygge (3:6) Tysk dramaserie fra 2021. (Charité) I ly af natten skyder der en interimistisk mur op midt gennem Berlin. Pludselig er byen delt i øst og vest - og Charité er blevet grænseland. Hospitalets ansatte reagerer forskelligt på de overraskende begivenheder. Partisekretæren Lehmann vil have hospitalets læger til at underskrive en støtteerklæring til muren. Mens andre mærker deres drømme om frihed blive knust.

TVR

12:00  

Vilde venner II (9)
Vilde venner II (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg for at undersøge og kastrere en hjemløs ged, og der skal bygges huler til små egernunger. Og så skal Vilde Venner redde en svane, der har forvildet sig ind i en boligblok.

12:20  

Byttebiksen (6)
Byttebiksen (6) Lotte har for travlt med at lege sørøver til at hjælpe Rosa med vasketøjet, og da hun pludselig finder et skattekort bliver hun fyr og flamme. Det får Jonathan at mærke, da han kommer forbi Byttebiksen og bliver udfordret til en drabelig fægtekamp. Også Elliot kommer forbi, for han vil bytte nogle fodboldkort, og Ellen får en helt særlig ting med hjem til sine marsvin.

12:35  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

12:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I dagens løb skal de fredselskende blomsterbørn fra Team Hippie slås med de stjerneseje Rumtosserne, der har fået wildcardet for den fedeste bil. Der bliver fuld fart frem, når holdene ræser ned ad striben, zig-zagger sig igennem Specialbanen mellem varehylderne i et supermarked, og drøner rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

13:30  

Op og hop (8)
Op og hop (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

13:40  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Bum skruer op for sine planer om at ødelægge planeten, og inspireret af Bhilka-diamanten opfinder han et våben, der kan lave alting til diamant. På den måde kan han både ødelægge alt OG blive rig. Heldigvis er superhelten Sprinter dog ikke så nem at lave om ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (5)
Onkel Rejes fede sommerferie (5) Da Onkel Bum opdager, at kolonihaven er under belejring, må Onkel Reje finde den gode gamle æggeskyder frem fra skuret. Men fjenden er ikke helt, hvad de har regnet med og inden dagen er omme, skal Onkel Reje ind at være gæst i et TV-program - et besøg der udvikler sig noget overraskende.

14:30  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

14:45  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

DR1

15:05  

Kender Du Typen? - Med guldsko og vasketøj i bunker
Kender Du Typen? - Med guldsko og vasketøj i bunker Hvem er det, der har hyldevis af guldsko og vasketøj i store bunker? Som kalder sig selv feminist og har en garderobe, som imponerer livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup? Kender Du Typen? besøger denne gang en farvestrålende lejlighed på Østerbro i København. Vært: Anna Lin

15:35  

Dommer John Deed (19)
Dommer John Deed (19) Engelsk dramaserie fra 2005. (Judge John Deed) Et reality-tv-program går over gevind. For åbent kamera slår en deltager en anden deltager ihjel. Nu havner programmets bagmænd i John Deeds retssal. Kan de drages til ansvar for drabet? Samtidig har Deed ikke opgivet at bevise, at indenrigsministeren er blevet bestukket af våbenfabrikanten Listfield. Men Listfield skyr ingen midler for at forhindre, at sandheden kommer frem i lyset.

17:05  

Jordemoderen X (3:7)
Jordemoderen X (3:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Hilda og dr. Turner tager sig af en ung kvinde, hvis helbred giver hende en række udfordringer. Samtidig fører en kompliceret graviditet Nonnatus-holdet til nye opdagelser.

DR2

15:20  

Charité - I Murens skygge (4:6)
Charité - I Murens skygge (4:6) Tysk dramaserie fra 2021. (Charité) Et lig flyder rundt i havnen. Det er den første person, der er blevet dræbt på den nye mur gennem byen, og Ella frygter, at det er Curt. Der er stort hemmelighedskræmmeri omkring dødsfaldet. Samtidig får udsigten til en forfremmelse en af de ansatte til at gøre sit bedste for at føje magthaverne.

