Bogense
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 24. maj 2024

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 24. maj 2024

DR1

05:00  

Landsbyhospitalet (13)
Landsbyhospitalet (13) Engelsk dramaserie. (The Royal) David Cheriton får nok at se til, da han påtager sig at arrangere hospitalets velgørenhedsbal sammen med Meryl og den ualmindeligt foretagsomme Ken. Samtidig forsøger dr. Weatherill at få en syfilisramt ung kvinde til at afsløre, hvem der har smittet hende, mens dr. Rose må fortælle en ældre mand, at han må forberede sig på snart at tage afsked med sin kone.

05:50  

Naturfotografen II (3:10)
Naturfotografen II (3:10) Norsk naturserie fra 2022. (Fotobonden) Fotogene og sultne rovfugle følger fritgående fugle med blikket. De er både levebrød og udgift for Jostein og Maj-Lena.

06:30  

EU-valg 2024: Mød Partierne - Radikale Venstre
EU-valg 2024: Mød Partierne - Radikale Venstre Skal Danmark sende soldater til en europæisk indsatsstyrke? Og hvornår er EU klar til at optage Ukraine som medlemsland? Bliv klogere på det, når Kåre Quist møder Sigrid Friis, spidskandidat for Radikale Venstre.

07:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

07:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om havfald, sådan opbevarer Sundhedsdatasyrelsen dine sundhedsdata og til sidst om fordelene ved fuldkorn.

07:20  

Kontant: Din "lokale" VVS'er
Kontant: Din "lokale" VVS'er Skjulte gebyrer og tårnhøje timepriser chokerer kunder fra forskellige dele af landet, når de får regningen fra den samme "lokale" VVS'er. Kontant afslører, hvordan kunders behov for akut VVS-hjælp bliver udnyttet af et firma, der opkræver tusindvis af kroner - også når de ikke har udført noget arbejde. www.dr.dk/kontant

07:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:50  

Indefra med Anders Agger - Syg ungdom (4:4) - Håbet
Indefra med Anders Agger - Syg ungdom (4:4) - Håbet Anders Agger tager på det sidste besøg på Holmstrupgård. Det er sjældent, der kommer en syg ind og en rask ud fra behandlingsstedet. Det er lidt mere kompliceret. Men på Holmstrupgård insisterer de på håbet og at der er et liv på den anden side. Nanna har fået plads på et nyt bosted med mindre støtte, men bliver ramt af tilbagefald. Sebastian har en stor drøm, som han arbejder på at få til at ske. Og så bliver Anders Aggers sidste møde med Amalie på psykiatrisk afdeling.

DR2

06:40  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

07:05  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet IV (9)
Ramasjang Mysteriet IV (9) Onkel Reje er i problemer! Der er simpelthen en fræk skurk, der har stjålet hans hat. Men hvordan er det dog sket? Den er nemlig blevet snuppet, mens han var ude at sejle. Det er et sandt mysterium... Heldigvis får Kristian hjælp af Kornelius - mon de kan fange skurken?

05:31  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:40  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Bamselægen - Dehydreret (12)
Bamselægen - Dehydreret (12) Lou kommer ind med sin bamse, Bamselanger, som er helt svag. Den har heller ikke tisset hele dagen. Bamselægen Sandra undersøger den ud fra metoden: se, føl og lyt. De kan blandt andet se, at dens øjne ligesom er sunket lidt ind. De kommer frem til, at Bamselanger er dehydreret. Den skal indlægges og have lagt et drop for på den måde at få noget væske ind i kroppen. For at det ikke skal gøre ondt at få lagt droppet, giver de den noget "tryllecreme" på. Tryllecremen bedøver huden, så man ikke kan mærke, at man bliver stukket.