16:10  

Hitlers arktiske krig (3:6) Hitlers store satsning
Hitlers arktiske krig (3:6) Hitlers store satsning Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) Hitler invaderer Sovjetunionen. Hans mål er at erobre nikkelminen i Petsamo, Finland, samt havnen og jernbanen i Murmansk, Sovjetunionen. Finland slutter sig til Nazityskland, hvilket får de allierede til at stramme grebet om de arktiske egne. Hitlers sommer-lynoffensiv mislykkes, og tyskerne bliver fanget af den iskolde vinter. Parterne kæmper også intenst om kontrollen over ishavet og over de lokale øers vejrstationer.

17:05  

Hitlers arktiske krig (4:6) Iskolde specialoperationer
Hitlers arktiske krig (4:6) Iskolde specialoperationer Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) Efter Japans angreb på Pearl Harbor i 1941 går USA ind i krigen på de allieredes side. USA's præsident Roosevelt er interesseret i Churchills planer om at engagere sig mere militært i Norge. Flere spionbaser bliver etableret i grænseregionerne, og der kommer gang i den norske modstandsbevægelse. Hitler er bekymret over udviklingen, og sender flere ressourcer til Norden, men er ved at miste grebet om de arktiske egne.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale

16:50  

Albi (14)
Albi (14)

16:57  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:00  

Nissernes Ø (14:24)
Nissernes Ø (14:24) Storfangeren har en ide - måske kan den redde fangsten ...og julen. Vagtnissen Vagn opdager, at Santa måske ikke er Santa! Eller skæg! Senator Olsen er i Fornøje-Frederiks vold, Fiffig-Jørgensen er i Brugsuddelerens vold, Lunte er i troldkvindens vold ... dér ville Fígur ellers gerne være. Hvad nytter det, at Lunte bli'r rask, hvis han så pludselig er forsvundet? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Søs Egelind og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:40  

Stop! (8)
Stop! (8) Klaras moster er på besøg. Hun har altid rigtig gode karameller med, men for at få lov til at smage, skal man først give moster et kram. Det vil Klara ikke, så hun gemmer sig.

17:50  

Trex
Trex Simon er ved at lave en kødtærte, da Lise kommer forbi med noget tyggegummi med en virkelig mærkelig smag. Men hvordan skal det gå med tyggegummi-tyggeriet, når Knarvorn samtidig forsøger at stjæle tærten?

17:55  

Trex
Trex Trex og Simon synes det er kedeligt at være superhelte, når der ikke er nogen superskurke. Men det ordner kusinerne Snotty og Thorleif Tordenskrald.

DR1

18:00  

Skattejægerne (8:10)
Skattejægerne (8:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne får Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel en meget sjælden salmebog mellem hænderne. Søren Falk fra Quriosa er kørt til Jylland for at prøve at fylde bilen helt op med gamle malerier. Og rekvisitøren Sussie Vig skal på jagt efter gamle og udgåede stel til Royal Copenhagens julevindue.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Julehjertets hemmelighed (14:24)
Julehjertets hemmelighed (14:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (14:24). Lars mangler kun nisseremsen for at få fat i Rumle og mistænker Ilter for at hjælpe Karen. Aage er blevet gjort til grin, men er nu endnu mere opsat på brylluppet med Marie Louise, for at redde hans værdighed. Gotfred er bekymret for hans søster, der er forsvundet og der opstår endnu større forvirring, da Marie Louises hest pludselig dukker op, men så gør Karen et vigtigt fund på herregårdens loft. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Kender Du Typen? 2020 - med saltvand og sød tand
Kender Du Typen? 2020 - med saltvand og sød tand Kender Du Typen? er i Klitmøller i Thy, hvor et Santorini-inspireret badeværelse og et læskur a la Gaudi gør livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup begejstrede. Vært: Mads Steffensen

20:30  

Nul Julestjerner (3:4)
Nul Julestjerner (3:4) Grønland har julemand, Nordpolen har julemanden, men der er kun ét sted, hvor julemanden reelt bor - nemlig Finland. Her kan man møde julemanden, og Jan og Morten har forberedt alle de spørgsmål, de har gået rundt med fra barnsben. Men turen op mod Santa Claus byder også på masser af rensdyr, hård finsk heavy, og en saunaoplevelse ude i det finske vildnis, som de meget sent vil glemme. Et ægte Nul Stjerners eventyr på jagt mod julemanden.