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

06:50  

Sarah og And (22)
Sarah og And (22)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:06  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey III
Bluey III Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:30  

Oda Omvendt II (7)
Oda Omvendt II (7) Oda Omvendt kommer Emil til undsætning. Da Emils forældre vil bruge al for lang tid på at bygge korthuse og lave maratonhøjtlæsning, hurtig-zapper Balder dem. Sammen laver Oda og Emil en skøn tidslomme med børnetid, så de kan bygge korthuse og læse lige så længe, de har lyst. Balder, der nu bor i børnehaven, får besøg af Amalie fra Allerhøjeste Sted, og han lover at sætte en stopper for Odas tidsbobler.

07:40  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.

07:45  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (1) Bjørn, Nikoline og Jose har vundet en rundvisning i Ramasjang Fængsel hos Mesterdetektiven Kristian. Men da de ankommer, er skurkene flygtet, og Hanne Riffel holder Kristian fanget. Skurkene har en plan: De vil gøre kriminalitet lovligt for altid!

08:30  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:30  

Puk og Herman - Mit livs måltid - Mads Langer (4:5)
Puk og Herman - Mit livs måltid - Mads Langer (4:5) TV-værten Puk Elgård og kokken Thomas Herman besøger en række kendte danskere, som de begge er fascineret af. Over to dage samler de indtryk og lærer hovedpersonen at kende. Og til sidst serverer Herman et udsøgt gourmetmåltid med inspiration fra hovedpersonens liv. I dag møder Puk og Herman den danske sanger og sangskriver Mads Langer, der netop har overstået en totalt udsolgt danmarksturne ovenpå sit seneste succesalbum "In These Waters". Hjemme hos Mads får Puk og Herman en intimkoncert fremført på Mads røde flygel og hører om, hvordan Mads balancerer sit liv imellem Skive, København og New York. Puk og Mads tager på fisketur, mens Herman tilbereder en særlig menu, som skal serveres i Medley Studierne, hvor Mads har indspillet mange af sine sange.

09:30  

Puk og Herman - Mit livs måltid - Holger Bech Nielsen (3:5)
Puk og Herman - Mit livs måltid - Holger Bech Nielsen (3:5) I dag møder Puk og Herman professor emeritus Holger Bech Nielsen, der forsker i højenergifysik på Niels Bohr Instituttet. Puk og Herman er spændt på, om en evigt søgende forsker overhovedet interesserer sig for noget så jordnært som mad, og det viser sig blandt andet, at Holger har et noget usædvanligt forhold til spejlæg. I Landbohøjskolens Have hører Puk om Holgers barndom som højtbegavet og genert dreng, og får tips til hvordan man får en plade chokolade til at vare uendeligt! Samtidig er Herman i gang med et udfordrende og usædvanligt måltid under stjernerne.

10:00  

Husdrømme på Sicilien II (2:6)
Husdrømme på Sicilien II (2:6) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar på Sicilien) De store havedrømme rammes brat af den coronapandemi, som lammer Italien. Mens verden holder vejret, fortsætter Marie og Bill med deres planer for Palazzo Cirillo - selv om det ikke rigtig bliver den sommer på Sicilien, som de havde forestillet sig.

10:00  

Husdrømme på Sicilien (8:8)
Husdrømme på Sicilien (8:8) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar på Sicilien) Julen nærmer sig, og huset skal være klart. Konservatoren Massimo restaurerer væggene, mens familien tager til Palermo for at gøre fund til indretningen.

10:30  

Antikkrejlerne XXI (8:25)
Antikkrejlerne XXI (8:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (9:25)
Antikkrejlerne XXI (9:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:08  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

09:20  

Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5)
Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5) Elliot på 9 år har fundet noget i søen, lige der hvor han bor. Et fiskehoved. Nogen eller noget har spist hele fiskens krop. Derfor har han bedt Isabel om at komme til København for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har hapset fisken.

09:30  

MikroMakkerne - Mørkedyr
MikroMakkerne - Mørkedyr MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Vidundervovsen Vaffel (17)
Vidundervovsen Vaffel (17)

10:20  

Hemmelige dyr: Den gennemsigtige vinge (1)
Hemmelige dyr: Den gennemsigtige vinge (1) Vickie på 7 år har fundet et underligt spor, måske er det vingerne fra et insekt. Så nu er Isabel på vej til Grenå, så de sammen kan finde ud af hvilket hemmeligt dyr, der bor i Vickies baghave.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at dræbersnegle er farlige? Ta' med Lille Nørd på skovtur og se, om det lykkes Anders at få sneglene til at æde hans salat.

11:05  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være bager. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres eksotiske tigerrejer på pind. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:50  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2014 (20)
Bonderøven 2014 (20) På Kastaniegården skal den nyopfundne æblevasker-maskine stå sin prøve, når Frank og Claude skal have vasket over 700 kg æbler til årets cider-produktion. Frank besøger en dendrokronolog for at få fastslået, hvor gamle de oprindelige tømmerstykker i det gamle bindingsværkshus er. Den nyslyngede å er på mange måder en succes, nu viser det sig nemlig, at mange flere ørreder gyder her. Frank vil lave sine egne cider-æbletræer, derfor finder han egnede selvsåede æbletræer, som han tager podekviste fra. Og så skal vi se, om det lykkes at lave julesalat af cikorie. Sendt første gang 23.12.14

12:45  

Vilde haver - gør det selv: Sådan laver du en sø
Vilde haver - gør det selv: Sådan laver du en sø Skrubtudser og salamendere er ofte hjemløse i de danske haver. Og skrubtudser og salamendere mangler adgang til drikkevand. Havedesigner Katrine Turner inviterer dem indenfor i sin egen kolonihave ved at bygge en sø.

12:55  

Nak & Æd - et vortesvin i Mozambique (7:10)
Nak & Æd - et vortesvin i Mozambique (7:10) Sæson 5 (2014). Det er august og Jørgen og Nikolaj er taget til Mozambique i Afrika. Denne gang er det for at udleve Jørgens drengedrøm om at skyde et vaskeægte vortesvin. Men vortesvin er sky og gemmer sig i højt græs eller huler. Så spørgsmålet er, om de to venner har øjnene med sig og kan være stille nok til at få et vortesvin på menuen. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 16.03.15

13:40  

Gintberg på Kanten af EU - Italien
Gintberg på Kanten af EU - Italien Følg Jan Gintberg, når han på sin undersøgende humorrejse besøger danskere bosat i Udkants-Europa for at finde svaret på, om vi danskere overhovedet har noget til fælles med vores medborgere i EU. Hvad kan vi egentlig bruge EU til? Hvilke regler gælder? Og fremfor alt: Er der overhovedet noget at more sig over derude i EU's randområder? Italiens forhold til EU går langt tilbage, og Jan går helt op i bjergene for at møde den salsadansende Broder Theodor til en snak om bl.a. cølibat - og Hammerslag (!) På Venedigs kanaler kommer Jan på kollisionskurs med en bro, da han forsøger sig med den ædle kunst at styre en gondol. Og ved Gardasøen er det med flossede nerver, at Jan sejler ud for at finde Loch Ness-uhyrets knap 5 meter lange fætter, Bennie.

14:10  

Hammerslag - Hurtigt handlet på Bornholm
Hammerslag - Hurtigt handlet på Bornholm Når drømmeboligen er der, må man slå hurtigt til. Derfor er Hammerslag taget til Bornholm, hvor vært, Sofie Østergaard, inviterer inden for i to boliger, der fik køberne til at forelske sig hovedkulds og handle hurtigt. Lars Lyng og Kristine Virén dyster mod Christian Torp og Mira Lie Nielsen, når de først imponeres af et minimalistisk træhus i Allinge med klipper i baghaven. Derefter går turen til Svaneke, hvor eksperterne skal gætte prisen på et yndigt, lille byhus med udsigt over Svanekes røde tegltage.