DR2

18:00  

Præst søger Paradis - Jul
Præst søger Paradis - Jul Det er juletid og på Sejerø er der mange særlige juletraditioner. Julesokker over fryseboksen i Brugsen og små juleroser, præsten selv bringer ud. Den nye præst har dog tænkt sig at pille lidt ved den traditionelle julekirkekaffe.

18:30  

Klostrets mørke hemmeligheder (3:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (3:4) Mens Moder Theresa bliver hyldet af det katolske samfund, fortæller tidligere søstre, hvordan flere ældre nonner udsættes for tvang og overgreb indenfor klostermurene.

19:00  

Ørnedræberne - Der er noget, der ikke stemmer (3:4)
Ørnedræberne - Der er noget, der ikke stemmer (3:4) En havørn er blevet skudt på Lolland, og Jens og Zissel må straks afsted, før geværløbet bliver koldt. Sagen skriver sig ind i en uhyggelig række af havørnedrab på Lolland, og særligt et af dem fanger deres interesse og peger dem mod det okkulte. På Landbohøjskolen gennemgår de obduktionen af den skudte havørn, og her bliver forrådnelsesprocessen pludselig interessant. De må tilbage til den oprindelig opgave på Tåsinge, for der er noget, der ikke helt stemmer.

19:30  

Danskerne i Japan
Danskerne i Japan Dansk dokumentar fra 2020 Japan ligger både geografisk og kulturelt meget meget langt væk fra Danmark. Alligevel bor der et par hundrede danskere, blandt andet den unge kunstner Clara, pølsemanden Bjarne, motorcykelmanden Andreas og forstadsfruen Inger-Marie. De fire danskere får besøg af Jakob Thygesen, og gennem dem bliver vi blandt andet klogere på hvordan man håndterer japanernes mange regler og den evige trussel om et altødelæggende jordskælv.

20:00  

Vilde vinyler - historien om A&M Records (1:2)
Vilde vinyler - historien om A&M Records (1:2) Amerikansk musikdokumentarserie fra 2022. (Mr. A & Mr. M: The Story of A&M Records) De skabte magi. I begyndelsen af 1960'erne grundlagde musikeren Herb Alpert og forretningsmanden Jerry Moss pladeselskabet A&M Records i en garage i Hollywood. Og på kort tid voksede det til at omfatte store stjerner som Joe Cocker, Carole King, The Police, Supertramp, The Carpenters og Janet Jackson.

20:50  

Vilde vinyler - historien om A&M Records (2:2)
Vilde vinyler - historien om A&M Records (2:2) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Mr. A & Mr. M: The Story Of A&M Records) I begyndelsen af 1970'erne ændrer musikbranchen sig. Nye genre som rock træder ind på scenen. For at følge med tiden skriver Herb Alpert og Jerry Moss kontrakt med The Police, Styx, Supertramp og Janet Jackson. Efter at have solgt virksomheden i 1989, ser Herb og Jerry tilbage på deres karriere og venskab.

TVR

18:02  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Test altid dine gadgets først! ... Men husk, intet (ikke engang seje gadgets) kan nogensinde erstatte samarbejde.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:00  

Svampebob Firkant VIII (12)
Svampebob Firkant VIII (12)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Hvem fik flest popcorn? Hvem fylder mest I sofaen? Hvem bestemmer over fjernbetjeningen? Skænderierne og forhandlingerne er uendelige og Bedst og Bedster har fået nok. Der er kun én ting at gøre - dele træhuset i to.

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedster rekrutterer så mange borgere hun kan til Bedstebys robotdans rekordforsøg, men Bedst er ikke danser og kæmper med de indviklede dansetrin. Så i stedet for at danse som en robot, beslutter han sig for at være en robot. Han er nu så god til dansen, at han overstråler sin søster - og hun er ikke tilfreds. Men da Bedst´ over-entusiastiske robotdans bringer byen i fare, kan tvillingerne til trods for deres forskelligheder godt arbejde sammen for at redde dagen.