14:40  

Kender Du Typen? 2018
Kender Du Typen? 2018 "Kender du Typen?" besøger en kendt dansker, som ikke ejer én eneste gryde, bor småt og er besiddelse af en masse dyre sko og mærkevare-tasker. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der bruger 65.000 kr. på en skoletaske og elsker sit vaffeljern. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:10  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

12:25  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

12:40  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

12:59  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

13:04  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

13:05  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

13:10  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

13:10  

Zorro (23)
Zorro (23) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

13:30  

Lucky Luke - Lægernes krig (37)
Lucky Luke - Lægernes krig (37) Lægernes krig.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

14:05  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

14:50  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

DR1

15:25  

Inspector Morse: Den halve antikvitet
Inspector Morse: Den halve antikvitet Engelsk krimi fra 1987. (Inspector Morse: The Wolvercote Tongue) En amerikansk kvinde kommer til Oxford for at skænke sin del af et juvelbesat bæltespænde til museet, som ejer den anden halvdel. Men en time efter sin ankomst er hun død, og smykket forsvundet. En ny sag for Oxfords skarpeste hjerner - detektivduoen Morse og Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Kemp: Simon Callow. Instruktion: Alastair Reid.

17:10  

Landsbyhospitalet (14)
Landsbyhospitalet (14) Engelsk dramaserie. (The Royal) En ung sygeplejerskestuderende ankommer til det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland - og hun gør øjeblikkeligt indtryk på især det mandlige personale. Dr. Weatherill må fortælle et ungt par, at deres nyfødte barn har Downs syndrom. Mens portørduoen Ken og Alun forsøger at hjælpe en bondefamilie med at løse deres problemer, og receptionisten Lizzie går på en lidt for heftig slankekur.

17:55  

EU-valg 2024: Mød Partierne - Enhedslisten
EU-valg 2024: Mød Partierne - Enhedslisten Hvorfor er Enhedslisten blevet så EU-positive? Og hvor mange af de flygtninge, der kommer til Europa, skal Danmark tage? Bliv klogere på det, når Kåre Quist møder Per Clausen, spidskandidat for Enhedslisten.

DR2

17:00  

Jorden set fra rummet (3:4)
Jorden set fra rummet (3:4) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Earth from Space) Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi ser nærmere på vores farverige planet - fra rapsen, der blomstrer og dækker Kina i gult til havet, der lyser som et diskotek om natten.

TVR

15:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

15:13  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:20  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:35  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gurli Gris X
Gurli Gris X

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:25  

Paw Patrol III (15)
Paw Patrol III (15) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vestens vildeste hamster
Vestens vildeste hamster

16:59  

Krible Krable disko
Krible Krable disko

17:03  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Silja er sikker på, at et af krible krable-dyrene har fødselsdag. Sammen med sin ven naturvejleder Tim, laver hun en rigtig bænkebidderlagkage.

17:05  

Spørg Kristian - Hvorfor dufter blomster?
Spørg Kristian - Hvorfor dufter blomster? Hvorfor dufter blomster? Er en skorpion giftigere end en kobra? Og hvor stærk er en myre? Se med når Kristian og hans seks eksperter finder svarene!

17:15  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang

17:20  

Spørg Kristian - Hvor starter slangens hale?
Spørg Kristian - Hvor starter slangens hale? Hvor starter slangens hale? Er det sandt at en regnorm overlever, hvis du hugger den over? Og hvordan får snegle unger? Se med når Kristian og hans seks eksperter finder svarene!

17:30  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang

17:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:52  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang

17:55  

F for får V (4)
F for får V (4)

DR1

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Helt nye og klassiske tegnefilm for hele familien: Mød den tapre prins Ivandoe og Zig & Sharko og følg med i eventyr Smølferne og Walter & Trofast.

20:00  

Versus (7:8) - Ready to rumble
Versus (7:8) - Ready to rumble Tsunami-Lars er mester i at lave vandbomber. Men er han bedre end to wrestlere til at ramme hårdt ned i en madras? Det finder vi ud af i aften, hvor der også er bueskydning, pistolskydning, dart og drifting på programmet, mens årets faste duellanter skal testes af som tjenere og bowlingspillere.