19:35  

Wild Kratts III (11)
Wild Kratts III (11)

19:35  

Wild Kratts III (10)
Wild Kratts III (10)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

På tirsdag skal jeg dø (3:3) - Prebens vilje
På tirsdag skal jeg dø (3:3) - Prebens vilje Preben beslutter sig også for at indspille en sidste sang til Brit inden han tager ud på den sidste rejse til Belgien, hvor han efter planen skal dø. For at gennemføre flyrejsen betyder det, at han skal løftes adskillelige gange ud og ind af sin kørestol. Anders Lund Madsen er med på hele denne sidste del af rejsen.

21:55  

Pigen der legede med ilden
Pigen der legede med ilden Svensk thriller fra 2009. (Flickan som lekte med elden) Journalisten Mikael Blomkvist kommer på sporet af en rystende sag om sexhandel med kvinder. En historie, der pludselig overskygges af et koldblodigt dobbeltmord. Samtidig vender Lisbeth Salander tilbage til Sverige efter længere tid i udlandet. Da hun sættes i forbindelse med et bestialsk rovmord, beslutter hun én gang for alle at straffe dem, der har gjort hende fortræd. Medvirkende: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Annika Hallin m.fl. Instruktion: Daniel Alfredson.

DR2

21:45  

På skuldrene af Bohr (3:6)
På skuldrene af Bohr (3:6) Hvis du tror, universet er uendeligt, så skal du nok tro om igen. Flere ting peger på, at det er endeligt, og spørgsmålet er så selvfølgelig, hvad der er på den anden side? Hvis der altså er en anden side? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

22:30  

Jul på Vesterbro (14:24)
Jul på Vesterbro (14:24) - med Anders Matthesen. Pølsevognen ser nu ret godt ud. Det gør pølserne ikke. Danny hilser på sit nyfødte - lidt specielle-barn. Sendt første gang 14.12.03

22:40  

Verdensdamerne - Kulørte kapper og den spanske Krøyer i Madrid
Verdensdamerne - Kulørte kapper og den spanske Krøyer i Madrid Madrid er på mange måder en overset storby i Europa, mener verdensdamerne. Det vil de forsøge at ændre på med deres besøg i den spanske hovedstad, hvor de oplever flamencodans på tætteste hold, svinger saksen hos en kappeskrædder og går uden om byens største museer for i stedet at stifte bekendtskab med kunstmaleren Joaquin Sorolla, Spaniens svar på den danske Skagensmaler, Krøyer.

23:00  

Mysteriet om Bayeux-tapetet
Mysteriet om Bayeux-tapetet Fransk dokumentar fra 2021. (Les Mystères de la Tapisserie de Bayeux) En episk beretning om Vilhelm Erobrerens invasion af England i 1066, med kampscener, dyr og skibe. Bayeux-tapetet er noget af et mysterium. Det er slet ikke et tapet, men et utroligt detaljeret broderi på 70 meter, som har overlevet pest og to verdenskrige. Ved hjælp af den nyeste teknologi prøver forskere at afdække Bayeux-tapetets hemmeligheder. Hvilken rolle spiller vikingeskibene i Roskilde? Taler tapetet overhovedet sandt?

23:10  

De svenske modstandshelte (1:2) - Smuglingen
De svenske modstandshelte (1:2) - Smuglingen Svensk dokumentarserie fra 2020. (Hitlers dödsdömda svenskar) De risikerede deres liv for sandheden. Under 2. verdenskrig finder fem svenske forretningsmænd modet til at advare verden om udryddelsen af Europas jøder. I dobbeltbundede kufferter smugler de tusindvis af dokumenter og billeder ud af Polen, der vidner om et igangværende massemord. Nu ved verden, hvad der sker, men vil nogen lytte til deres budskab?

23:55  

De svenske modstandshelte (2:2) - Afsløret
De svenske modstandshelte (2:2) - Afsløret Svensk dokumentarserie fra 2020. (Hitlers dödsdömda svenskar) De blev dømt til døden for deres bedrift. Fem svenske forretningsmænd er aktive modstandsfolk i Polen under 2. verdenskrig. Med livet som indsats informerer de verden om udryddelsen af Europas jøder. Men hverken Sverige eller Tyskland er begejstrede for informationerne, og snart får Himmler svenskerne arresteret. De dømmes til døden for spionage, mens den svenske regering gør alt for at holde sig neutral.