DR2

18:00  

En fri mand (2:2)
En fri mand (2:2) Dansk krimiserie fra 1996. Franks nye liv med datteren Susanne, barnebarnet Michael og ikke mindst veninden Ellen tegner godt. Men han opdager, at Susanne prostituerer sig selv for at betale en kæmpe gæld. Frank beslutter sig for at hjælpe - og der er kun én måde at få hænderne i så mange penge på. Medvirkende: Ole Ernst, Marina Bouras, Solbjørg Højfeldt m.fl. Instruktion: Daniel Alfredson.

18:55  

Huset på Christianshavn (10)
Huset på Christianshavn (10) Dansk komedieserie fra 1970. Clausen er en presset mand. Han kan ikke koncentrere sig, behandler kunderne dårligt og misforstår alt. Grunden er, at dyrehandleren skal holde foredrag om gnavere for en 7. klasse. Da han heller ikke kan sove om natten, tropper hele huset op for at hjælpe ham. Medvirkende: Helle Virkner, Poul Reichhardt, Bodil Udsen, Arthur Jensen, Lis Løwert, Paul Hagen, Ove Sprogøe, Kirsten Walther, Willy Rathnov, Finn Storgaard, Kirsten Hansen-Møller m.fl. Manuskript: Johannes Møllehave.

19:20  

Huset på Christianshavn (11)
Huset på Christianshavn (11) Dansk komedieserie fra 1970. Julen står for døren, og der er meget, der skal nås i de små hjem. Men mændenes arbejdsindsats er meget begrænset, så kvinderne ender i Rottehullet i protest mod de dovne partnere. Her taler Emma med store bogstaver - og julefreden sænker sig over huset, mens sneen falder. Medvirkende: Helle Virkner, Poul Reichhardt, Bodil Udsen, Arthur Jensen, Lis Løwert, Paul Hagen, Ove Sprogøe, Kirsten Walther, Willy Rathnov, Finn Storgaard, Kirsten Hansen-Møller m.fl. Manuskript: Lise Sørensen.

19:40  

Respect
Respect Amerikansk autentisk drama fra 2021. En dag vil hun blive kendt som dronningen af soul og lægge verden for sine fødder. I 1952 er Aretha Franklin dog blot ti år gammel, da hun mister sin mor. Hun begynder at synge gospel i sin præstefars kirkekor. Da hun bliver 18, flytter hun til New York for at blive popstjerne. Men det er i soulmusikken, Aretha finder sit kald. Medvirkende: Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans m.fl. Instruktion: Liesl Tommy.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Cirkusdirektøren skal bruge nogle plettede hyæner til at give morgendagens forestillling lidt stil og latter. Barney får til opgave at styre hendes "sandformer" til at indfange dyrene med. Da Petronix dukker op og begynder at ødelægge Cirkusdirektørens plan, viser hun dem, hvor effektiv hendes nye værktøj er. Mads forsøger forgæves at modvirke fjendens kræfter med sin styrke i det første sammenstød, men må indse, at når man står overfor en modstander, der er for stærk, er det bedre at bruge modstanderens styrke mod ham selv.

18:20  

Petronix
Petronix McFælde er overbevist om, at et flyveegern er lige præcis det, han har brug for til at gøre sin zoo mere indbringende. Han fanger et ved at bruge sin lommeportalåbner! Petronix tager af sted for at redde egernet, men på grund af en brøler fra Mo og Joes side, bliver de alle sammen teleporteret til ... Arktis! Petronix har et stort stykke arbejde foran sig på dette helt ekstraordinære eventyr.