TVR
DR1

00:00  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (5:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (5:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Deltagerne kæmper mod tiden. De håber, at de kan finde mad nok til at overleve og må tage nye og uortodokse strategier i brug. Iskolde vinde fejer ind over Labrador. Og det stadig mere barske vintermiljø minder deltagerne om, at deres kamp for at vinde de 500.000 dollar kun lige er begyndt.

00:45  

OBS
OBS OBS Oplysning til Borgerne om samfundet Spar på energien - Energistyrelsen Fuglene synger Ældresagen - Telefonvenner

00:50  

Shetland V (5:6)
Shetland V (5:6) Britisk krimiserie fra 2021. Jagten på Galbraiths morder fører Perez og Tosh til den fjerntliggende ø Fetlar. Her leder de efter spor efter en teenagepige, der rejste fra Shetland for mere end to årtier siden.

01:50  

Taggart: Begravelsesritualer (2:3)
Taggart: Begravelsesritualer (2:3) Skotsk krimiserie fra 1987. (Taggart: Funeral Rites) Taggart og hans unge makker Mike Jardine jager privatdetektiven og satanisten Douglas Abernathys morder. Abernathy efterforskede en sag om en 15-årig pige, der er forsvundet fra et kollektiv, hvor hun boede med sine forældre. Er der en sammenhæng? For at finde svaret bliver Jardine sendt undercover som kollektivets nye beboer. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Maggie Davidson: Annette Crosbie. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan MacMillan.

01:50  

Dommer John Deed (16)
Dommer John Deed (16) Engelsk dramaserie fra 2005. (Judge John Deed) John Deed er dommer i en sag mod en mand, der har myrdet en pædofil. Samtidig indleder Jo Mills et forhold, der gør Deed desperat af jalousi.

03:20  

Guru II (3:6)
Guru II (3:6) Anders og Erik tager sammen til fodboldkamp i VIP-loungen på Jysk Park. Her møder de Allan, som overtaler Anders til at lave alternativ markedsføring for LETS GO ACADEMY for at sikre projektets økonomiske fremtid. Erik spørger en forbløffet Anders om hjælp til et uventet projekt, som muligvis kan redde akademiet.

03:35  

Antikkrejlerne XXIII (21:25)
Antikkrejlerne XXIII (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:45  

Kender Du Typen? - Med komposit og karrysild
Kender Du Typen? - Med komposit og karrysild Hvem er det, der har morgen-, middag- og aftenskemaer til sine børn for at optimere tiden? Og som vil have en kæmpe tv-skærm i haven? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, som arbejder tusindvis af kilometer væk fra hjemmet på Falster. Vært: Anna Lin

DR2

00:40  

Putins sorte liste
Putins sorte liste Canadisk dokumentar fra 2015. (On Putin's Blacklist) Siden præsident Putins genvalg i 2012 har Rusland vedtaget en lang række love, der skal forhindre vestlig indblanding. Det begyndte med et forbud mod adoption af russiske børn til USA. Forbuddet blev senere udviddet til at gælde alle lande, der tillader homoseksuelle ægteskaber. Det blev fulgt op af en anti-LGBT-kampagne, der hævdede, at alle homoer er en import fra Vesten. og at 'propaganda' for denne livsstil er forbudt. Senest har det udviklet sig til et korstog mod oppossitionspolitikere, der beskyldes for at agere som marionetter for vestlige regeringer.

01:30  

Storbritannien på sultegrænsen (1:3): Fyret og hjemløs
Storbritannien på sultegrænsen (1:3): Fyret og hjemløs Britisk dokumentarserie fra 2019. (Broke) Steve og hans søn Billy har mistet arbejdet - og dermed deres bolig. Nu bor de i telt og håber, de får råd til tag over hovedet, inden vinteren kommer. Ross arbejder på det lokale stålværk, men han har færre penge at leve for nu, end da han startede for 20 år siden. Mark var engang en succesfuld fotograf - i dag er han Uber-chauffør. Et liv som freelancer har ikke givet mulighed for opsparing. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, BOGENSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209210253