18:25  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

19:45  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

20:00  

Gooseboy
Gooseboy Dansk spillefilm fra 2019. Viggo lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås lander på altanen, og det ovenikøbet viser sig at gåsen kan tale. Gåsen er desperat for at indhente sin flok, men har brækket vingen, så Viggo må træde i karakter og hjælpe sin nye ven. Sammen kommer de på en forunderlig, fantastisk og farverig rejse, der viser sig at være langt mere krævende, end Viggo nogensinde havde kunnet forestille sig. Medvirkende: Thomas Rafslund Ravn, Frida Luna Roswall Mattson, Szhirley, Nicolas Bro m.fl. Manuskript og instruktion: Michael Wikke og Steen Rasmussen. Produktion: SF Film i samarbejde med bl.a. Det Danske Filminstitut og DR.

DR1

21:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Beck: Dødvande
Beck: Dødvande Svensk krimi fra 2023. (Beck - Dödläge) En mand findes myrdet i sit hjem. Ofret viser sig at have deltaget i et stort røveri mod en pengetransport. Gerningsmændene blev anholdt, men byttet blev aldrig fundet. Alex sender en vogn afsted for at tale med ofrets ekskone. Becks barnebarn Vilhelm er tilfældigvis med i bilen som led i hans praktik. Ofrets ekskone og hendes nye kæreste reagerer uventet. De overfalder Vilhelms vejleder og tager Vilhelm som gidsel.

23:00  

Second Act
Second Act Amerikansk komedie fra 2018. Maya arbejder i et stormarked, da hun pludselig bliver headhuntet af et førende kosmetikfirma. Hun ved ikke, at det er fordi, hendes gudsøn har givet hende en helt ny internetidentitet. Med et slag har Maya fået en flot universitetsuddannelse, en baggrund i fredskorpset, og så taler hun flydende kinesisk. Men kan hun leve op til sin fine, nye stilling? Medvirkende: Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini m.fl. Instruktion: Peter Segal.

DR2

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:15  

Das Boot III (1:10)
Das Boot III (1:10) Tysk krigsdramaserie fra 2022. Ehrenberg er tilbage i Kiel, hvor han deltager i et officielt arrangement sammen med den tidligere ubådskaptajn Wilhelm Hoffmann og dennes datter Hannie. De unge kriminelle Pauli og Harri indrulleres til ubådstræning. Ehrenberg arbejder på den nye ubåd U-949. Mens Gestapochefen Forster ankommer til Lissabon på hemmelig mission.

23:05  

Das Boot III (2:10)
Das Boot III (2:10) Tysk krigsdramaserie fra 2022. I Lissabon efterforsker Forster mordet på en Gestapomand. Det unge mandskab om bord på U-949 skal dykke for første gang, og den nervøse befalingsmand Buchner kæmper for at vinde deres respekt.

TVR

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:40  

Maria Wern: Ondt blod
Maria Wern: Ondt blod Svensk krimi fra 2021. (Maria Wern: Ont blod) En mand findes skudt på en strand. Maria Wern retter mistanke mod grundens ejer. Han er dement, bevæbnet - og sporløst forsvundet. Nu handler det om at finde ham, inden han gør skade på andre. Da Hartmans datter forsvinder under et besøg på øen, er sagen pludselig blevet personlig for Maria og hendes kolleger.

02:10  

Inspector Morse: Døden i Jericho
Inspector Morse: Døden i Jericho Engelsk krimi fra 1987. (Inspector Morse: The Dead of Jericho) Kriminalkommissær Morse er lidt lun på sin veninde fra det lokale kor, en stille eksistens, som lever af at give klavertimer. Men tingene tager en drastisk vending, da hun bliver fundet hængende fra en krog i loftet og tilmed viser sig at være gravid. Aftenens film er den allerførste i rækken af historier om Oxford-detektiven Morse. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Anne Staveley: Gemma Jones. Manuskript: Anthony Minghella efter roman af Colin Dexter. Instruktion: Alastair Reid.

02:10  

Inspector Morse: Nicholas Quinns tavse verden
Inspector Morse: Nicholas Quinns tavse verden Engelsk krimi fra 1987. (Inspector Morse: The Silent World of Nicholas Quinn) Nicholas Quinn kan ikke høre, men han kan mundaflæse. Efter et cocktailparty i akademiske kredse findes han myrdet i sit hjem. Hvad var det, han fik at vide før sin død? En ny sag for kriminalkommissær Morse. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Bartlett: Clive Swift. Instruktion: Brian Parker.

03:55  

Antikkrejlerne XXI (3:25)
Antikkrejlerne XXI (3:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

00:00  

Das Boot III (3:10)
Das Boot III (3:10) Tysk krigsdramaserie fra 2022. Forster går videre med sin efterforskning og får uventet hjælp. I Østersøen kommer Ehrenberg og U-949 til at sidde fast på en forankret sømine. Det lykkes dem at komme fri, men de støder sammen med en motortorpedobåd med tragiske konsekvenser.

00:45  

Skønhedens magt (5:6)
Skønhedens magt (5:6) Magasiner og TV er fyldt med tynde skuespillere, musikere og fotomodeller, men hvad betyder de for vores skønhedsidealer? Efter 10 år i modebranchen går Chris Pedersen bagom vores skønhedsidealer og undersøger hvordan vægt, mode og skønhedsidealer hænger sammen. Han besøger et modelbureau i New York for buttede kvinder og møder den amerikanske topmodel Jennie Runk, som har tjent millioner med sine store former og to unge danskere, der kæmper med vægt og selvværd.

01:15  

Skønhedens magt (6:6)
Skønhedens magt (6:6) Kvinder skal være svage, hvis de vil være smukke. Styrke er nemlig en maskulin værdi, og i tegnefilm, eventyr og modepresse dyrkes den svage og feminine prinsesse-type. Efter at have arbejdet 10 år i modebranchen går Chris Pedersen bagom vores skønhedsidealer og undersøger, hvad der sker, når unge kvinder gør oprør mod klicheerne. Han møder en ung pige som spiller American football på herreniveau og kvinden bag superheltinden Wonder Woman.

01:45  

Miss Americas grimme ansigt (1:4) Beskidte tricks
Miss Americas grimme ansigt (1:4) Beskidte tricks Amerikansk dokumentar fra 2023. (Secrets of Miss America) Skønhedskonkurrencen Miss America har altid symboliseret den amerikanske drøm. Smilende, smukke og sexede unge kvinder, der går fra at være helt ukendte til at blive nærmest royale. Men under overfladen lurer en anden virkelighed. En whistleblower lækker chokerende mails fulde af vulgære og misogyne kommentarer om tidligere vindere, der involverer hele bestyrelsen.

02:25  

Sandheden om Bill Cosby (4:4) "Fuckede jeg med dig?"
Sandheden om Bill Cosby (4:4) "Fuckede jeg med dig?" Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (We Need to Talk About Cosby) Året er 2014. Komikeren Hannibal Buress opfordrer folk til at google "Bill Cosby voldtægt". Klippet eksploderer på sociale platforme. I årevis har Cosby gjort det klart, at han ikke brød som kritik. Han prøver at lukke munden på sine kritikere. Det frygter folk. Men flere end 50 kvinder træder frem med anklager om at være blevet bedøvet og voldtaget. Og det bliver Bill Cosbys egne ord i et vidneudsagn, der fælder ham.

03:25  

Pride (3:6): 1970'erne - En personlig fortælling
Pride (3:6): 1970'erne - En personlig fortælling Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Pride) Filminstruktøren Cheryl Dunye fortæller om sine personlige erfaringer som en sort, lesbisk kvinde i 1970erne. Hendes to store helte var instruktøren Barbara Hammer og poeten Audre Lorde, hvis arbejde blev banebrydende. Årtiet blev også indledt med de første Pride-parader i USA. Og feminismen gav lesbiske kvinder modet til at kræve mere politisk indflydelse og plads.

TVR

03:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, BOGENSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0518154458